reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Kaama-ja też miałam mały obcasik:p

Jeszcze lepiej to wyglądam jak noszę Adasia. Od początku był długi. Jak go wyciągli i położyli mi na brzuchu to nie wiedziałam jak go utrzymać-nogi mu zwisały z boku.

Lenka fajna róznica:-) u nas jest tylko 22 cm bo ja mam 168 a T. 190 i w sumie nadrabiam troche butami i włosami czekam na fotke w kręconych:-)
paula a ja z perspektywy czasu stwierdzam ze dukan nie jest dla mnie próbowałam 2 razy i dwa razy wróciło mi z nawiązką:/
anetka mąż przyjechał bo zniknęłaś?

kurcze a ja czekam na chomika no:-p doczekac sie nie moge co dziennie sprawdzam skrzynkę pocztową:-D

edit
kaamaa
u mnie jest prawie taka sama róznica z tym ze jestem wyzsza od ciebie o 3 cm:-p
paula super zdjecie robił wam jakiś fotograf?

Ostatnia edycja:
Paula ale z Ciebie nie zła Dooopa :-D na co Ty narzkasz Babo!
Właśnie taki sam problem jest z J, a jakbyśmy się z kimś umówili to już by wyboru nie miał :-D

Umi :-D:-D na początku nie zrozumiałam ocb, tylko często skrzynkę sprawdzaj bo jeszcze weźmie i zwieje :-D:-D

Paula spokojnie możesz lecieć, nic małej nie będzie :-)

Lenka ja mam 9 cm więcej ;-)

Daff zdrówka.

Gosia ja miałam trochę więcej pobudek ;-) Oby dzisiaj było lepiej,chociaż wątpię,bo przy jedzeniu zasnęła po 3minutach. A jak w ogóle mała ma na imię,bo nie doczytałam:sorry:

Ja to bym swojego wywaliła z domu na jakieś spotkanie z kolegami,bo już mnie wnerwia ;-)

kaamaa mnie chodzi o taką zwykła skrzynke na listy:-p nie na e-mail:-p i nie ucieknie bo nie żywy:-p
lolkak powiedz mu zeby posprzatał to od razu zejdzie ci z oczu:-D

reklama
kaamaa tak dokładnie:-p mogłam być bardziej precyzyjna:-p a nóz widelec czytał by to jakis obrońca praw zwierząt i bym miała nagonke:-p ze czekam na chomika i to do tego nie żywego:-p

Do góry