reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Gosia A długo spała? Bo moja to 10 minut;-)

femme za 100 to sama farba??bo u mnie to przy krótkich włosach to tyle pójdzie a przy takich jak twoje to pewnie ze 160:dry: ja muszę podciąć i jakiś ludzki kolor nałożyć ;-)

ja mam pół jednej ósemki ;-)
niecala godzine ale glodna i dlatego bo jak rano wstanie po calonocnym cycaniu to nie chce jesc tylko pobawi sie i idzie spac a potem wcina 150...:)
oj i ja musze cos z włosami z robic bo dlugie juz mam do cyckow i tez farbnac tylko ja juz sobie obiecuje od pazdziernika,ale teraz na chrzciny napewno to zrobie:)

reklama
trina ja też, dopóki nie otworzyli kina w Pile (27 km od nas) bo u nas to raz na pół roku jakiś film jest :baffled: i tak sobie z mężem jeździmy najczęściej jak się da :tak::-)

paula no bratowa godna pozazdroszczenia! dziewczyno ile ty masz lat! jejku jak ja nie lubie ludzi nie pilnujacych swoich spraw a wpieprzajacych sie do czyjegos zycia!

pozatym ja cos wiem o tym tez tylko mnie na forum jeszcze nie spzieguja.. ale ostatnio moj M z pracy wrocil z tekstem ze caly dzine siedze przed kompem bo ma ludzi od tego ktorzy mu o tym mowia.
no eureka! ameryke odkryli czyt. tesciowa! ja mam caly dzien kompa wlaczonego tylko podchodze napisze sprawdze i ide dalej....
wiec sie zdenerwowalam i usunelam ich z NK, FB i GG. teraz mam spokoj:D

Daffi zgadzam się z Tobą w zupełności:-) też nie cierpię takich ludzi....ile sobie zdrowia napsułam przez takich "życzliwych" przed ślubem to głowa mała:wściekła/y:

anetka my mamy kino w prawdzie na miejscu,ale jakoś nam zawsze nie po drodze, no czasem się zdarzało jak akurat mieliśmy wolne:-)

gosia to będziesz miała chrzciny córeczki? :-)

VikamciaG i jak było?? Jak siostra?

Kaamaa no na początku czymś lagodnym;-) To w ruch poszła melisa ;-) Jak nie pomoże to nie wiem co zastosować ;-):-D:-D:rofl2:

W nocy tak mnie bania bolała,że hej :dry: Jak nie Maja wstająca co 2,5 godziny to ból na skroniach i z tyłu nie dawał mi spać. Ledwie na oczy widzę.
ogólnie było ok... wszystko tak jak być powinno... doklejony sztuczny uśmiech;-)
później obiad w restauracji ciasta i tp... pogadać było trzeba.. ale zjedliśmy obiad później ciasto i kawka.. no i do domu:-p
później siorka coś przyszła mi gadała ale powiedziałam ze idę spać zawinęłam się w kołdrę .. i zasnęłam:-D

Eh ...brak słów ale ja przechodzę metamorfozę i nawet się nie wypowiem :-D:-D:-D :-p

UMI -to nie ja piałam ja tylko sms-a Ci puściłam :-p :-)

Dzięki dziewczyny za miłe słowa ;-)

VEGAS - no mi też to zdjęcie się w sumie najbardziej podoba :-p

VIKAMCIA - hehe to trafiłaś w moment :-p

LOLKAK - tak pieredziuch to K :-p ale zazwyczaj mówię na niego łajza :-p :-D tak sobie urozmaiciłam :-p :-p

KAAMAA - kurde a mi jeszcze żaden ząb mądrości nie wyrósł :szok: a wszystkim rosną :-p chociaż mi na dole mógł by wyrosnąć bo mam szparkę małą ale u góry jak wyrośnie to lipa bo nie mam już miejsca na zęba :-D :-p

A u nas słonko dzisiaj świeci K małą do przedszkola poszedł zaprowadzić i po śniadanko a później on śmiga do pracy a ja na miasto :-D :-p idę do fryzjera i na solarium zajdę ;-) i drogerię pozwiedzam bo szukam tuszu z eveline taki srebrny kurcze świetny jest a nie mogę go dorwać :-p
ja zawsze trafiam w moment;-)
u mnie wszystkie zęby mądrości wyrosły już hu hu ze 3-4 lata temu:-p

hej dziewczyny, nie wiem czy dobry moment wybralam nadolaczenie do waszej grupy, bo widze, ze jakis konflikt...zaryzykuje :)
witam, jestem Marta, jestem mama Adasia i chetnie sobie poczytam

- Blog dla mam, które kochają swoje dzieci…

ja też chce się przywitac :) Mam na imię Ania,mam 23 lata w tym roku a i jestem szczęśliwą mamusią małego Kubusia,żoną i niedlugo po raz kolejny zostane mamuśką. Jestem teraz w 19 tyg ciąży:) powiedzcie mi kochane dużo tu na forum jest osób z Poznania???:-)
witam nowe mamuśki...

woógle mam pytanie, czy któras miała tak ze sedziały ją w ciąży nogi??
z Vi tak nie miałam a teraz to tragedia:eek:

andrewa Witam i gratuluję kolejnej ciąży :tak: ja mieszkam niecałe 100 km od Poznania ;-):-p
a w którą stronę??
ja mam 150 do poznania

A ja ostatni raz w kinie była w Lo a w takim prawdziwym w którym nie smierdziało i obraz sie nie trząsl to w gimnazjum:-D. My do kina wcale nie chodzimy bo muielibysmy jechac do Tarowa albo Rzeszowa a taka podróż to to minimum 100 zł by nas wyniosla:/ bo za same bilety byloby 40 zl + paliwo a jakbymy chcieli cos do jedzenia tam kupic to juz w ogole:-D. U nas w miescie sa 2 kina albo imitacje bo albo są zamniete albo nadaja z opóźnieniem. Kiedys było tak ze w Lo poszlismy na Troje w moim miescie ( ja byłam na troi wczesiej w rzeszowie , jeszcze jak w gimnazjum byłam), a natepnego dnia była premiera w TV myslałam ze padne dosłownie:-):-p Ale kurcze chetie bym sie wybrała musze kiedys odżałowac ta stówke i pojechac

ViKamcia- mnie troszkę swedziały nogi i brzuch. Ale robiły mi się rozstępy i to pewnie był powód. Nawilżaj częsciej ciało, może przez rozciągająca skóre swędzi. Wiem ,ze cholesteaza też powoduje swedzenie,ale to takie mocne i to wiekszej częsci ciała- objawy nasilają się nocą, więc to nie to.
Myśle,ze naciąga się skóra.

Śliczna ma buzkę malutka istotka w brzuszku. Zazdroszcze dziewczynki. Może i my się kiedyś doczekamy. Narazie mamy jednego łobuza.

Ostatnia edycja:
reklama
ViKamciana na północ od Poznania, no w sumie bardziej pólnocny zachód ;-)
Jaka słodka :tak: gratuluje drugiej dziewczynki :tak::tak:

umi no my własnie tez jak jedziemy do kina to ponad 100 zł wydajemy.. :sorry: i jeszcze zazwyczaj na zakupy pozniej jedziemy to dalej kasa idzie..

Do góry