reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

anetka kurcze wezme z ciebie przykład i nie będę dawać małemu w nocy pić... bo mnie juz to wnerwiać zaczyna. Ja czasem robie tak ze mówie tak tak juz ide i mały w tym czasie przestaje płakac a ja tyłka nie ruszam raz mi sie uda ze zasypia a nie raz musze wstać

A ja sobie wczoraj mate do tańczenia zamówiłam... ciekawe czy bede tnczyc czy pójdzie w kat

a ja dzis doznałam olśnienia ze ja mam twister w pracy:-D

reklama
umi a co Kacper pije w nocy? Jakby Zuza chciała w nocy pić wode to jeszcze nic takiego, ale jak wiadomo mleka nie powinna, bo później ząbki się psują..
Pokaż jaką matę ;-)

My z Przemkiem mamy zamiar popytać czy jest możliwość wynajęcia sali gimnastycznej u nas na 2-3 godzinki raz w tygodniu, żeby pograć sobie w siatkówke czy koszykówke :-) zawsze to trochę więcej ruchu i spalonych kalorii ;-) zobaczymy czy się uda.

edit:
Daffi to moim zdaniem nie ma się co przejmować. Nie polecili by Ci takiej pasty która nie nadaje się dla dzieci a wiadomo, że takie dziecko nie wypluje.. Ja tam taką myję zęby i nie sądzę, żebym robiła Zuzi jakąś krzywdę.

dziewczyny napisze juz tu. Zadzwonilam do m bo ile moge czekac na wiesci i nie mogl gadac bo szef byl w poblizu powiedzial mi tylko wszytsko pozytywnie. uffffffff
no az ide zjesc bo teraz wsszystkie nerwy mi puscily!

Doslownie ten kto byl w podobnejh sytuacji wie co przeszlam i ile mnie to kosztowalo!
ja nadal niewierze w ten cud!
to ktosczuwal w tej chwili nad nami!
podejrzewam kto nawet!
bo nie iwem jak to inaczej wytlumaczyc.
jak M wroci z pracy i mi wsyztsko opowie to napisze w skrocie jak to sie dzis potoczylo!
sama jestem ciekawa ale grunt ze nasze nerwy teraz okazuja sie smieszne.

Daffi wcale się nie dziwię, ja pewnie umierałabym ze strachu. Zresztą bałabym się i w naszej sytuacji a co dopiero jakbym była w Waszej sytuacji..

Doslownie ten kto byl w podobnejh sytuacji wie co przeszlam i ile mnie to kosztowalo!
ja nadal niewierze w ten cud!
to ktosczuwal w tej chwili nad nami!
podejrzewam kto nawet!
bo nie iwem jak to inaczej wytlumaczyc.
jak M wroci z pracy i mi wsyztsko opowie to napisze w skrocie jak to sie dzis potoczylo!
sama jestem ciekawa ale grunt ze nasze nerwy teraz okazuja sie smieszne.
Gratuluje, tak teraz ie zastanawiam co ja bym zrobiła gdyby któres z nas prace straciło... z dwojga złego wolałabym ja stracic bo mam mniejszą płace a T. mógłby nadgodziny robić ale i tak nie wiem jak bysmy sobie poradzili:/

anetka AK105 MATA DO TANCZENIA TAŃCA + GRA STEPMANIA HIT (1417282765) - Aukcje internetowe Allegro licze na to ze zacheci mnie to do ruszenia tyłka z kanapy:-p

Daff super,że wszystko ok :-)

Paula właśnie takie było założenie pani z pogotowia i sanitariuszy. Młoda to od razu musi być naćpana lub zalana w trupa:dry: Jakbym się nawaliła to bym spała i nigdzie nie dzwoniła ;-):-D

Ja też miałam CC. Zdecydowanie wolałabym Sn choćbym miała zdychać 12 czy więcej godzin.

reklama
Hej Kobitki:)

jeszcze co do karetek tata miał 3 lata temu zawał, karetka migiem była u nas. Jak to dobrze bo było z nim kiepsko a mogło byc jeszcze gorzej gdyby się wlokli:(

U nas dziś cudowne słonko, 5 na plusie było rano, teraz z pewnością więcej, Mała była z moją mamą na spacerze, ja poprasowałam martynkowe ubranka, ogarnęłam dom, zmieniłam pościele, wywietrzyłam domek, okąpałam się:) Mała nie lubi ostatnio rosołu, już na jego widok beczy, ale za to na widok ciasteczek to się uśmiecha od ucha do ucha. Ale tak dobrze nie ma:p Wypiła kaszkę.

Zuua to niezłą wpadkę miała Twoja babcia, w tym wieku. Dobrze, że dziecko zdrowe się urodziło.
Aha, ja rodziłam SN w 3 godziny i 10 minut, miałam nacinane krocze, niewiele się czuje w trakcie nacinania, trochę szczypało, ale byłam zajęta czymś innym to nie myślałam tak o tym.

Do góry