reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

A nie sie całkowicie biała suknia nie marzy jakos dziwnie bym ie czuła idac w białym do ołtarza a za mna Kacper:-D mnie sie marzy zieleń połączona z kremowym na ślubie

reklama
Pati mi też strasznie brakuje M jak robią po 12 godzin to praktycznie widujemy się tylko w łóżku podczas snu, a Julka w ogole chyba że wcześniej wstanie to przelotem.
Czasami zastanawiam się czy warto dla kasy tak się poświęcać.

Aaaa i muszę się pochwalić M był znowu u tej babki, która mu pomaga z dotacją, i na tą chwilę jest 70% pewności że dostatnie.

Od jutra zaczynają kompletować papiery, a swoją drogą to nie zły biznes, babka bierze 10% od kwoty dotacji M stara się o 18tyś czyli 1.800 zł dostanie.
ALe też w porządku babka bo jak nie dostanie dotacji to kasy nie bierze w ogóle.

Witam ja juz po szkole .. dzis wczesniej z domku wyszłam aby pujsc własnie do przychodni zapisac sie do ginekologa i jstem zapisana na poniedziałek 7 marca miedzy 8:30 a 12 :30 . .. kupiłam jeszcze test ciazowy .. i zrobiłam go w łazience w przychodni i tez wyszły 2 kreseczki... najlepiej to pujde do lekarza i on to potwierdzi... jak poszłam sie zapisac była ta sama pielegniarka co wtedy kiedy poszłam w ciazy z gabi aby tez sie zapisac na 1 wizyte..:) :-D

Kaamaa juz nie pale cały dzien od kad zobaczyłam 2 krechy... no moze 1 wypaliłam.... ale juz wiecej nie.... czekam az do lekarza pujde.....:-)

Hej!
My spacerek zaliczyliśmy,mały już po drzemce jest,a ja dzis poszłam na łatwiznę i na obiad mamy ''boloński garnek'' mnie smakuje bo ja lubię takie rzeczy,a paczki zakupiłam bo nie mam zdolności co do wypieków.A jak Z z pracy wróci to mamy jechać do jego mamy 70 km na pączki własnej produkcji,teściowa taka sobie ale pączki robi świetne.:-D
Z chce żebyśmy zostali tam do jutra ale mnie sie nie chce,tym bardziej że jutro idę na zdjęcie szwów z palucha.

Kiniorek ty kochana śpij ile wlezie bo niedługo nie będzie tak fajnie a do kibelka to tez w ciąży latałam bardzo często,dzidzią się nie martw może nosisz małego śpiocha pod serduchem i dlatego mało się rusza.
themartynka idź do lekarza najlepiej,i zdaj relacje to będę gratki składała.
Eliza_eM- trzeba było powiedzieć swojemu że na przyjemności to trzeba zasłużyć.U nas na styczniówkach jak którejś facet podpadł to się mówiło ''a szyszka mu w d...'

Piszecie o ślubie i sukni białej mi też się to marzy ale na razie kasy brak więc muszę poczekać, no cóż marzenia czasem się spełniają.
a co do YCD to mnie urzekł ten chłopak co w teatrze tańczy taki na szaro ubrany.

muszę zająć się teraz moim szkrabem bo żyć mi nie daje.Czy Wasze dzieci też są takie wymagające?normalnie Antoś to nawet chwilę się sam nie pobawi.

Eliza A już myślałam, że tylko ja taka oziębła jestem :sorry2:
Martynka Gratuluję
Od 2010 becikowe należy się, jeżeli ma się zaświadczenie od lekarza lub położnej o co najmniej jednej wizycie w czasie ciąży, tak było też w tym linku, co podała patisia:tak:
Malwina A myślałam, że w obecnych czasach to dzieci dorosłym zakładają wiadra na głowę

Zaciągnięcie zasłon się przydało:-) Mała wstała o 6, przyssała się do cyca, a po jakimś czasie znowu zasnęła w łóżeczku i wstała po 8:tak: I dobrze, bo ja się położyłam po 2, to trochę odespałam noc. A teraz moje dziecko właśnie wstało z drzemki w krzesełku do karmienia :-)

koniczynka hehe , ona ma taką radochę z tego wiaderka ze szok, nie potrzeba wogóle zabawek,Albo wyciąga miotłę z łazienki i sprząta mi pokój:0:-D

reklama
Do góry