reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Kaamaa jak dla mnie to czarne mogłoby być mocniejsze i nie chciałabym takiego trenu bo bym sie zabiła znając mnie, ale piekna jest to trzeba przyznać. A czemu bys sie nie odważyła?

edit
anetka
wiem:-p ale pierwsze czego szukam to własnie tego ale zazwyczaj nie ma i tego i tego...

reklama
Umi przestań.... to co ja mam powiedziec?? jesteśmy w tym samym wieku a ja mam 2 dzieci.....
Paula moja koleżanka bardzo podobnie sie na ślub ubrała.... jej matka ja wyzywała przed kosciołem ze to slub a jest ubrana jak lafirydna... że wstyd jej przynosi itp itd....

kama na zakupy marsz!!!! musisz sobie coś kupić ... nie ma innej opcji.

no tak ledwo napisałam posta na pół strony żeby wam poodpisywać a tu już 5 nowych stron:sorry2:

umi śliczna ta sukienka co wstawiłaś:tak:

kama ta z czarnym jest przepiękna ale ja amiast czarnego zrobiłabym sukienkę ecru a kwiatki w kakaowym i byłaby zaje***
ja cały czas marzę o brązach do ślubu:tak:

pati to matka nie widziała wczesniej w co córka sie ubiera? No tak jestesmy w tym samym wieku a mnie nagle jakos zamiast na 21 to wskoczyła kreska na 30, a moze to poprostu stan spowodowany tym ze wiosny nie ma:dry:

edit
Kamcia
to wy tez ślubu nie macie?
paula a ja mam własnie duper jak stodola moge ci cos porzyczyć. a co do tali mam to szczescie ze mimo otyłości mam talie ale za to boczki masakra:/

Ostatnia edycja:
Patrycja w cale się nie dziwie że ją wyklęła w końcu idzie do kościoła przed ołtarz, to też jakiś szacunek musi być, chociażby zasłonięte ramiona i kolana.

Umi moje babki i teściowa i ciotki by mnie wyklęły za tą czerń, i ksiądz pewnie też :-D
Już nie mówię o M :-D

Paula ja mam rozmiar 42...... w 40 tez sie mieszcze ale moje boczki strasznie widac hehehe
mój jeszcze nie ma wypłaty bo szef pojechał sobie do Chrowacji.... ja musze iśc do fryzjera i kupic cos na wesele które jest juz 19 marca....:szok:..... jakos mnie tam nie ciągnie... ;/

Ja też 42 noszę :sorry2: no czasami w 40 się wbiję.

Chociaż nie powiem kiedyś na szmatach kupiłam sobie taki koronkowy sweterek z H&M w rozmiarze uwaga XS :-D i jest nadal dobry :-D

kaamaa zasłoniete ramiona jeszcze rozumiem ale kolana? ja jak bym miała krótką sukienkę to na pewno przed kolano bo za mnie wszystko poszerza:-D no i wiadomo zakrywałoby mi na pewno tylek
pati ja bym chciała byc twojego wzrostu

Kama :-D ja pamietam jak to chodziła w króciutkich bluzeczkach że kawałek brzucha było widać... teraz to tylko tunika wchodzi w gre :-D w sumie nie narzekam na swój wyglad tylko boki bym chciała stracić.... zrobi sie ....

Mój Seba poszedł zęby myć...:szok: od 2 czy 3 dni po każdym posiłku łazi je myć... ale to dobrze.

reklama
Paula ja przy Sebie przytyłam 22 kg waga przed porodem to 77 kg.... a przy Kubie przytyłam 18 kg a waga przed porodem to 86 kg.... w sumie nie źle bo ja ogólnie jestem "większą" kobietą .. Mój R mówi że dobrze wygladam i broń Boze nie mam sie odchudzać bo piersi mi zmaleja :-D:-D

Do góry