reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
ja nie klikam i nie wiem o co w tym chodzi:zawstydzona/y:
macie tą stronkę i moze ktoś mi wytłumaczy?? ;-)

kurde chodzić tyle c\asu z rozwarciem..
ale lepiej to niż tyle leżeć w szpitalu i czekać bezczynnie;-)

Daffi Zuzia niestety na zjeżdżalnie nie miała jak wejść bo była ogromna taka zamknięta, więc musiałaby wejść na górę, przez tunel i taką zamkniętą zjeżdżalnią zjechać, no ale za mała jeszcze na to jest :-p
Ja też mam filmik jak leży w kulkach i się śmieje :-p

eee wcale nie za mala julka zjezdzala z zakrecanych zjezdzalni tez.. pokaze wam w jaki sposob... tylko filmik dlugo sie wgrwal a pozniej polowanie na amzdzie i anulowalam przesylanie;p

Kamma juz wtedy mooja w tym glowa by lekarza przekonac by mi wywyolywal.
wsyztsko jest neibezopieczne i przedwczesny i po terminie.
ale mysle ze 39 tydz to juz nie jest zle i warto probowac skoro cc robia w 38tryg ciazy.

Ja tez klikalam z meza konta ale kliknelam i nie zaakcpetowalo kliku i szybko klikalam jeszcze raz.
wiec na pierwsze miejsce nie licze;p

paula zmienil sie regulamin i avatar jest teraz od 15-45 min wysiwetlany;p

Daffi a jak Julka tam weszła? U nas nie było jak, bo musiałaby wejść na górę po takiej jakby drabince, później przeczołgać się przez tunel i dopiero później zjechać, to przecież bym jej tam nie puściła samej.

paula oferty nie musiszz dodawać, chyba że chcesz grać o samochód ;-)

nadal nie bardzo rozumiem:zawstydzona/y:
a jak ten avatar wygląda??
i o której on jest o 15 tak??
a jak nie mam żadnej oferty zresztą jaką podawać?? skąd ja mam to brać..:baffled:

a wcześniej chyba inną stronkę podawałyście..

vikamcia awatar pojawia sie o dowolnej godzinie tzreba siedziec i pilnowac caly czas. z tym ze musisz sie dowiedziec czy z zagranicy mozesz grac bo os w regulaminie bylo....
avatar jeszcze moze sie swieci wejdz szybko na str i kliknik lista ofert.. powinno byc zdj w ramce i o góry napis avatar konkursowy.

no i jak ten avatar sie pojawi to sybko trzeba klioknac w zakladce konkurs osobe ktora pzredstawia avatra. jesli chces zgrac o mazde musisz wystawic aukcje;p

Vi- ten avatar pojawia się o różnych porach dnia :-p dziś z racji Dnia Kobiet zdradzili,że będzie między 17 a 20,więc siedziałam wpatrzona w monitor i akurat D mnie zagadał w nieodpowiednim momencie :wściekła/y: a wcześniej może o tym rozmawiałyśmy Czym jest AdBreaker? | AdBreaker ?
Oferty tak jak Anetka napisala nie musisz dodawać,ja np kołyskę dziś wystawiłam i dzieki temu gram o samochód :-D ale nie wiedziałam wcześniej że wystawianie przedmiotu na sprzedaż nie jest konieczne :dry:
Na stronie głównej konkursu masz 15zdjęć i jedno z nich będzie avatarem :tak:

ja na adbreakerze znowu cos wygralam ale jeszcze nie wiem co.. weryfikacja wynikow;p
no i w nagrodzietyg mialam bardzo wysokie wyniki... ale czy wysokie do wygranej?
nei wiem..

Anetko u nas jest takie cos po czym mozna wchodzic.. i na slizgawki sa i trudne wejscia i łatwe..... moglas wejsc z nia.. u nas mozna wchodzic na gore z dzieckiem:D

o juz iwem co wygralam.. karaokre gra o wartosci 50zł:D
duzykaraokewww_0.jpg

Ostatnia edycja:
heja ja mialam ciezki dzien...... pisalam na:ninja2:

Alan wykapany ,najedzony, teraz bawi sie klockami i niedlugo spac idzie.

co to plci dziecka to ja sie dowiedzialam w 13 tygodniu:) bylam u lekarza ktory ma bardzo dobre usg i wtedy zrobil mi dopochwowe i ju bylo malego siusiaka widac,w 16 tyg sie potwierdzilo na 100% ze chlopak.

reklama
Daffi to by się pozarywało :-D:-D
u nas to wygląda tak: po tym trzeba wejść Happy Fun później tam na górze widać, że trzeba przejść tunelem Happy Fun no i zjeżdżalnia Happy Fun

edit:
Daffi gratulacje :tak: a ja miałam dzisiaj 81800 :/

Ostatnia edycja:
Do góry