.Aneta.
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Daffi Zuzia niestety na zjeżdżalnie nie miała jak wejść bo była ogromna taka zamknięta, więc musiałaby wejść na górę, przez tunel i taką zamkniętą zjeżdżalnią zjechać, no ale za mała jeszcze na to jest![]()
Ja też mam filmik jak leży w kulkach i się śmieje![]()
Vi- ten avatar pojawia się o różnych porach dniadziś z racji Dnia Kobiet zdradzili,że będzie między 17 a 20,więc siedziałam wpatrzona w monitor i akurat D mnie zagadał w nieodpowiednim momencie
a wcześniej może o tym rozmawiałyśmy Czym jest AdBreaker? | AdBreaker ?
Oferty tak jak Anetka napisala nie musisz dodawać,ja np kołyskę dziś wystawiłam i dzieki temu gram o samochódale nie wiedziałam wcześniej że wystawianie przedmiotu na sprzedaż nie jest konieczne
Na stronie głównej konkursu masz 15zdjęć i jedno z nich będzie avatarem![]()