reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

anetka hahaha, ale w tym sęk ze ja tez bym musiała myc codziennie bym wygląda zawsze pięknie i kwitnąco ;P a tego nie robie bo poprostu nie bede co chwila szamponu kupowac;/ dlugie mam wlosy i duzo mi go sie uzywa i tak ;] a ze nie mieszkam w miescie to moge sobie pozwolic czasem na jedno dniowy tluszcz na wlosach ;P

Herbata :-) ja na cere na szczescie nie narzekam ;-) wrecz odwrotnie :-D szybko i dobrze sie opalam;)

reklama
ja myje co drugi dzien, ale ostatnio na mysl o nachylaniu sie nad prysznicem odechciewa mi sie to robic. a co do cery to ja wlasnie dlugo sie opalam, tyle dobrze ze przez ciaze mam gladka jak pupa niemowlaka :-D

Daffi ja w czarnych też świetnie wyglądałam :-D nie dość, że blada, to jeszcze brwi jaśniutkie i to śmiesznie ze sobą kontrastowało :-p

Liza ja to po jednym dniu nie mycia nie wyszłabym z domu, nawet z psem, bo wstyd :-p jak wiem, że nigdzie nie będę wychodzić, to wtedy ten jeden dzień odpuszczam i daję włosom odpocząć ;-)
Podziwiasz, że nam się chce, dobre :-D przecież to nie jest męcząca czynność, czemu miałoby mi się nie chcieć :-p

Bo pozniej trzeba je suszyc jakos uczesac albo prostowac i inne zabiegi upiekszajace :p Mi mycie włosów i codzienne malowanie rzes weszlo juz w krew nawet jak mi sie nie chce, to trzeba i koniec:p
Idę pomeczyc mojego dzieciaczka, zeby mi pozniej na noc poszla spac bo sie przed chwila obudzila

mi tylko malowanie rzes weszlo w krew, reszta cos nie chce...
ja zmykam na film. milego wieczoru dziolchy.

a to My z dzis ;-)

gosdia ja tylko myję i czeszę :-p nie suszę- same wyschną, nie prostuję- mam w sumie idealnie proste, nic nie modeluje :-p

reklama
anetka bo mi sie nie che zazwyczaj;) a ja myc wlosy musze jak Miki spi bo jak nie spi mi nie daje (a jak umyje to po 20min musze suszyc na szczotce bo innaczej wygladam jakbym nie myla wogole;P), a czesto ten czas wykorzystuje na przygotowanie obiadu, sprzatanie :tak: i tak poprostu mi sie nie chce myc codziennie;-) i o! ;-)

Dobra, spadam.
Miłego wieczorku

Do góry