reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
mloda Amelka jak byla mala to tez nie lubila na boku a teraz spi na brzuchu...
Vegas ogrod, opalanko, grill cos co lubie najbardziej;-) tylko nie mam ogrodu ani gdzie sie opalac no ale grilla mam:-D:laugh2:

ale upal a mnie głowa znów napieprza.
dzieciom bajki właczylam trochę odpoczęlam i trzeba dokończyć sprzątanie. bo jeszcze zostało mi podłogi na korytarzu i w łazience pomyć i będzie fajrant.
Gosia Jak dzieci na dworze się pluskają to tak samo z kąpielą tylko bym uważała na wiaterek jakby mała miała zamoczoną główkę czy coś takiego.

U nas było pluskanie w baseniku;-)
Potem mieso sie ugotowało na nozki to je zrobilam zalałam i stygną :-) Mąż juz do pracy na 18 pojechal
O i tyle;P
Fotki;P

Załączniki

• DSC04102m.jpg
    DSC04102m.jpg
    69,5 KB · Wyświetleń: 47
  • DSC04100m.jpg
    DSC04100m.jpg
    27,3 KB · Wyświetleń: 47
  • DSC04098m.jpg
    DSC04098m.jpg
    78,3 KB · Wyświetleń: 48
  • DSC04096m.jpg
    DSC04096m.jpg
    65,1 KB · Wyświetleń: 47
  • DSC04094m.jpg
    DSC04094m.jpg
    66,6 KB · Wyświetleń: 46
Liza slodkie zdjecia. Hania jest przesliczna :-D
Ewi ja tez dzis sprzatam i konca nie widac... jestem padnieta po prostu, choc nie zrobilam niewiadomo ile. mala ma juz chyba dosc.

M. tez w robocie, wiec troche spokoju ;-)

Dzis to chyba każdy sprzątał;-) wkoncu sobota :-)
Herbata ja tak patrząc sie na zdjecia Hani dostrzegam juz w niej dziewczynke, a nie takiego maluszka, kurcze ale to zleciało...
Dzis wpadła mi w rece płytka z USG Mikołaja z 13 tc:-) jest co powspominac i dzieci będą miec pamiątki:-) z Hani mam jedną płytke, Daniela mam dwie i Mikusia znalazłam jedną a druga gdzies sie zapodziała;/ byla z 30tc ;] musi gdzies byc pewnie M przełożył;]

a ja mam z każdego miesiąca fotki z usg Martynki i 10 filmików jak byłam na 3D. Wtedy i masę fot Małej robiono i parę filmików, ale są króciutkie każde. Ale pamiątka fajna:)
My już po grillu, wiatr straszny wieje, grzmiało, pewnie jakaś burza będzie..
W planach z J mamy obejrzeć komedie.

Liza
słodkie masz dzieci. Hania mała Modelka:) Ma boski uśmiech:)

Ja jednak się poddałam z sprzątaniem. zmyłam tylko podłogę w łazience. na korytarzu wcale nie jest brudno i tylko odkurzyć dobrze wystarczyło.
Liza Widać ze świetnie się dzieciaki bawiły.

reklama
Herbata no ja mam filmiki z USG takie 10 minutowe :-)

No ale gorąco! kurcze okno otworzylam u nas w pokoju na ościerz bo nie daje rady!;//// ehhhhh

Do góry