reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Malwina pokaż sie :-D

Gosdia jak twoja pójdzie do zerówki to u mnie Hania bedzie miec 10 lat! :szok: musimy potem jakis watek utworzyc co by nie zasmiecac tego bo wtedy my juz za mlode nie bedziemy ;P

jestem wkurzająca... za tydzień @ bedzie, wiec objawy sie zgadzają ;P

reklama
A ja wczoraj dostałam @, więc ogólne napięcie mi zeszło.
Dzień na plus, zrobiliśmy przegląd auta, weekendowe zakupy, zaliczyliśmy długiii spacer z Malwinką. Mała dzisiaj poznała kolegę, z jej rocznika, tylko 9 miesięcy starszego. Jejku, jaką widać różnicę między dzieciaczkami, Szymuś już chodzi, biega, mówi kilka słów, a Malwinka stawia pierwsze kroki podpierając się mebli. Martwię się, jedynie tym, że dzieci się jej boją, bo podchodzi do nich entuzjastycznie, łapie za rączki, krzyczy i piszczy.

hej wszystkim.

jak sie czujecie laseczki?
przeczytalam o babci Mariolci i juz stracilam wene by czytac dalej:-(
Liza pewnie pisalas, ale i tak zapytam. jak Hani podoba sie w zerowce?

ma ktos wiesci co u Mlodej?

hej wszystkim.

jak sie czujecie laseczki?
przeczytalam o babci Mariolci i juz stracilam wene by czytac dalej:-(
Liza pewnie pisalas, ale i tak zapytam. jak Hani podoba sie w zerowce?

ma ktos wiesci co u Mlodej?

No nie pisałam, nie miałam kiedy chyba? niewiem zreszta :p
w kazdym bądz razie, Hani sie podobalo i nie moze sie doczekac poniedziałku. Bawili sie byli na dworku:-) jakis tam jeden czy tam dwóch chlopców płakało a tak to grupka spokojna:-) jestem z niej dumna ;-)

Witam sie.
Ale przerąbana noc, nie moglam spac do 22:30 bo urazilam sie w zeba i mnie bolał a nie mam prochów zadnych.... a potem jak zasnelam to jak kamien ;P do tego stopnia ze nie slyszalam budzika M i on tez nie slyszal;P wyjechal do pracy o 5:25, gdzie o tej godzinie zazwyczaj dojerzdza juz do niej ;]
A tak to wczoraj Miki nie chcial zasnąc, wiec M sie z nim wybawil nadeszla godzina 20:15 miki zaczol jeczec, polozyl sie z M na łózku i 5min i padł :-D no i wstal o 7:15~! takze sie wyspalam :-)

A gdzie wy wszystkie laski jestescie??? ;P ide łózka ogarniać, odkurze, wlosy wysusze ;-)

hej laski,

U mnie było trochę latania i załatwiania odnośnie nowej pracy,ale na szczęście udało się ogarnąć i od poniedziałku ruszam ;-):-D Gdybym nie poszła w parę miejsc z majką to bym nic nie załaTWIŁA ;-)

Liza super,że Hania nie ma problemów z adaptacją :tak: To najważniejsze :-) A jak Ty sobie radzisz jak zostajesz w domu z samymi chłopakami?;-)

Ewi jak tam postęp w prawku?;-)

Elwirka Majka ma 4 pobudki ;-) Też ją biorę do siebie bo nie daję rady już ;-)

lolkak gratuluje pracy! oby dobrze Ci szlo.
Elwirka czyli nie tak najgorzej. chociaz pewnie lepiej jak przesypia cala.
Liza super ze Hani sie spodobalo. ale ona juz dorosla :-D

ja spie po 12 h, chyba moj organizm domysla sie co mnie czeka :dry: boli mnie brzuchol jak na @ i plecy zaczely...:szok:

Lolkak a gdzies ty byla jak cie nie bylo co?;P :-)
Jak daje rade? a super:) wczoraj ogarnełam jak Hani ni bylo wielką sterte ciuchów, sprzatnełam, ze dzis mi tylko podlogi zostalo umyc;-)

Elwirka a no juz niby nie boli, ale niewiem ehhhh ;] strach cos jesc ;]

Hej dziewczynki:)
Liza eh znowu ten nieszczęsny ząb;/ u mnie odpukać na razie ok z zębami. Ale masz pilną uczennicę:D A to się w nocy pospałaś:p

Herbata
no niestety teraz Tobie już bliżej niż dalej;) Jak mi położna na trakcie porodowym powiedziała stąd powrotu już nie ma haha

lolkak
super że masz prace i wszystko pozałatwiałaś:)

Elwirka
to fajnie Ci przesypia:)

Dziewczyny my dziś z dziadkami na wykopkach byłyśmy aż byłam w szoku Dominika 3 godziny na polu i rzeczywiście te ziemniaki zbierała, a potem z woza zrzucała na koniec ganiała kurę:D:D Ale się uśmiałam szkoda że nie zdążyłam nagrać hahaha

A tu kilka fotek z wakacji u babci:)

1.jpg3.jpg4.jpg Tu dzisiejsze wykopki:)
6.jpg Tu dama w mojej sukni ślubnej:)
7.jpg8.jpg A tu na placu zabaw:)

reklama
Do góry