reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hejka

Mały ma dalej zmiany na oskrzelach :( na szczęście nie pogorszyło sie, ale też nie poprawiło... kolejny wynalazek do inhalacji mamy :( masakra... w przyszłym tygodniu o ile mu się troszke poprawi to mamy przypomniec o skierowaniu na testy na alergie... orientuje się któras czy jak ze skierowaniem to te testy są płatne?
Na dodatek i mnie bardziej wzięło... już całkiem nos zawalony, a jutro do pracy rozwozic jedzenie... na dodatek u nas dzis i jutro pod moim samym barem są iprezy żużlowe bo zdobyli brąz no i jutro grand prix... a to oznacza zero mijesc parkingowych pod barem i gigantyczne korki

VEGAS według mnie w kręconych ślicznie wyglądasz, też uważam że naturalniej... W prostych też ładnie ale tak za poważnie jakoś...
UMI też bym nie mogła pracowac w domu, niby nie musisz się martwic o opieke nad dzieckiem ale tak poza tym to masakra jak by mi tak mały zaczał szogunic jak to ma w zwyczaju jak coś robie
KASIEK pięcioraczki? hehe, ja też już się niekiedy poddaje i jego zabawek nie układam, tylko wytransportuje to co przyniesie ze swojego pokoju do dużego zmiote a jego pokój odpuszczam...
EWI, MŁODA współczuje @
HERBATA ja jak pojechałam do szpitala ze skierowaniem i załapałam totalnego nerwa że musze leżec w szpitalu i spac koło chrapiącej kobiety, najadłam się w nocy czekolady bo stwierdziłam że niedługo nie będe mogła i zaczęłam rodzic :)

Na dodatek zaczął mi masakrycznie kur***ac... Dzisiaj jak byliśmy u lekarza to wyszliśmy a M jeszcze pracy nie skończył. to stwierdziłam że pojedziemy pod jego zakład i w aucie poczekamy bo kluczyk miałam... Wsiedliśmy do tego auta a on " o ku**wa mac ale będzie niespodzianka..." albo daje mu ladido baby i mówie że ma do dna wypic a on "o kur** ale musze wydoic" no masakra... kiedyś już przeklinał ale uwagi sie nie zwracało i mu przeszło a teraz jakoś nie chce przestac... tylko coraz częściej...

reklama
Hej Laski. U nas po staremu w zasadzie, czas w 3kę, po mojej robocie jeszcze zakupy weekendowe zrobiliśmy, więc jutro nie trzeba robić. J. ogląda film to ja netkuję;)

Anetka o Ty rozrzutna Kobietko hehe. Ale znam to, tak trudno oprzeć się ładnym ubrankom dla dzieci:)

Umi współczuję pracy w domu. Przy dziecku ciężej wszystko ogarnąć. Ja też często mówiłam ''na pole'', ale swego czasu jakaś poprawniejsza w mowie się stałam:D:D

Malwina moja córa uwielbia się kąpać, czy to w basenie czy w wannie, ale włoski lubi spłukiwać dopiero od niedawna. Wcześniej to był jeden wielki ryk:p Fajne fotki. Mała to cała Mamcia:) Moja też miała parę razy krostki na ipusi i pomagała tylko i wyłącznie maść CLOTRIMAZOLUM

Kaamaa zrobiłaś mi smaka na te krokiety:p Musiałabym wypróbować.

Młoda włoski to już masz chyba i tak podniszczone, więc kolor w tę czy w tamtą co za różnica:D Mam nadzieję, że już lepiej się czujesz;
*

Kasiek a to Ci łobuz z Domiśki;D Dobrze, że C tego nie widział:D

Herbata
przede wszystkim śpij do woli bo po porodzie Ci się to zmieni:p

Liza pomocna dziewczynka z Hani:) Fajnie, będzie takim pupilkiem pani:)

Edit:
KasiaF
celowo ostatnio chodzę w prostych włosach bo właśnie chcę wyglądać poważniej jak na mamcię przystało. W loczkach wyglądam jak nastolatka a mi to przeszkadza.. Mi się podoba i tak i tak, dlatego Was pytam o rady:)) Uwielbiam znać czyjeś zdanie. Czasem mi się znudzą proste z grzywą to zostawiam naturalne jedynie grzywkę na bok spinam a jak mi się naturalne nudzą to robię sobie proste. Czasem lubiłam też w spiętych w klamrę chodzić, ale ostatnio nie lubię, jakoś za mało kobieco się czuję.
Zdrówka dla Was;*

Ostatnia edycja:
witam .. wkońcu podłączyli mi neta :-)
ciesze się że będę mogła pisać choć nie nadrobię raczej tych 2 tygodni nieobecności.. mam nadzieję że mi wybaczycie...
poczytam trochę wstecz...
ale będę raczej pisać na bieżąco:tak:

w nowej chatce super..
a dziewczynki się zaklimatyzowały bez problemu :-) co mnie cieszy...

no to na początek tyle.. idę was poczytać i ponadrabiać pozostałe wątki:zawstydzona/y:

Witam

jest 9 a ja pierwsza? helloł ? :-D
Miki pojdzie spac a ja wezme sie za kopytka i knedle z truskawkami ;-) mniam...
M pojechal do brata na chwile, i potem do rodziców swoich do sadu pomoc im, gdyby bylo cieplej i dzieciaki zdrowe to bysmy tez pojechali a tak to uziemieni w domku jestesmy :dry:

Witam ;)

Kasiek, wypad na piwo udany?
Vikamcia, gratuluje przeprowadzki i dobrze, że dziewczynki nie marudziły i tak łatwo poszło. Grzeczne masz te córcie.
Anetka, biedna babcia... Dla nich ta jesienna pora to chyba najgorsza jest. Ja też jak wyląduje w lumpie to zawsze coś kupię.
Liza, knedle mmmm:). Smaka mi narobiłas. Chyba też się kiedyś zbiorę i zrobię i zamroże, zeby były na czarna godzinę. I niech się dzieciaczki kurujją.

Idę sprzątać. Zosia wstanie to na cmentarz skoczymy. D.ma wolne to obniży Małej łózeczko bo łapie sie za szczebelki i wstaje. Jutro Zosia umówiona jest na sesję hah. Chcę takie jej łade zdjęcie zrobić w dużym formacie i powiesić na ścianie.
Miłej soboty.

anetka szkoda babci :( duzo zdrowka dla niej

KasiaF dobrze ze nie jest gorzej z malym. wspolczuje ze Ciebie tez bierze. zdrowia dla was!

ViKamcia witaj ponownie. dobrze ze dziewczynki ladnie zniosly przeprowadzke :)

gosdia fajna sprawa taka sesja, mojej malej tez zrobie kiedys :)

Liza a jak Daniel sie czuje? lepiej troszke?

Mariolcia wspolczuje natloku gosci. tez tego nie lubie. zdrowia dla mamy :*

u mnie nadal nic :dry: ...

dobry :-D
pogoda do du. :-D

a ze mnie leci jak z kranu massakra.

kama tak myslałam tez moze o macie ;-) narazie pada to nie mam jak isc. Ale w pon ma sie rozpogodzić to sie przejde na zakupy ;-)
Vegas dziękuję, bolec juz nie boli ale za to @ nadrabia swoje zaległości ;-)
gosdia @ nadrabia :-D

Helloł

Liza podeślij mi kilka ;-) ja ostatnio robiłam pierogi z truskawkami a knedla też bym chętnie zjadła :tak:

Gosdia super sprawa taka sesja, ja też chciałam dla Julki coś takiego zrobić ale zołza nie chce za bardzo współpracować z aparatem :dry: i zamiast jej wielkiego zdjęcia na ścianie wisi duuuży plakat z Kubusiem Puchatkiem :-D

Młoda,Wampi współczuje Wam, na jakie grzechy my baby musimy tak co miesiąc cierpieć? :wściekła/y:

Kamcia kope lat :* fajnie że dziewczynki się zaaklimatyzowały :tak: widziałam na NK zdjęcia jak Emma wstaje jestem w szoku :-)

Ja już sie uwinęłam ze sprzątaniem, wieczorem lecę na babską imprezkę, pierwszy raz od bardzo bardzo dawna bez starego :-)
Dzisiaj za niańkę robi :-p

Hej Wam:)
Przeszliśmy z Adasiem jelitówkę. Myślałam,ze to zapalenie gardła na początku. Bo wcześniej katar miał, no i ta gorączka.On często wymiotuje przy chorym gardle. Ale jak sama zwymiotowałam to się wyjaśniło. Adas wkońcu zaczyna coś jeść. Nawet to i lepsze,bo przeszło samo i po lekarzach chodzić nie musiałam. Bałam się iść do przychodni,bo tłumy straszne. Strasznie mi wychudł.Bo już wcześniej apetytu nie miał,bo przeziębiony. A teraz to przez tydzień to już wogole mało co jadł.Mam nadzieje,ze wróci mu szybko apetyt i to nadrobi. Bo aż dziwnie mi się patrzy jakie ma chude nóżki i rączki.

reklama
Hej Lachony. Ja sprzątam jak to w soboty bywa, J. z Małą u jego babci, tam Mała pewnie szaleje ze swoimi ''przyjaciółmi'', czy. kaczki, kurki, gąski, kotek, ona je uwielbia:D Jak wrócą to Mycha pójdzie spać a J. jedzie do brata z autem coś porobić. Muszę dziś pomalować pazurki w dłoniach bo już patrzeć na nie nie mogę. Ogólnie popołudnie i wieczór będą w 3kę, jak Mała zaśnie to zapewne filmowo netowy wieczór będzie;)

Młoda, Wampi współczuję. Ja @ po porodzie mam super. Skąpe i nie są bolesne, jedynie jak się okres zbliża to boli mnie wszystko, ale jak już jest to jest dobrze.

Wampi pokaż się nam bo lepiej mi się ktoś wbija w pamięć jak widzę jego zdjęcie:) To masz dwójkę dzieci a ja ciągle myślałam, że jedno.

ViKamcia to super, że dobrze się czujecie w nowym miejscu:) Witaj ponownie:D

Lenka to dobrze, że już się lepiej macie. Adaś nadrobi;)

Kaamaa moja jak zawsze uwielbiała pozować tak teraz to graniczy z cudem.

Do góry