reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

młoda93 eee taka orginalna data:tak::-p, a co ty robisz tak na co dzień?
pati to ile ty tych dzieciaków w domu masz:szok:. Zdrowiej kobieto!
Malwina wystarczy z podbiegła do otwartych drzwi i mogło ją zawiać:tak:. Dobrze że oskrzela czyste:tak:
Umi aktualnie trójkę :):) Moją szaloną dwójeczke i jeszcze 6-miesięcznego Mariusza :):)
Witam wieczorowo:-) Mężuś w pracy, ja poprasowałam i zasiadłam na neta. Muszę pochwalić Martynkę, że dziś drugi raz w swoim życiu nasikała do nocniczka:-D Ja to przeżywam jakbym Nobla jakiegoś dostała:-):-)

Burzowata biedny Adaś.. Może faktycznie ząbki.. Sukienka nawet nawet, choć mi osobiście ciężko jest stwierdzić nie wiedząc jak na kimś leży..

ViKamcia przepiękny pokoik ma Viki:tak: My chcemy łóżeczko jak coś to uniwersalne by dla synusia było kiedyś:-) A najchętniej kupiłabym jakieś w królewny czy wróżki:-D

Malwina zdrówka dla Zuzi;*

Kaamaa, Gosdia, Młoda93 i inne Choryjoszki bo nie wiem czy kogoś pominęłam - zdróweczka;*

Młoda93 o kurcze to się data trafiła na poród:-D Ciekawie by było jakbyś urodziła 29.02:-D

Patrycja nauka przy trójce Urwisów na pewno trudna sprawa. No ale co zrobić.. Na pewno znajdziesz chwilkę na naukę a egzamin pójdzie śpiewająco:-)

Umi mamy raczej płytkie oczko a na zimę ryby dajemy do piwnicy do dużego akwariumu:tak: Mało mamy ryb bo aż 3:-D No ale i oczko wodne małe:tak: To bardziej taka ozdoba;-) Teraz to już nie takie ZOO, co innego jak jeszcze te kanarki miałam, ale myślimy nad papugami:-p Mąż kiedyś hodował sporo, miał 15 nawet naraz, zna się, teraz chciałby 2.

a to nasze najnowsze fotki:)
Zobacz załącznik 407798Zobacz załącznik 407799Zobacz załącznik 407800Zobacz załącznik 407797
Śliczne fotki :):)
Vegas no czasem jest ciężko nie powiem ale nie raz są takie chwile gdzie Mariusz i Kuba śpią w jednym czasie to wtedy mam spokój i moge sie pouczyć :):)
Witam was Młode Mamuśki :)

To moze i ja sie przedstawie jako mloda mama urodzilam synka miesiac przed moimi 17 urodzinami :) musialam wydoroślec w ciągu 9 szybko lecacych miesiecy obecnie mam 19lat z groszami i staramy sie z moim M o drugiego dzidziusia
Witaj :):)
Siwa witaj:-) To owocnych staranek;-) A jesteście po ślubie? Mieszkacie z rodzicami czy sami?

A zapomniałam napisać, że Mała mnie zadziwia z jej powtarzaniem słówek a ja muszę się wreszcie kontrolować:p Dziś J. palił papierosa ze szwagrem przed domem, my z Małą patrzałyśmy przez okno i mówię do Małej, że tata poszedł kurzyć. To dziś pół dnia Mała mówiła ''tata kuszy'':D Ostatnio mi coś spadło i mówię o Bożeeeee, to Mała wczoraj idzie i nie umiała przejść między stołem a kanapą i mówi ''uhhh o Bozie'':D Haha, normalnie śmiech na sali:D
Kuba też już dużo słów powtarza głownie po Sebusiu.... Najbardziej mi sie podoba jak idzie spać kłade go do łózeczka i Sebuś mówi mu "dobranoc" to Kuba odpowiada "nanoc" :-D:-D

reklama
lolkak co to za jakieś literki:szok: u nas tego nie ma. Co prawda mnie nie zatrudnili jako spedytora do pracy bo nie mam papierka z "uprawnieniami" ale za to zatrudnili mnie jako specjaliste do spraw spedycji:-D:-p. Ze mnie taki specjalista jak z koziej pupu trabka:-p, ale jak to sie ładnie czyta. Co do refluxu stoi w miejscu i sie nie rusza, mały nie współpracuje na wizytach bo nie chce sie wysikać, ale sama bym nie chciała:sorry:. On sie po prostu boi bo w domu sika ładnie:tak:. No i w grudniu czeka nas cystografia i urodynamika:confused2:. Juz mi sie przejadły te badania ale co zrobić eh...

pati oj słodkie masz dzieciaki;-), kurcze jeszcze jedenbąbel masakra zgłupiałabym:-D:-p

Witam sie.

Vegas super zdjecia, a avatar bosski :-) sama robilas zdjecie???

Ale pogoda.... na śnieg się ma, siwe chmury... u nas moze dzis padac ponoć... Hania nie moze sie doczekac swiąt i prezentów... ;] choinki... ciagle sie pyta kiedy pojade po choinke :-)
Sorry ze tylko tyle ale niewiem co pisac, jakos weny mi brak;]

lolkak co to za jakieś literki:szok: u nas tego nie ma. Co prawda mnie nie zatrudnili jako spedytora do pracy bo nie mam papierka z "uprawnieniami" ale za to zatrudnili mnie jako specjaliste do spraw spedycji:-D:-p. Ze mnie taki specjalista jak z koziej pupu trabka:-p, ale jak to sie ładnie czyta. Co do refluxu stoi w miejscu i sie nie rusza, mały nie współpracuje na wizytach bo nie chce sie wysikać, ale sama bym nie chciała:sorry:. On sie po prostu boi bo w domu sika ładnie:tak:. No i w grudniu czeka nas cystografia i urodynamika:confused2:. Juz mi sie przejadły te badania ale co zrobić eh...

pati oj słodkie masz dzieciaki;-), kurcze jeszcze jedenbąbel masakra zgłupiałabym:-D:-p
Umi nie raz idzie ogłupiec uwierz np jak każdy coś chce od Ciebie a Ty niewiesz gdzie rece wsadzic ;p;p
Ale Mariusza mam 8 godzin od poniedziałku do piatku więc nie ma źle.... Pewnie pamietasz jak przez jakiś okres miałam 4 dzieci... teraz to pikuś jest :laugh2::laugh2::laugh2:
Ja juz ogarnełam teraz biore sie za porządki u siebie w szafie.. Mariusz śpi to mam chwile żeby to zrobic a potem szybki obiad i spróbuje cos poczytać dziś :p

Helloł Laski

Vegas hej sexi mama ;-) super zdjęcia! i gratki dla Martynki.

Kamcia śliczny pokoik miała Vi,u mnie dzieje się dużo więcej ;-)
SAM_0413-1.jpgSAM_0414-1.jpgSAM_0415-1.jpg
Jeszcze na tej tapecie w chmurki będzie zajmująca 2m2 fototapeta więc i tak już pie**olnik :-D

Siwa Witaj, napisz coś więcej o sobie.

Koniczynka miłego dnia ;-)

Mówicie o Zoo ja to dopiero mam jazdy dzisiaj o 1 w nocy kot złapał w domu szczura :szok: nie wiedzieliśmy co mamy z Nim zrobić to go utopiliśmy w misce i teraz mam wyrzuty sumienia :sorry2:

Agateczka Czemu nic nie wyjaśniasz? Widzimy że i tak i tak się logujesz codziennie.
Kasiek Chyba trochę późno na kupno rowera :-D. w każdym razie w tym roku już nie skorzystasz chyba.
Kamcia Fajny pokoik.
burzowatra ładna ta sukienka. ale może byś pokazała się w niej. a co do butów to te pierwsze byłyby ok,
Malwina Zdrówka dla Zuzi.
Młodamama93 A może zaczęłabyś odpisywać co nieco na posty innych co?:-):tak:.
Siwa Witaj.
Vegas Super zdjęcia.

Witam:)
W czwartek mamy szczepienie a maly sie rozchorowal, jutro idziemy do lekarza ma kaszel i zaczyna swiszczec:wściekła/y:wczoraj uspilam go o 20 poszlam sie kapac,wracam a maly w najlepsze rozbawiony, Ł siedz przy nim i cos mu opowiada i tym sposobem zasnal o polnocy...w w dzien tak sie z nim nawil ze udawala zwierzatka w koncu udal lwa i maly tak sie przestraszyl ze piszczec zaczal, bylam w kuchni az sie przestraszylam ze cos mu sie stalo. Gdy go wzielam na rece przytulil sie i tylko odwracal czy Ł nie idzie
Burzowata, wg mnie 1 bardziej sie nadaja;-)
Kama sliczny pokoik ale faktycznie lozeczko przydaloby sie bez wzorkow czy rysunkow:-D
Vegas jaka laska z Ciebie a Martynka jaka zdolna:tak:
Patrycja podziwiam, ja czasami przy jednym fiksuje, nie wyobrazam sobie 2 maluchow w domu:sorry:
Ewi, wyjasnien pewnie sie nie doczekamy, z reszta ktos na watku"poznajmy sie" napisal ze zna ja z innych watkow to kazala pisac na priv
Liza ja przezz ta pogode ciagle mam nerwa, jak ja nie lubie tego a zima jeszcze gorzej na mnie dziala

Witam:)
Vegas, gratuluje kolejnych siuśków;) Jeszcze trochę i to będzie standard w wykonaniu Martynki. B. ładny avaterek.
Burzowata, fajne buty.
Siwa witaj:)
Kaama, ekstra firankaJ Też muszę Zosi coś tgakiego zakupić bo ma trochę dorosłą :p

My zaliczyliśmy z Zosią lekarza.:) Ma trochę gardełko czerwone, dostała Cebion. Ogólnie za tydzień albo za dwa szczepię ją na pneumokoki. Waży 9430:). No i dostała dzisiaj nowe kaputy:) z 18,5 wyrosła to wskoczyła w 19:). Idę ją teraz usypiać. Wszystkim nie odpisałam bo mi Królowa marudzi, śpiąca.

Vegas a wiec mieszkamy sami niestety jeszcze na wynajmowanym mieszkanku, slub planujemy jakos z poczatkiem przyszłego roku :)

ogolnie to jestem mega szcześliwa mamuska. mieszkamy sobie od 3 msc we wrocławiu zaklimatyzowałam sie juz wiec jest dobrze :) ateraz własnie wyszło mi ze zle sobie obliczylam dni płodne... i dramat ale w sumie bawilismy sie co nieco wtedy to moze sie uda..

DSC_0809.jpg a tutaj nasza fotka z września :) oczywiscie KAcper nie moze usiedziec chwile;)

reklama
kaamaa faktycznie troche przesyt w jej pokoiku ;]
Anula heh mi juz nerwów brakuje, robie jak automat ;] moja mama dzis pryniosła serek starszakom i... Daniel niechcazy go popchnol i otwarty polecial na dywan.... nawet nie mialam sily krzyczec, poprosty sprzatnelam i tyle :|
Siwa a maciemoze jakies z bliska zdjecie:-)

Miki spi, zaraz ide obiad szykowac....

Do góry