reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Liza ja nie zauważyłam tych "jaj"..... bardziej mi sie podobała mordka tego pieska :-D:-D:-D:-D
Moje dzieci kończą obiad a ja nie mam apetytu.... zjadłam dziś tylko banana i nie mam na nic wiecej ochoty. U mnie tak to jest że jak sie zdenerwuje to jeść nie umiem :crazy:

reklama
Pati no piesek fajny ale ja kiedys tez nie zauwazalam tego "dodatku" :-D dopiero jak zaczelam tak patrzec, przygladac sie to zaczelam sie smiac :-) hehehe
Zjedz cos! kosci z ciebie zostaną ;P:)

Mloda my wiemy, mozemy tylko doradzic, nie zlosc sie za to:-) jak dzien na praktykach?

Heh niechcacy widze wykasowałam sobie suwaczki.... wrrrr
Dziewczyny da sie zrobic tak by wpisac slowo zamiast linku? by najechac na to i kliknac i sie otworzy strona? kiedys sie tak dało....:dry:

a dziekuje, dziekuje :) faktycznie szybko zlecialo
Patrycja a dlaczego opiekujesz sie Mariuszem? pewnie pisalas ale mi umknelo...
Liza jak dzien mija? leee... wstawiaj suwaczki. tak mi sie przyjemnie patrzylo ile to do Wigilii zostalo :)
Gosdia sliczna masz dziewuszke! rosnie, rosnie :happy:

Ostatnia edycja:
Herbata dzien mija oki:) dzieciaki sie bawia a ja czekam na rozmowy w toku :-)
Suwaki wstawie pewnie, ale kurcze niechcacy kliknelam zamiast na anuluj to zatwierdz, i mimo tego ze zatrzymalam akcje to wykasowalo ;] No i miałam pisac ale ciagle mi umykalo - śliczna masz królewne ;))))

Herbata pomagam jego mamie..... i tak siedze w domu to jedno dziecko mniej czy wiecej nie robi różnicy :)
Liza ze mnie kości... no co Ty mi to nie grozi, ostatnio przybralo mi sie dość troche także moja ostatnia waga 64 kg juz nieaktualna :-p

dziewczyny nie bedzie mnie cały weekend mam nadzieje że nie bede musiała duzo nadrabiać w poniedziałek...
Trzymajcie kciuki za moje egzaminy :*:*:*

Patrycja kciuki zaciśniete!!!

A ja podjełam decyzje ze biore sie za siebie i musze schudnąc;/ te 4kg wiecej mnie dobija wiec poki mam tyle to moze bedzie łatwiej;] zobaczymy jak mi pójdzie.... ;]

U nas po szczepieniu ok,maly lekko zapalakal :tak:kolejna platna dopiero za rok. Wazy 7400g, pielagniarka powiedziala ze tlusciutki;-)
Zrobilam nasze pranie w sumie w wikszosci Ł, jutro malego ubranka. Glowa mi peka, dzis zjadlam tylko batona, rano bylam na miescie poznej wrocilam, poszlam na szczepienie a teraz pralam i troche sprzatalam i czasu na jedzenie nie mialam. Do tego nic nie ugotowalam a zapomnialam kupic masla no i nie mam przez to co jesc bo kanapki bez odpadaja a Ł nie chce ruszyc sie do sklepu a mi nogi w tylek wchodza...

Hej

Patrycja to Ty aktywna od rana:) Masakra to mama tego chłopczyka co go pilnujesz?? Przecież on nic takiego nie zrobił po zatym malutki jest jeszcze i nie rozumie!!! Co za baba... Za egzaminy&&&&&&&&&&&

Burzowata trzymam kciuki za wyniki&&& Super że mały siedzi:) A co do ciągania tak dzieci mają moja jeszcze jakiś czas temu wkładała sobie ręce w miejsca intymne;/

Kamma ja chciałam przyjaciółkę na chrzestną ale moja mam zaczęła nosem kręcić i moja siostra zostałą może i dobrze a przepis widziałam na pewno skorzystam:)

Herbata
mała śliczna:)

Sali mnie też się imię Emma podoba i myślałam że to takie zagraniczne a nie prawda bo chyba ze 2 dni temu w kalendarzu widziałam że było Emmy:)

Gosdia
a wczoraj narzekałaś że tak wcześnie się budzi:p:p Najlepszego z okazji 9 miesięcy:) Uroczaaaaaa

Młoda93 a dlaczego ona u Was mieszkała?? A wiesz może i ona się w Twoim Pawle podko****e wiesz jakie są takie nastolatki jest dla niej autortyetem nie wiem sama...

Anula
lepiej tak niż bym miał gdzieś z piwem stać. Na pewno dla Was czas też znajdzie zobacz jak ostatnio się zmienił:) Gratuluję ząbków:)

Liza Tobie też gratuluję:) Widzę że jak i ja się wzięłaś za siebie?? Trzymam kciuki za efekty&&&

Ja wróciłam z uczelni nie było jednego wykładu i ćwiczeń więc pojechałam i wróciłam z C Dominika po uczelni pobiegałą i mówiła że będzie się tam uczyć:) Byliśmy w realu maaaaaaaaaasa zabawek Domka cały czas gada o Barbie więc już sama nie wiem co tu jej kupić pod choinkę;/ Na razie kupiliśmy prezent pod poduszkę książkę barbie za 12.99 i bajki DVD Świnak Peppa za 9.99 więc wystarczając0:)

A rano jak C mnie zaskoczył biegamy po domu bo w końcu okazało się że mała z nami jedzie w końcu go złapałam i mówię wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy a on wszystkiego najlepszego z okazji imienin i dalej biegniemy w swoje strony... Jak przyszło co do czego ja ubrana Domi też jego nie ma już prawie z mordą a on wpada do domu z bukietem stroczyków:D:D:D:D Kochany:* dziś może jeszcze sobie wyjdziemy:)

Kasiek, no to juz wiesz gdzie Domi bedzie studiowala:-Dpowiem Ci ze zajmuje sie malym sporo, ma 2 dni wolne na uczelni a wtedy najcheniej jezdzi do rodzicow albo kolegi...dzis poszlo mi 400zl masakra z ta kasa:angry:jeszcze z mama sie poklocilam,odkad maly sie ur dala nam z 500zl, kiedys obiecala wozek i nie kupila(nie odbierala tel gdy dzwonilam tuz przed porodem) przez co Ł rodzice kupili wozek,lozeczka i cala wyprawke w sumie i za ich kase sie utrymujemy bo swoich na mies mamy 400zl a mama uwaza ze tak nam daje i ciagiemy od niej a i oprocz 500zl kupila malemu kaftanik i spiochy a ma juz 4,5 mies...jeszcze zeby im kasy brakowalo to bym rozumiala. A najgorsze jest to ze w casie ciazy prawie mies lezalam w szpitalu a ona byl;a u mnie 2 tazy po 10min a Ł mama co 2 dzien...sory ze tak mrudze ale juz cos mnie trafia...

reklama
ANULA współczuje syt. z rodzicami... Co d tego że Ł ma dla was mało czasu... eh... my z M wydujemy się też bardzo rzadko... Bo albo ja w pracy albo on... Nawet w nocy osobno bo on pracuje od prawie 4lat na same nocki... Niestety, coś kosztem czegos, na początku też się z tym nie mgłam pogodzic, ale teraz już zrozumiałam, że są takie czasy że trzeba się poświęcac, nie zawsze wszystko jest taj jak byśmy sobie wyśnili... U nas nawet moi rodzice zauważyli to jak nam jest niefajnie i teraz kombinują żeby pomóc nam coś zmienic.

KASIEK ja nie mam zielnego pojęcia co młodemu kupic, na dodatek wszyscy wkoł pytają się co mu potrzeba... A ja w szafce nie mam miejsca na ciuchy, pokój zawalony zawalny zabawkami i nie wiem co mu kupic od siebie a jeszcze wymyślic 3 prezenty :/.

LIZA powodzenia życze, będe trzymac kciuki... Ja pamiętam jak rok temu jakoś zaczełam diete...W miesiąc 8kg i przyszły święta, każdy mwił że nie wytrzymam... ale dałam rade... na koniec stycznia się poddałam... Staneło na 13,5kg... Myślałam że mi wróci ale jakś jem wszystko i waga w miejscu... i też myśle jeszcze z 4kg zrzucic ale nie mam mobilizacji... Więcej nie podczytam, bo naskrobałyście tyle że masakra. W przyszłym tyg jedziemy do Poznania zobaczyc co i jak tam... Może się M przekona... Ja widze jak się między nami psuje przez ten brak kasy... I już mam tego dośc...

Ostatnia edycja:
Do góry