reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Beja85 to przyjdzie z czasem. Mój Kacper w wieku twojego syna miał podobnie, zjadał pół słoiczka ( tez robiłam zupki sama) a potem poprawiał to mlekiem, dopiero, gdy przeszlismy na stałe pokarmy takie które mógł sam pogryźć nie musiszł dojadać mleka

lolkak współczuje nocnki mi mały dzis tez cos kiepsko spał:confused2:
Ewi u was tez tak wieje jak u nas? Dzis to dosłownie jest masakra, nawet Kacper stwierdził ze mu w nos zimno:-D i on na pole nie idzie:-p

reklama
Beja on jeszcze mały jest:) a na mięsku gotujesz??

Ewi daj trochę:)

Kamcia wiem że to głupio to brzmi ale w sumie miała rację i dobrze że mnie przekonała bo teraz z Tą koleżanką to tak ooo i się widuję i ona ma faceta i jakoś tak tematu złapać nie możemy....

Dziewczyny sorry nie dam rady Was nadrobić a na pewno nie dzisiaj wczoraj wstałam 4.45 a dziś wróciłam koło 3 ale Andzrejki super ale się otańcowalismy ośpiewalismy opilismy ogólnie OOO tak był:)

Już 12, a ja jeszcze w szlafroku:szok:;-) Emilka ciągle mi go rozchyla i woła be:-p:-D
Moja córeczka od rana wybrzydza z jedzeniem i jeszcze nie zjadła śniadania:wściekła/y: Trochę mleka, 4łyżeczki kaszki, pół kanapki... woła am, marudzi, ale przy jedzeniu się kręci, odwraca:wściekła/y: Tym razem wydaje mi się, że to raczej fochy niż ząbkowanie :dry:
beja To się unormuje jeszcze. Jeśli ma ochotę na większą porcję obiadku, to dawaj mu trochę więcej. A potem trochę wody do popicia Jak jeszcze będzie chciał cyca, to pewnie nie z głodu, a z chęci przytulania.
lolkak To na razie ostatnia wizyta u dentysty, czy to dopiero początki leczenia?

Ewi Mniam mniam... Brzmi apetycznie, lubie takie ciasta

Ostatnia edycja:
beja to się jeszcze unormuje.. jak dajesz obiadki to dawaj a potem daj "popić cycem" chyba sama też popijasz jedzonko ;-) więc tak musi być..
poźniej będzie jadł więcej a pił mnie .. no i zamiast ,mleczka to oczywiscie wodę albo jakieś soczki dla niemowląt:tak:

ale mam stresa,.. mam nadzieje że niczego nie zapomniałam spakowac..

odezwę się najwcześniej jak będe mogła :*

Dzięki wszystkim za odpowiedzi. Może rzeczywiście trochę przesadzam:zawstydzona/y:
kasek88kasiek zupki gotuję już na mięsku, dokładnie na króliku. Przed podaniem dodaję jeszcze łyżeczkę oliwy z oliwek do zupki. Wyczytałam w jakiej prasie dla rodziców, że dziecko potrzebuje tłuszczu i tak należy robić (oczywiscie jak samemu się gotuje zupki).

umi z tego co mi wychowawczyni mowila to pieniadze przeznaczyli na probny gimnazjalny,a na matury im juz nie starczy,no coz...:baffled::wściekła/y:Dobrze,ze ta z echa bedzie:tak:

Dzisiaj mielismy okropna noc,maly nie spal,budzil sie co chwile,ani na rekach nie chcial byc,ani w lozeczku nic... Goraczki nie mial,moze go brzuszek bolal,nie wiem,mam nadzieje,ze dzisiaj juz bedzie ok:dry::hmm:
Niedawno zjadl rosolku i uspilam go przed chwila to mam czas zeby sie pouczyc na jutro:nerd: milego popoludnia

Koniczynka hehe moja też tak mówi jak mnie na go widzi:p

Beja moja jak zaczynała jeść to długo jeszcze cycem poprawiała zanim stało się jej pełnym posiłkiem:)

Burzowata może zęby wychodzą albo po prostu miał zły dzień

Do nas kolegi przyszli i sobie wspominamy wczorajsze wojaże:D:D

Witam;)
U nas wieje az strach i padalo w nocy. Nie spie od 2 godz, maly juz ma drzemke;-)ogarnelam mieszkanie,gotuje makaron do pomidorowej
Beja moj je sloiczki, zwykle caly obiadek na raz i popija herbatka tak ze 100ml i po tym nie je ze 2 godz;-)
Burzowata, moze to zeby, sprawdzalas dziasla?sa rozpulchnione?
Vikamcia milego pobytu:rofl2:

reklama
Beja moja do tej pory nie zje całego obiadu,woli mniej i popi sobie mlekiem poki ma do niego dostęp :-D

Burzowata moze rzeczywiscie to zeby? Oby szybko wyszly?

Anula Ty juz masz wszystko gotowe a ja jak zwykle nic :-D

ViKamcia udanej wyprawy ;-)

Zasnelam dopiero o 3:dry: Jak nie zab to drzewo waliloo okno, Majka akurat spala bardzo grzecznie:-D Nie wiem jak dotrwam do jutra z tym zebem,ale dzis nie mam czasu na dentyste;-) Koniczynka to dopiero pocztaek leczenia:sorry:

Chyba sie przejde do biedroniki po ciuchowe zakupy:-D Maja byc leginsy po 15 zl:-D

Do góry