reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

My wynajmujemy kawalerke za 500zl ale za czynsz nie placimy facet z tych 500placi a my tylko wode co mies ta ktora nie miesci sie w czynszu do tego prad po 100zl,i gaz zwykle 35 zl, net 50

reklama
Fikusek 100 lat dla Alanka niech uśmiech co dzień gości na jego ślicznej buzi:)

Ja nie uczestniczę w tej rozmowie bo my z teściami mamy wspólną zagrodę a że C w sumie w firmie pracuje jakoś tak wychodzi że nie dokładamy:)

My mamy własnościowe,czynsz 400 zł plus opłaty.
Agateczka kim jest z zawodu Twój mezulek??widze ze mundurowy?;)

OCZYWIŚCIE SAMYCH SŁODKOŚCI I ZDRÓWKA DLA ALANKA;)

Ostatnia edycja:
Dzień dobry ;-)

Mój mężczyzna własnie dzisiaj skończył pół roczku . jej jak ten czas leci ;-)

wszystkiego najlepszego dla Rałałka

umi u mnie tez cieplo tylko po co pada:-D

matko nie wierze ze moje dziecko konczy 2 lata...kiedy ten czas zlecial

Wszystkiego najlepszego dla Alanka

Ale jestem zła dzisiaj.Byłam u chirurga bo mam bo korzeń już do wyrwania i co sie okazało nie mam już funduszy.Ja też chce zdjęcia poogląać

My mamy własnościowe mieszkanie 2 pokoje. Czynsz wynosi 360 zł z wodą i ogrzewaniem. Ale jak sie przekroczy przewidywana ilośc zurzytej wody czy ciepła to dopłaty przychodzą:sorry:. A no i od marca ma isć nam czynsz w góre bo budynek maja ocieplać. Ciekawe o ile sie podniesie:wściekła/y:

Nieduzo placicie... jak sie orientowalismy my mysimy miec conajmniej m4 i placili bysmy 800 do 1200zl plus oplaty czyli cala moja wyplata by szla na wynajem....

Nieduzo placicie... jak sie orientowalismy my mysimy miec conajmniej m4 i placili bysmy 800 do 1200zl plus oplaty czyli cala moja wyplata by szla na wynajem....

No wiadomo ze ceny w zaleznosci od wilekości mieszkania,Mój tata ma 80 metrów i tez płaci 800 zł. my mamy 48 metrów.

Nie powiem tez bym chciala 3 pokoje ale nie stac nas na wieksze mieszkanie.

dlatego nam sie wynajem nie kalkuluje;-) chyba ze dziadek wykorkuje tfu tfu wtedy jego mama napewno bedzie sie chciala wyprowadzic i mogli bysmy miec M5:-D ale to gdybanie dlatego dzialke wolimy kupic i sie zabiezpieczyc:-)

reklama
Do góry