reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Kurcze a M rozrząd siad w aucie i nie ma kto go zastąpić w pracy a świnia jego brat nie chce a powinien bo też z tego pieniądze ma ja na miejscu M już dawno bym go wywaliła....:crazy:
Wampi współczuję... mam nadzieję że to chwilowe osłabienie i wieczorkiem malutki będzie czuł się już świetnie. Nie wiem jak u was ale ja się ciesze jak Ala po chorobie broić zaczyna bo wiem że już jest lepiej:-)
gosia czyli miej więcej jak w ciążę zaszłaś wszystkie choróbska dały Ci spokój??:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Kurcze głowa mnie strasznie boli... Brałam paracetamol ale nic nie pomaga.... na skroniach aż mnie uciska.... Przed ciążą rzadko bolała a teraz bardzo często nawet 3,4 razy w tyg... Lekarz mówi że ciśnienie mam w normie i nie zna przyczyny...

Witajcie, u nas nocka ciężka, cały czas przy cycu w końcu po 3 nad ranem się zdenerwowałam i dałam małemu butlę by przynajmniej 2 godz w spokoju pospać. Mój K rano ze skruchą zadzwonił, że przemyślał sprawę i będziemy jednak kupować prezenty, to ja rach-ciach pojechałam dzisiaj, żeby czasem się nie rozmyślił. Kupiłam wszystkim, kasę wydałam i tylko ja zła mama zapomniałam kupić coś naszemu małemu Bąbelkowi, ale co taki maluszek może dostać?? Dla niego i tak najważniejsza porcia mleczka:biggrin2:

Witam;)
Maly dzis marudzi pewnie przez zeby bo dziasla u gory napuchniete. Dzis sama jestem z malym bo Ł w Wawie pojechal na program Tomasza Lisa, wroci jutro, musze kupic malemu ubranka na 80 bo body i spiochy na 74 robia sie za male
Kama ja pije kawe tak jak Twoj maz z 2 lyzeczek ale cukru jedna a w ciagu dnia druga rozpuszczalna tylko bez mleka i z pol lyzeczki cukru
Dorotar pisaas o krmieniu ja na poczatku karmilam piersia a teraz mm. JAk dal mnie matki karmiace mm nie sa gorsze nawet jesli same zrezygnowaly juz na poczatku, sa takie kobiety ktore nie czuja tego i jak dla mnie niech nie karmia, jest mm i wszyscy sa wtedy szczesliwi a szczesliwa matka to szczesliwe dziecko. Fajnie ze maz sie zgodzil;-)
Sali ja w sprawie chorob sie nie wypowiem bo moj malutki jeszcze nie chorowal
no i popisalam, obudzil sie z palczem pstaram sie pozniej zajrzec;-)

ANULA czasami dam małemu mleczko BEBILON jak już nie mam siły by na cycu wisiał albo jak z domku muszę wyjść. Ogólnie myślałam, że nie będzie problemów tak jak z Amelką, karmiłam ją 20miesięcy i bez żadnego mm i bezproblemowo było a tu ciągle mu mało. Ale może mu brakuje mojego mleczka, bo jakby nie patrzył Amelka była sporo mniejsza niż Kacperek jak się urodziła.

reklama
Herbata nasz maly tez nie ma, z reszta nie nazwalam go tak jak chcialam tylko poszlam na kompromis a drugiego w zyciu bysmy nie wybrali;-)poza tym zadno do Bartosza nie pasowalo

Do góry