reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Anula dlatego napisałam że Szymon tak ooo nie dałabym pewnie... Dominik bym też nie dała bo mam przyjaciela i C pewnie zazdrosny by był:p Ale Wojtek Maciek nie wiem jak jeszcze:)

reklama
wiecie co? jak kochaliśmy się pierwszy raz to obije taka ostra krepacja on że tam tluszczyk na brzuchu juz ma a ja ze tylek mam wielki:-D a wazylam 63kg:-D jak mu powiedzialam ze przytulam to on do mnie ze glupia jestem ze niby gdzie i tak sie zaczelismy rozkrecac i dopingowac i nasze kompleksy zniknely... ja M w ta sobote pokazywalam jak celulit wyglada bo tezs nie wiedzial i sie smial bo on calkowicie odtluszczony teraz:-D z tym ze ma ginekomastrie i tego sie wstydzil najdluzej ale zmienilam jego podejscie to tego problemu i zaakceptowal w koncu, rz jak mi pokazywal nawet mu mleko trysnelo:-D w ten week sie smialam ze jak ja nie bede mogla to on dzidzie wykarmi, ale to takie nasze glupie zarty:-)

Kasiek tez mam przyjaciela Dominika, kiedys w zartach powiedzialam ze nazwe tak syna a gdy zaszlam w ciaze pytal czy juz napewno tak bedzie mial na imie ale Ł tez by sie wkurzyl:-DDominiki to super chlopaki;-)
Wampi orginalnie i nawet Cyprian mi sie podoba, moja kolezanka ze studiow tak nazwala synka, fajny chlopiec;-)a Dagmara fajnie, moja sasaidka ma tak na imie jest przesymatyczna;-)a Ł mial przyjaciolke o tym imieniu niecierpie jej, studiowala ze mna dopiero po pewnym czasie dowiedzielismy sie ze znamy ja oboje, straszna plota a Gabi mi sie podoba, Gabriela juz mnie

Wampi nie wiedziałam jak masz na imię ale masz takie które dodaję ekhem... nie podlizuje się "zajebistości":-D nie wiem czemu ale Dagmary działają na ludzi pozytywnie, bynajmniej takie moje wrażenie, daxa dawała mi w pracy takiego pozytywnego kopa jak miałam zły humor, zle sie czulam i w ogole, zawsze byla przy mnie pierwsza;-)

Hej Kochane :*:*:*
Nocne rozmowy widze hehehehe ja o tej godzinie grzecznie przewracałam sie na drugi boczek :):):)
U mnie ostre przygotowania do swiąt.. choinka juz stoi, została juz raz ogołocona z bombek przez Kube ( chciał sobie do łózka wziąć całą choinke ale nie dał rady więc zwinął bombki :D)
Mnie choróbsko rozkłada ale walcze dzielnie z nia by na świeta sie całkiem nie rozłożyć :):)
Mi sie podobaja imiona dla chłopców Robert, Sebastian.... a dla dziewczynek Kinga, Marysia :):):)

Dzien dobry,
Ja juz posprzatalam, maly przebrany ucina sobie drzemke. Dzis zostaje z moja kolezanka bo musze isc do banku i na zakupy a sypie snieg, juz bialo sie zrobilo, no i czekam na Ł niby wraca
Patrycja ja zwykle kalade sie o polnocy czasami o 1 a watsje po 6 a najpozniej po 7;-)a u nas choinki jeszcze nie ma:zawstydzona/y:

Anula u mnie niby też biało ale z mrozu a nie ze śniegu... a nie powiem przydałoby sie trochę tego śniegu nawet R ostatnio mówił że w tym roku to już nie zrobi z dziećmi bałwana...
Dzieci patrzą na bajkę najmłodszy babel zasypia a ja sie zaraz biore za dalszą robotę :)

reklama
Hejka.
Ja znów wpadam, nie nadrabialam bo jak zobaczylam ile to mi sie odechcialo ;P

Patrycja u mnie tez bialo od mrozu, o tej godzinie a ciagle -5 :) super

Ja dzis bede chyba robic pierogi i krokiety ;/ kapuste kiszoną mam i mieso tez ;] a pieczarki udalo mi sie zdobyc za magiczne 7zl- 2kg ;/ kurcze a rodzinnego ciagle nie dostalam ;P wrrrr....
Swieta za 4 dni a ja nic nie czuje tego ;/ ehhh

Do góry