reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ja to ja jak powiedziałam tak zrobiłam:-D kupiłam mała lodówkę 48l za 299zl na alegro mam nadzieję że kurier da radę w piątek ja przywieźć:-D Wiecie co? ja muszę i chyba się farbnę... bo znowu mam siwe odrosty...:zawstydzona/y: M powiedział że to dziwne że w tym wieku ale co ja poradzę....
Okna pomytę pokoje wystrzatane została mi łazienka i wszystko:-D

reklama
teraz to ja chyba siostrę poproszę żeby mi tylko odrosty zrobiła, bo mam od rudego do czarnego pasemka ale wygląda bardzo naturalnie i każdemu się podoba aż szkoda mi ten mój misz masz niszczyć:-D pewnie jasny blond bo będzie naturalniej a M na naturalność przystaje, powiedział że jak znowu się zrobię na rudo to nie wie czy ze mna wytrzyma ale coś jest nie halo bo poznaliśmy się jak miałam pomarańczowe:-D:szok:

Mniej więcej taki kolor:-D
oran.jpg I nie protestował:-D

Witam,
Jestem na chwile ale glowa mi peka tabletka nie pomogla:wściekła/y:poszlam spac o 1 maly wtedy zjadl i wstal chwile po 4 za kazdym razem wypil 210 ml mleka ale za drugim razem nie zasnal, przewracal sie i turlal o 5.30 a wstal o 7, myslalam ze padne ze zmeczenia ale Ł sie nim zajal a ja pospalam do 10.30
rofl.gif

Dzis maruda na calego oszlaec mozna
Snoopy ja mialam taki kolo gdy szlam na studia a teraz o pol roku nie maluje, ostanio malowalam przed porodem zeby jakos wygladac;-)
Wampi nie jestes sama ja tez nie chce domu, w bloku mi sie podoba;-)wychowalam sie w duzym domu i nie widze w tym nic fajnego;-)
Liza widzialam zdj, fajnie wygladasz;-)a mialam kiedys taki kolor, wrzuce fotke na gr ale to jeszcze z poczatku liceum

SNOOPY przepraszam ale się uchachałam, kto Ci naopowiadał takich głupot, że dziecko rude będzie??? Ja sama w obu ciążach farbowałam włosy co miesiąc a raz nawet dekoloryzację robiłam. W dzisiejszych czasach farby są naprawdę bezpieczne, nawet te ze sklepów. Wiem co mówię bo jestem fryzjerką.

witajcie dziewczynki :*
jak już pisałam kilka dni temu , wróciliśmy z pl... i jakoś starałam się wszytsko ogarnąć.
mieliśmy dużo do załatwiania.. i wogóle dużo do biegania.. porobiły nam się jakieś rachunki za które musiałam się dopraszać zwrotów kasy bo z konta pobrali np 2 razy za tego samego neta, albo nie wypłacili nam rodzinnego :eek: i znów wydzwanianie..
mieliśmy tez problem z piecem i chyba z 5 razy byli nam go naprawiac.. aż w końcu działa :-) na szczęscie bo tak grzaliśmy elektrycznymi grzejnikami.. a wiecie ile to prądu czerpie...

poza tym też zakupy , sprzatanie , choinka.. wszytsko zabiera czas..
zaczęłam na raty nadrabiać forum i wkońcu dotarłam do was :-)
poczytałam wstecz, nie ukrywam ze nie dotrwałam do końca .. ale tyle ile byłam w stanie tyle nadrobiłam :-)

i postaram sxię być na bieżąco , choć przy świętach to nigdy nie wiadomo..
jutro mam gości , na wigilię ogości na 2 dni.. a późńej.. nie wiadomo.. a w piątek przygotowania do kolacji...:-)
także bieganie pełną parą..

na dodatek jestem rozdrazniona bardzo bo odstawiam małą od piersi.. i czasme mnie bolą , urażają.. no ale niestety musze :-(

reklama
Hej ale tu pustki wczoraj były.....
Kamcia współczuje problemów, oby teraz już wszystko było w porządku :)

Ja wczoraj poszłam z dziecmi na spacer, Seba zabral swoje sanki a R po chwili do nas dołączył, bo po małej stłuczce musiał koło zmienić w samochodzie. Ulepiliśmy bałwana i dzieci były w siódmym niebie :D:D
Kuba po tym spacerku godzinnym spał mi całą noc :D nareszcie :):):):)

Do góry