reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Wampi ja też rok temu sobie nie wyobrażałam wypadu bez niej gdziekolwiek... Ale należy nam się bo w ogóle sami czasu nie spędzamy i myślę że ta jedna noc doda nam sił. A już raz zostawiliśmy ją na 2 dni w lipcu jak na wesele pojechaliśmy i nawet o nas nie wspomniała tylko że to lato było to miała zajęcie a to do kurek a to do świnek... Mam nadzieje nic jej nie będzie:)

Sali ładna choinka.

A wczoraj prezenty popakowałam dziś tylko wstążkę dodam bo nie miałam i zapakuje mojej mamie bo objętościowy jest i mi papieru nie starczyło:-p:cool2::cool2::cool2:

Ostatnia edycja:
reklama
Wampi daleko niedaleko w wakacje na jakiś weekend lub dłużej możecie wpać, ja już w 2 paku bym była:-D grilla sie walnie i rogali napieke:-D
Sali ślicznie ubrały choinkę, u mnie już łańcuchy pościągane i pełno smiecia na choince bo Ala nadokładała:-D
MeKlaudia witam i ja;-)

Po drodzę z apteki zaszłam do sklepu i wydałam 80zl na słodycze... Ale w tym kupiłam sobie kg orzeszków w karmelu które uwielbiam:-D były za 11zl to się wcale nie zastanawiałam, M też lubi:-D

Wampi nie ma za co, salon duży i 2 rozkładane duże łóżka rodzeństwa mam 5 i jak z dziećmi wpadają każdy zawsze ma gdzie spać:-)

Kurcze zastanawiam się czy Ali łóżka piętrowego nie kupić...

Dziekuję bardzo za miłe przywitanie:)
Mam nadzieję, że uda mi się czesto do was zaglądać:)
Hmm coś o naszej rodzince, z mężem ostatnio mamy kryzys zrobił jedna rzecz o której ja nie potrafie zapomnieć no ale staram się bo nie wyobrażam sobie zycia bez niego.. Dzieci rosną zdrowo:) Marcel chodzi do prywatnego przedszkola gdzie jest mało dzieci zdecydowalismy sie na to tylko dlatego, że jest bardzo wrażliwy a wrecz nawet zamkniety w sobie no i nie słuchał sie nas teraz przez przedszkole jest troszke lepiej on tez już tam sie lepiej czuje na poczatku nie chcial w ogole uczestniczyc w zajeciach grupowych typu rytmika czy tam jakies grupowe śpiewanie ale po woli po woli i juz coraz lepiej.. Strasznie też bił Tymcia i to az tak mocno ze bałam sie z małym isc do lekarza bo ciagle mial pelno siniaków wiec to najbardziej przewazylo ze poszedł do przedszkola.. Tymuś to mały cwaniak i głodomór je ciagle buzia ani na chwilę mu się nie zamyka wszystko co dostanie to zje:)
Mąż myśli o trzecim dziecku ja też ale ma obawy czy damy rade finansowo, do tego boi sie reakcji rodziców bo tu mieliśmy sie rozwodzić a nagle trzecie dziecko.. Ja ardzo bym chciala moze to i głupie ze majac 21 lat marze o 3 dziecku ale tak ciagle mam je w głowie i w ogóle:) marzy mi się mała Liwia do tych moich 2 chłopców.. Jeszcze Marcel oststanio położył mi sie na brzuchu i mówi "Pepuszku jest tam ktoś w środku? Halloo?" i jeszcze bardziej zapragnełam trzeciego:)

MeKlaudia witaj :-) rozumiem obawy wobec trzeciego bobasa, u nas byla podobna sytuacja w sumie ale mamy trójeczke szkrabów dla których zrobimy wszystko :-)

Choinke tez mamy ubrana:) dzieciaki szczesliwe zaraz klade ich spac, no i potem druga czesc titanica :-)

milej nocki :-)

patrycja , tak coś poważnego...
t się nazywa chondromalacja stawu kolanowego ...
jets to choroba która doprowadza do rozmiękczania się chrząstki w kolanie...
niestety nie da się tego wyleczyć a jedynie zaleczyć lekami żeby postępowało to wolniej :-(
dlatego im szybciej się wezmę za leczenie tym większe szanse ze będę dłużej mogła normalnie funkcjonować fizycznie :-(
ogólnie to moze cała się wykruszyć jeśli nie będzie leczona...i potrzebna będzie operacja..
narazie mam te leki i zastrzyk który robi się w torebkę stawową.. jesli nie pomoże samo leczenie lekami..
a mam nadzieję że pomoże...:tak:
najgorsze jest to że nie da się cofnąć tego zmiękczania i ta kostka juz będzie mi się rozwalać do końca życia.. jedynie plus te że wolniej niż normalnie...cho9ć i to marne pocieszenie:-(

kasiek dziewczynki dobrze.. już na ostatnich dniach były lekkon znużone i nmarudziły.., np Emma 2 ostatnie+ dzień lotu wogóle nie chciała się ode mnie odkleić, ale poza tym były szczęsliwe i bardzo zadowolone z pobytu .. :-)
zazdroszczę wyjazdu na narty:-) też bym chciała :-)

sali ładniusia choinka.. choć osobiście jestem lekko na nie takim właśńie łańcuchom.. choć wiem ze te zwykłe wychodzą już z mody :-p
sama szukam czegoś całkiem pomiędzy ;-) żbey być na czasie.. ale nie te wstęgi

my mamy choinkę ze staroświeckimi łańcuchami ;-) ładne niebieskie światełka i czerwone bombki :-)

a w kuchni pachnie makowcem , serniczkiem i pierniczkiem :-)
ale będzie wyżerka... a jutro pieczemy resztę: miesa itp...-)

Ostatnia edycja:
reklama
Snoopy Tobie wolno Ty w ciąży:p

MeKlaudia
mam nadzieje że wszystkie problemy miną widzę że na prawdę męża kochasz bo jak miał być rozwód teraz myślicie o dziecku to na pewno się ułoży:) I nie patrzcie na innych tylko róbcie jak czujecie jeśli jesteście pewni że podołacie to śmiało:)

Kamcia
to rzeczywiście kiepsko z tym kolanem, jeśli ma to zahamować postęp choroby to bierz jak najszybciej te leki Emma już ma 7 miesięcy więc już Twoje mleczko nie jest jej tak niezbędne mam nadzieje że poradzicie sobie z szybkim bezstresowym odstawianiem:) Wrzuć foty dziewczyn:) Świetny avataerek:)

Wampi to do ostatniego dnia zakupy??

Młoda śpi przyjechał jeden brat Czarka z żoną niedługo drugi dojedzie więc dom się zapełnia i przestaje być taki czysty jak był buhahahah ale i tak przelecę w sobotę wszystko tak lajtowo na szczęści brata Czarka jest kucharzem to obleci mnie większość gotowania, teściowa pewnie jutro i w sobotę z zakładu nie wyjdzie więc święta święta...

Do góry