reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Milena no w sumie nie:) Ja obydwoje będą chodzić to nie będzie różnicy:) Ale super jak dzieci się tak wychowują:)

Liza
to też GRATULUJĘ:) Dominika też śpi już w oddzielnym łóżku raz się w nocy budzi i najgorsze jest to że muszę się na chwilę koło niej położyć a jak tak w środku nocy to zasypiam z nią czasami do rana:p

Dorotar masz racje mój tez chciał tak syna a Dominika u na głowę czasami włazi:) A najważniejsze aby zdrowe

Milena ee lada chwila się dowiecie:) Aby zdrowe:)

Dobra odkurzyłam idę tego zasr... bałwana lepić bo nie da mi spokoju dziś lubelski śnieg wreszcie się lepi jak Lizy mazowiecki więc też dużego ulepię;P Siostrzeniec C właśnie się na mnie obraził bo krzyknęłam na niego bo z całej pary uderzył Dominikę wielką podszuką aż ta się przewróciła na ścianę... Dzieci...

Ostatnia edycja:
reklama
Milenaa no niedlugosie dowiecie jaka płec ;-)

U nas odkąd dzieci są, jakos nie zwracamy uwagi na ostatki itp. Jak sie chce mozna zrobic imprezke zawsze :-) (oczywiscie prócz postu) jakos czlowiek spowazniał na stare lata :D

Stare lata buhahaha dobre....Liza zycie zaczyna sie po 30 po 40 i podobno po 50 ;D

Do mnie sąsiedzi dzis wpadaja ale to nie z okazji ostatków tylko z okazji weekendu...;)

No i zaraz wpada córka szwagierki w odwiedzinki i na turniej Darta...wczoraj grałam dwie godz,a dzisiaj reki nie moge wyprostowac hehe.

MILENA ja z pierwszym dzieckiem nie chciałam znać, wszyscy chcieli mnie namówić bym sie dowiedziała co noszę w brzuszku a dla mnie to nie było ważne, tylko to by zdrowe było. Mój K chciał ale jak zobaczył, że ja nic a nic nie chce to nie nalegał. Z drugim niby wiedziałam ale do USG podchodzę z przymróźeniem oka i powiedziałam, że na 100% uwierze jak urodzę i mam. I mam starsza córcię i malutkiego synka. A moja chrześnica całą ciążę była chłopakiem, nawet w dniu porodu na USG był chłopak a urodziła się panienka.

SALI ja na ostatki na ten ślub się wybieram i znajoma ma wpaść z dziećmi. Więc raczej to żadne ostatki.

liza a ja chętnie miałabym taką czwóreczkę :-)
jeszcze wczoraj w nocy z D rozmawialiśmy że fajnie by było żeby teraz miec bliźnięta :-p hehe
bo 4 razy w ciąż napewno chodzić nie chcę ! ale jak będę miała 2w1 to bym się cieszyła :-)

jesli codzi o komputer to Vi też czasem , ale naprawdę czasem ogląda na nim bajki , ja nie pozwalam bo ona póxńej jak w tv nier ma tej bajki co lubi a ma tylko 3 ulubione bajkli które ogląda to pózniej woła żeby na kompie jej włączyć bo wie że tam może mieć w każdej chwili:sorry:
no więc mój jej to pokazał .. miał za to ostrą zrypke bo teraz jak ogląda swoja bajkę i się skończy to czasem przychodzi do kompa i woła żeby jej tu puścić.. ale ja jestem nieugięta i idę z nią do zabawek :-p a nie że bedzie przy kompie oglądać bajki bo w tv sie skończyły ;-) hehe
no i wciskać tez nie wciska bo jesli już oglada a wciśnie jakiś przycisk to ma wyłączony komputer żrby wiedziała ze tak nie wolno

sali dla mnie np jest różnica bo grając na kompie siedzisz przy samym ekranie a tv nie , u mnie np Vi nie ogląda też często tv bo uważam ze za mała jest na to , ogląda kilka bajek tylko i to z daleka ,,telewizor mamy 3 m od kanapy
a gry... gry są zdecydowanie dla starszych dzieci ,.. to że idzie coś do przodu nie zawsze znaczy że to jest lepsze niż kiedyś :sorry:

MIlenaaa witaj.. tutaj nikt nie powie że jesteś nieodpowiedzialna bo wszystkie jestesmy młodymi mamusiami :-)
[pozdrawiam :-]
MIlena a kto kazał ci się wybnosić z miasta:szok: masakra! fajnie że ta 2 siostra już aakceptowała Twoją ciążę.. moze i jej przez in vitro się uda :-)
aha a co do tego samego roku..
moja kuzynka ... i jej bratowa urodziły w tym samym dniu!!!! tak :-) jedna ma synka a druga córeczkę :-)
i moja ciocia jest bardzo szczęśliwa że ma wnuki "bliźniaki" :-p
KASIEk ja czytam GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-p
dorota to jakiś niezły wyjątek musiał być że się urodziła córka a nie syn:-p
jaq tam chciałam wiedzieć co mam w brzuszku ale nie chwialilismy się nikomu :-) nie chcieliśmy ;-)

reklama
dorotar110Po mojej siostrze wiem ze na USG 100% pewności nie ma . Tez w dniu planowanego porodu byla dziewczynka , poród spóźnił się ok tygodnia no i ma Michałka . Teraz urodziła drugie dziecko , nie chciała znać płci i miała nadzieje ze Córka , ale jednak nie udało jej się .
Po takich rozmowach z Siostra doszłyśmy do wniosku że nasza mama wykorzystała limit dziewczyn teraz bedziemy rodzić chłopców hehehe ( jest nas 6 w tym tylko jeden brat )

ViKamcia Mam wrażenie że jestem w tym momencie bynajmniej najmłodsza .;P
Również pozdrawiam .
Oj nikt nie kazał się wynosić , siostra prosiła abym nie wyprowadzała się po za miasto ( bo planuje swoje mieszkanie ) Zeby dzieciaki byly w jednym przedszkolu itd .
Tez się ciesze co do siostry , przykro mi ze to ja spotkało bo tak bardzo chce dziecko . In vitro trochę kosztuje ( siostra po za polska ) i mysli nad tym , bo wie ze to jedyne wyjscie aby miec swoje dziecko a nie z adopcji . Ale rozumiem ją ze była na mnie zła , ja niepełnoletnia i mam , a ona nie . Ona gdyby nie ciąża pozamaciczna rodziła by teraz w marcu no ale niestety , straciła dziecko , a miało juz serduszko itd .Przykra sprawa

Ostatnia edycja:
Do góry