reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
milka<3 jeszcze nie, ale za miesiąc się przeprowadzamy.
wampi dzieki, za miłe słowa :tak:
dorotar110 ponoć tak jest, że czasami w pierwszych tygodniach są dwa pęcherzyki, a potem jest jeden, bo ten drugi nie przetrwał. Słyszałam, że często tak się dzieje.:-(
nessa1 ja powiedziałam razem z chłopakiem, w końcu sama w te ciążę nie zaszłam. Rodzice sie wkurzyli, no ale wiadomo, że powiedzieli że pomogą ;-)
kasiek88kasiek ja też :-D
fikusek1988 z tego co pamiętam to milka jest z UK :tak:

lorata to przeprawadzacie sie z PL czy juz gdzies w Stanach mieszkacie? Ale superrrr, strasznie chcialabym kiedys zwiedzic New York, stary juz zwiedzilam, czas na Nowy ;) Wogole cale Stany szalenie mi sie podobaja... Zazdroszcze! :)

Przeprowadzamy sie z PL. Oczywiście podróż jest za długa jak dla mnie czyli dla kobiety w ciąży i będziemy lecieć dwa dni, będziemy gdzieś nocować, nie wiem ja się nie orientuję. Głównie przeprowadzamy się dla interesów, bo mój tata i tata mojego K razem robią intereski...A mnie jakoś zawsze ciągnęło do UK do Londynuuu i wgl :) :sorry2:

Loratka wiec jak ze szkola? Bedziesz tam kontynuowac nauke? a Twoj chlopak? Wow, wielka zmiana was czeka :) Juz na stale sie tam przeprowadzacie? W Londynie jeszcze nie bylam, uwielbiam Anglie, angielskie krajobrazy, strasznie mi sie tu podoba, ale Stany maja to 'cos' ;)

MILKA mamę mam blisko bo w drugim pokoju, to jak potrzebuję chwilę to oddaję małego mamie.

LORATA ja wiem, że tak jest, moja sąsiadka miała bliźniaki i potem wyszło, że jedno, drugie dziecko się wchłoneło. Moje pytanie dotyczyło tego czemu grozi Ci poronienie, lekarz nie wytłumaczył nic.

nie mam siły nawet przeczytać...cisnienie mnie dzisiaj dobija, a leki to potegują... M się wystraszył tab od rana mi dawał ja tylko na sisi dzis wstawałam... o 4 miałam pobudkę, myślałam że będę wymiotowała ale zjadłam banana i mi przeszło... nie mam wcale apetytu i w głowie mi się kręci do tego brzuszek się stawia...
juz mam dość...

reklama
Będziemy tam kontynuowali naukę.
Opowiedz mi coś o Anglii. W jakim mieście mieszkasz? Daleko od Londynu? Długo już tam mieszkacie?
Ja mam rodzinę w Anglii. Ciotka mojego taty tam mieszka, ale jest starą zgorzkniałą wdową. Nigdy jej nie poznałam , ponoć dzieci nie lubi. Rodzice mojego ojca zmarli w wypadku jak on był mały, więc ona się musiała nim zaopiekować. Mam jeszcze jakąś kuzynkę w Anglii ale także jej chyba nigdy na oczy nie widziałam, bynajmniej nie pamiętam. :dry:
snoopy12 :-(biedactwo, trzymaj się
dorotar nic nie mówiła. Powiedziała tylko żebym się nie nastawiała za bardzo...miła z niej babka, prawda ? :dry:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry