reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Wybaczcie, że nie odpiszę do każdej z osobna, ale to 3 strony :*

Ogólnie to nie jestem ścisłowcem , ale radzę sobie :p
Co do wyprawki - trochę szaleję, ale staram się ograniczać ;D Będe z Księżniczką u mnie w pokoju , więc chce jej stworzyć miły kącik ;D

reklama
dorotar to dobrze, że pojechałaś i nie wykupiłaś jeszcze tego lekarstwa dla Amelki. Fajnie, że na taki szybki termin Was zapisała i nie musicie czekać nie wiadomo ile.

kasiek etam, szaleję :-p może dzisiaj trochę zaszalałam, bo od rana mam okres i bolący brzuch i tak sobie skakałam przy Zumbie to teraz jeszcze bardziej mnie boli :sorry2:
Pochwal się zakupem :-)

A ja się pochwalę jakie bluzeczki moja mama dzisiaj kupiła Zuzce w Biedronce
Zobacz załącznik 455721

Świetne są :tak::-)

I jeszcze hulajnoge Zuzia dostała, też od mojej mamy, na urodzinki już. Dzisiaj kupiła więc po co czekać miesiąc, żeby Zuzce dać :-p

Zobacz załącznik 455722

Witam,
Liza, fajnie, że Hani wycieczka się podobała, a dzieci jak zawsze słodkie ;)
Snoopy, wstrzymaj się jeszcze trochę z porodem...
Aleksandra, zdrówka dla Twojego maluszka!! Mogłaby ta pogoda już sie ustabilizować ;/
Blaneczka, też mieszkałam na początku w moim pokoju ;) Faajnie było.
Kasiek,widziałam te kiecki są ekstra!!!!!!!!!!!
Anetka, sliczna jest Twoja Zuzia i bluzki tez ekstra.

A ja miałam dzisiaj prawdziwy piątek trzynastego. Mam zje**** dzień na całej linii! A na koniec jade do mojej may i sie okazało, że ktos kopnąl w oko mojego psa i ma tak strasznie spuchnięte, całe czerwone... Jak mu do jutra nie przejdzie to zaczerwienienie jade do weterynarza. A jak dorwałabym sku**** to zabiłabym ;/
Jedyne co mnie dzisiaj dobre spotkało to - 3 tshisty z lumpa.

Lorata i zamierzają to rozkręcać w USA tak?? Fajny taki rodzinny interes ale wiesz czasami bywa że z rodziną to tylko dobrze na zdjęciu...

Anetka
jutro fote wrzucę:) A Zuzia wystrzałowo wygląda:)

Gosidia od razu do mnie przemówiła czerwoną sobie kupiłam:) Co za debil!!! Jak można zwierzę skrzywdzić!? Dobrze że to już koniec 13go:)

kasiek88kasiek zobaczymy, na szcześćie wszyscy są pozytywnie (jak na razie :-)) nastawieni :tak:
B. Ja też dziś zero pecha :-D No pomijając to, że nie wypadł dziś mój wypad z przyjaciółmi, ale zdarza się, to na pewno nie magia pecha ;O

Ja po kolejnym ciężkim dniu w pracy.... Cały spędzony za kółkiem.... Poszłam do pracy pewna że stoje za barem, ale kolega który jest kierowcą musiał wolne wziąźc i ja za niego jeździłam... Jak narazie to moje jeżdrzenie to było z pracy do domu, po mieście tylko wybranymi trasami, i do moich rodziców przez lasy, a dziś cały dzień po mieście w obcym aucie... Jeny jak tam pedały ciężko chodzą, masakra, stopa od gazu mnie boli, a jutro też jeżdrze i nie wiem jak wyrobie, jak wsiadłam spowrotem do renówki to wogóle nie czułam że coś dusze... A jutro u nas ogólnopolski żużel więc będzie mega ruch, ale gdyby nie fakt bolącej nogi to ogólnie się cieszę że w końcu potrenuje sobie jazde po mieście w takim ścisku

LIZA wiesz, ja wole wierzyc że to tylko "internetowe ściemy" bo jak w coś za bardzo uwierze to potem mogę miec problem. No i twoja rocznica już tuż tuż... My też za 1,5mieś pierwszą mamy, masakra, a dopiero się do weselicha szykowałam

DOROTAR chodzi o pulmicort chyba... W ampułkach po 2ml, do inhalatora wlewasz i dodajesz soli fizjologicznej? jeśli tak to mówimy o tym samym leku... Mi właśnie ten lek przepisała lekarka 2tyg temu na pogotowiu, i powiedziała mi tak: to jest drogi lek, ale ja jako zwykła lekarka moge wam ryczałt wpisac... Więc spytaj lekarza o ryczałt, po możesz dostac lek od ręki (jeśli to ten)

KASIEK śliczna córcia Ci rośnie:tak:. A w pracy oglólnie kłótnia, mogłabym Ci pisac i pisac, bo nie jest to łatwe do wytłumaczenia... Nawet moje szefostwo tego nie rozumie... Chodzi o grafik, i o zmiany, takie nagłe jak np. dziś i o to jak byłyśmy z drugą dziewczyną umówione, a ona zmienia zdanie, i niestety kłamie, ale po dzisiejszym chyba się uciszy sprawa...

ANETKA widziałam te bluzeczki bombowe są... Ale ja młodemu ostatnio kupiłam z jego bohaterami ulubionymi i zrezygnowałam z kupna kolejnych, bo w szafce miejsca już młody nie ma....

VI szkoła w wieku 4lat?:szok:

A tak wogóle to skojarzyłam że rok temu do was wróciłam po długiej przerwie :-) Zaczęłam drugie życie na bb... Młody u moich rodziców siedzi... Nie chciał coś jechac, ale mus to mus (jutro M jeździ ze mną i rodzice miel z nim byc ale mama miała z wizyte u dentysty to zabrali go do siebie) i przekupiłam młodego że kupi sobie jeepa za pieniążki od zajączka i kupił zdalnie sterowanego ale stwierdził że to nie od zajączka tylko ze sklepu :-D.Wogóle miałam z nim wczoraj ciężką rozmowe o policjantach:
-mamo czy moge sam chodzic do przedszkola
-nie bo policjant cię zabierze (tu bek) mówię-daj mi dokończyc-zabierze cie i do mamy odprowadzi, policjanci do więzienia zabierają tylko dorosłych (znowu ryk)- czemu płaczesz?
-bo wy jesteście dorośli
-ale takich dorosłych co są źli i krzywde innym robią (płacz) co jest?
-bo ja ostatnio uderzyłem kolege w przedszkolu....
I tak w kółko że dzieci nie, to że my dorośli to nas może... eh...

Hej. Wreszcie weekend bo jakoś zmęczona jestem tym tygodniem
dry.gif
Ale co się dziwić jak co noc z J. chodziliśmy po 2 spać a ja po 6 wstawałam do roboty
laugh.gif
Mam nadzieję, że jutro i pojutrze Mała da mi się wyspać;-) Ale leje za oknem a za dnia było bardzo cieplutko.

Anetka zwłaszcza ta pierwsza bluzka jest extra:tak: No i hulajnoga też super, ale nic nie pobije ślicznej Modelki ze zdjęcia:-)
Lorata myślałam, że widać już na usg czy bliźniaki są jedno, czy dwujajowe.. No ale musiałabym spytać bratowej, w końcu wie skoro mają bliźniaków:-)
Ewi jaka dzielna Justynka, brawo:-)
Snoopy mam nadzieję, że wytrzymasz do terminu:-)
Gosdia masakra dzień miałaś.. za psa to bym ubiła!!!!:wściekła/y::wściekła/y: Biedaczek..:-(
Dorota super, że trafiłaś na tak dobrą panią doktor:tak: Mam nadzieję, że teraz już będzie mniej chorób się Was trzymało.
ViKamcia to całkiem OK macie to rozplanowane z przedszkolem choć wolę ten nasz polski zwyczaj:-D No ale fajnie jak Viki będzie znała 2 języki. Córa koleżanki chodzi do przedszkola właśnie w Irlandii(?) - kurcze nie jestem pewna bo to kumpela z bloga, w każdym razie tam mówi po ang. a w domu mówią po polsku.
Liza to dobrze, że Hani się podobało:tak:

reklama
Vegas w zasadzie to tak, i to nawet dobrze widać w początkowej fazie ciąży, ale te ginekolog jakaś lewa, i powiedziała, że mam przyjść na początku jedenastego tyg jeszcze raz :baffled:

Do góry