reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hejka

BLANECZKA oj co za dupek z niego, no chętnie takiemu burakowi bym ptzywaliła!!!!!!!!! A wade wzroku masz dużą? Gratulacje świetnie zdanych matur

KASIEK hehe, ja młodego przestałam usypiac jakos 5 maja... tego roku :-D uwielbiam zasypiac trzymając go za ręke (miałam łóżko przy jego, tzn wersalke taką) no ale już za duży na to... i teraz mam problemy ze snem... on na szczęście nie :-).

Ja temat kolczyków pomine- hehe młj młody raczej takiej potrzeby nie ma :-)

Wczoraj w pracy byłam jako kierowca, no i że moja mama u nas była to M stwierdził że mi w pracy potowarzyszy, no i rozwoził ze mną, ja za kółkiem a on z piwkiem, potem szefową namówił na piwko jak chwile spokoju było w rozwożeniu i wypili jeszcze z barmanką, i się zgadali że tak fajnie byłoby na działce posiedziec i namówiliśmy szefową żeby zamknąc szybciej bar i jechac nad zalew... i wyszliśmy z pracy ok 18 zamiast o 20 i pojechaliśmy nad zalew z piwkami i pizzą (tzn ja z wodą) i do 20.30 piwkowali sobie... oj fajnie było :-) potem rozwiozłam wesołe towarzystwo do domów, M zasnął później przed tv, a dziś szef w pracy był nieświadom niczego...

Wogóle to moja mama mnie rozbroiła opowieścią o młodym... Była na placu zabaw z nim wczoraj, i szalał troche i moja mama do niego mówi "nie kręc tak główką bo ci odpadnie" a on do niej: "babcia ty się nie martw, rodzice mocno mnie ZMONTOWALI":-D:-D:-D.

Oj czasem to jak on coś powie to nie wiem czy śmiac się czy płakac, zamurowuje mnie... A jak się bawi samochodami to udaje że one miezy sobą gadają i takie historie twirzy że chyba spisywac je zaczne i jakąś książke napiszemy :-)

Dobra mykam spac... jutro wolne, nie daje młodego do przedszkola bo kaszla dalej, dobrze że już w nocy go nie męczy, jedną nocke to masakre z nim miałam...

Dziewczyny jeszcze jedno, co kupic na drętwienie nóg? na skurcze to wiem że magnez ale ostatnio tak mi nogi drętwieją że masakra...

reklama
KasiaF o kurcze to niezłe relacje masz z szefową:-)
A tekst Kacpra rewelacja:-D

Co do tekstów to dziś mój J. pyta się Martynki - '' co robisz? ''
A Mała na to ''nic, tylko żyję'' :-D:-D Haha, nie mam pojęcia skąd to wzięła, ale aż 2x mówiłam by powtórzyła bo wierzyć nie chciałam, że ona takie coś powiedziała:-D

Kasia - niezłego masz synka :D
Co do wady wzroku to mam ok. -2 na lewe oko i 0,75 na drugie . Dziś idę do okulisty sprawdzić wzrok.
Czytałam, że po porodzie naturalnym może mi się pogorszyć wzrok ;/ Muszę zapytać dziś o to okulistę .

Vegas -
no to Martynka niezłe teksty ma :D haha . dzieci są przesłodkie ;D

Ostatnia edycja:
bry. wstalam niedawno. a taka ciemnica.. myslalam ze mi budzik sie poprzestawiał i srodek nocy jest. a to chmura wisi nad domem. taka czarniutka..i tak grzmi i blyska.

KasiaF osmarkalam sie z tekstu dziecia. Oskar tez nie raz jak coś palnie to az mnie przytka ze smiechu.

Wczoreaj mu rano krostki smaruje i kilka mu sie zrobilo na dupce, miedzy posladkami. wic kazalam mu sie wypiąc lekko. No i on sie wypią , ja zaczynam smarowac a on ca calą gebe " mama nie dlub mi sie w dupie" jeeeeeeeeeeeeeezusie.. Okno bylo otwarte, akurat ludzie do kosciola sli :D

Pamietam jak na Bilansie 6 latka, doktorka bada Filipa i prosi go zeby zsunął majtki bo ona musi fiutka obejrzec, no i Oskar do niej " Wez rece od jego siusiaka, mamo widzis.. ona mu jajka dotyka" i oczywiscie z pretensją on do lekarki ze tam nie mozna rąk pchac. :D wyobrazcie sobie mine lekarki :D

Oskatni prosi mnie zeby kupic mu łódke na pedałki. pytam jaka łódke. no to on tlumaczy tlumaczy, i wyszlo ze to roweryk wodny. i rozmowa
Ja: poco ci ten roweryk
O: bede plywal na nim z tatą
Ja: ale gdzie go bedziesz trzymał
O:jak to gdzie, na podworku
Ja: a gdzie ty nim chcesz plywac? po wannie>
O: Mamo.. no co ty, po wodzie piecies lowerki takie plywają. Kup mi to ci pokaze jak sie to lobi :D

Alez pierdykl grzmot...

Anetka heheh też bym ją pożyczyłą komuś na jeden dzień wiesz moja też strasznie niegrzeczna się zrobiła;/ sypnąć garścią piachu potrafi dziadkowi na plecy garść błota przykleiła język pokaże tępie ją jak nie wiem skąd się to wzięło;/

Renata
super że Oskarowi lepiej:) Twoje smyki też dobre hehehe

Vegas super że się opaliłaś:)

Blaneczka będzie dobrze:)

KasiaF heheheh zawsze teksty Twojego syna mnie rozbrajają:p

Oj my się zbieramy do domu na szczęście znowu przyjedziemy:) Domka już marudzi że ona nie chce jechać muszę ją czymś przekupić:p

Bry poowekendowo :-)
Malenstwo, Milena piekne imiona :-)
anetka nam kazałazdjąc kolczyki te pierwsze po 2tyg. :tak: :-) Hania teraznoci złote :-)
kasiek hehe noto łobuzica sie robi z Twojej Domki :-D hehehe
Renata grzmiało u was?hehe ciekawe czy u nas dzis popada;P chpc w sumie sie zanosi, z rana wstalismy i 18 stopni... ;PPP wrrrr....
Blaneczka poradz sie,dowiedzsie wszytskiego i bedziesz spokojniejsza :tak: jestesmy z Tobą :-)

Nooo... weekend minoł szybko jak zwykle,w sobote grill z rodzicami i bratem :-) a wczoraj lenilismy sie, na dworku dzieciaki biegały,spacer rodzinny tez zaliczylismy :-) ogolnie fajnie,wieczorem padliśmy równo :-D
A i zajrzałam w paszcze Mikołajowi i mu dolna piąteczka przebija sie :-D cud ze nie płacze,ale ciesze sie :-) jedynie ślini sie :lol: Hani tez szóstka wychodzi :-D
Idziemy zaraz na dwór z chlopakami póki nie ma parówy ;PPP

Liza no grzmiało. w wiosece obok, u mojej siostry to grad padal taki ze malo co okna nie wybił. U nas tylko deszcz był.. no i burza. Ale teraz juz wogole nie czuc ze padalo, duszno straznie, gorąco sie robi.
zanim wrocilam ze szkoly do domu to plylnelo ze mnie. A potem drugi raz, bo Filip nie powiedzIal mi ze trzeba na dziś zdiecie rodziców przyniesc. wiec ja pedem do domu i spowrotem do szkoly z fociszem :)

o 13 mam komisje z Filipem. I jak sie uda to do PCPR-u..

Witam gorąco!!!

U nas juz ponad 20 stopni

My wczoraj na rajdzie bylismy, super było jak , wrócilismy z pucharami i do tego opaliłam się troszkę:-)

Ponadrabiam pozniej trochę Was

tylko o kolczykach widziałam
my tez stwierdziliśmy ze to bedzie decyzja Zuzi i jak narazie nie mamy z tym problemu:-D

Liza u Zuzi dopiero 5 się wyzynają a jest około 5 miesiecy starsza od Mikiego , fajnie ze weekend udany

Fajne teksty Wasze dzieci mają :-D:-)

U nas też gorąco... Pranie wywieszałam to masakra, miałam iśc z młodym na poczte ale już taka parówa się zrobiła że szok...

VEGAS a no szefową mam fajną... u nas wszyscy do siebie po imieniu/pseudonimie, i zawsze na luzie jak koleżeństwo, szef też w miarę, wczoraj o 19 zamknął ale żeby do domu jechac a nie piwkowac... No i na sobote zaplanowaliśmy grilla u nas :-) Ciekawe czy wypali :-D.

BLANECZKA a nie myślałaś o cesarce? bo tak właśnie podobno niebezpiecznie rodzic SN przy wadzie wzroku... Mojej koleżance mocno wada się pogłębiła (nie zrobili cesarki bo nie zdążyli)

LIZA a no fajny taki weekend rodzinny... My tydzień temu mieliśmy rodzinną niedziele :-) to nawet M :dry: do kościoła nas wyciągnął:szok:.

Dobra, zapodam młodemu inhalacje i ide drugą pralke wyciągac na dwór...

reklama
Dzieci są słodkie . Ja już niecierpliwie czekam na ten sierpień. A potem to pewnie szybko zleci i będzie duża i może usłyszę ciekawy tekst ; PP
Mojej siostry Syn nie daje sobie obcinać włosów ( 2 latka ) I jak czegoś sie boi albo coś mu sie nie podoba Wydziera sie '' masynka '' . ;D

Do góry