Witajcie, ja dziś miałam iść do pracy, ale wczoraj mi powiedziała, żeby nie przychodzić bo dziś mało pracy się zapowiada. Ale byłam w mieście i wpadłam tam do salonu porozmawiać z nią, że takie siedzenie mnie nie satysfakcjonuje, że na takie coś pozwolić sobie nie mogę przy dwójce dzieci.
Przez 4 dni zarobiłam 50zł, noż to więcej na paliwo wydałam.
I się rozstałyśmy dziś, powiedziała, że nie za bardzo podoba jej się moja praca i, że jestem mało kreatywna. No Qzawa mać jak mam się wykreować jak nie mam na kim, przez te 4 dni miałam tylko 6 ludzi i to 3 męskie i 3 damskie, żadnych grubszych prac typu farba, trwała itp.
Szukam dalej, jutro jadę na rozmowę a i jeden facet ma się do mnie odezwać z jednego salonu jak nie wypalą mu dwie kandydatki z którymi miał mieć dziś rozmowę (swoją drogą kiedyś u tego pana robiłam, przed pierwszą ciążą).
Dzieci ok, Amelka w niedzielę wieczorem i wczoraj też miała gorączke ale na razie ok. Kacperek grzeczny dziś pół dnia był ze mną w mieście, byliśmy zwiedzić nową galerię-jedna wielka lipa. Jutro na szczepienie jedziemy po południe.
Ale gorąco, po spacerku po mieście Kacperek coraz mocniej się upalił, a wogule to kto go widzi to mówi, ojejku jaka ładna dziewczynka, a ja ciągle muszę sprostować, że to chłopczyk to się dziwią, że jak dziewczynka wygląda.
Na dzień dziecka małemu kaczuchę kupiłam w biedronce a Amelce dziś różowy mikrofon bo sobie zażyczyła i mamie fajną bluzkę na dzień matki, już wręczone prezenty a co tam.
RENATA a co Oskarowi jest???
Dziewczyny co do kolczyków ja Melci przebiłam jak miała nie całe 5 miesięcy i nie żałuję tej decyzji i Mela się cieszy, że ma kolczyki.
ASAICZEK współczuję nerwów, trzymaj się.Przykro mi.
LIZA chciałabyś??? A to nie możesz pójść u nas w piątek Dzień Mamy i Taty w przedszkolu i już doczekać się nie mogę, bo idę na 100%.
MILENAA wiesz to chyba nie ma znaczenia czy chłopiec czy dziewczynka i że dużo kopie. U mnie właśnie córka była od czasu brzucha takie ADHD a synek od początku grzeczniutki i w brzuszku i teraz.
A jakie masz praktyki, w jakim zawodzie???