reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

papitka a to nie wody Ci się sączą? Właściwie nie wiem jakiej to powinno być konsystencji bo mi nie musiały odejść, ale lepiej wybierz się do szpitala.

reklama
może i listbędzie dobry tylko czy on umie czytac właśnie ze zrozumieniem ? :)
w każdym razie ja jestem sama ze wszytskim i xle mi z tym.
Papitka a moze czop ci odszedł ?

liza będzie dobrze.

papitka może zgłoś się do lekarza

u nas też dziś chłodniej aż miło. w pracy jest już wiatraczek to nie jest aż tak gorąco... ufff...
dziś od 15 do 21.
jutro cały dzień a w sobotę egzamin w szkole.

dziewczyny a jak wasze samopoczucia??

Witam .
Boziu baby ile wy piszecie?? poł dnia po za kompem i tyle lektury.
zupka sie gotuje, ja sie regeneruje. Brzuch mi boli strasznie.

Blaneczka sliczny brzuchal.

Vi, boje sie powiklan. Ale w taką pogod Oskara utrzymac w domu graniczy z cudem.Gdyby pogoda byla jakas podejrzana to by nie wychodził. a tak, jak sloneczko grzeje??

Famme jacy wy piękni :)

Asaiczek poprosze dane na fb.
Moj malzon tez niema :) moze i by chcial.. ale kto mu zalozy :D on twierdzi ze nie umie :D hahahahaha

Ola87. Moj malzon tez ma takie dziwne dni. ze nic mu nie odpowiada, twierdzi ze mna wszystko w zadzie. Nie raz mi truł zebym do pracy poszla, jak go pytam co z dziecmi, to on o tym nie mysli. Moze powinnam Oskara ze sobą do pracy brac. Twierdzi ze p-le. a Filip w szkole.To nic ze obaj konczą najpozniej o 14 i ktos ich musi odebrac. A jak ktorys zachoruje?? I kto mi z wejscia da na wrzesien urlom na 2 tyg.??
faceci chyba mozgu nie mają. Zawsze powtarzalam ze jak dla plodu fiutek roznie to zanika funkcja myslenia.Ł ma takie fazy debilizmu jak mu cisnienie w wacku skacze. Radze mu wtedy rozladowanie sie emocjonalne, byle nie na mnie. Moze np drzewo porąbac.

co do p-la.. uwaga!! ja za maj zaplacilam 25,20 zł :D duzo :D ??? Ale u nas jest tylko panstwowe, do tego zalapalismy sie na darmowe dozywianie dla Oskara :) wiec place tylko za godzine dziennie. bo 8-13. są darmowe.

Papitka a to nie sączące sie wody?? ja tak mialam w obu przypadkach. Tylko przy F posączylo sie posączyły i w koncu odeszly tak ksiązkowo. A przy O, nie odeszły. Mialam malowodzie. posączyły sie troche, urodzilam dziecia i polozna tak patrzy, patrzy.. a wod jak nie bylo tak nima..

Ostatnia edycja:
Witam .

faceci chyba mozgu nie mają. Zawsze powtarzalam ze jak dla plodu fiutek roznie to zanika funkcja myslenia.Ł ma takie fazy debilizmu jak mu cisnienie w wacku skacze. Radze mu wtedy rozladowanie sie emocjonalne, byle nie na mnie. Moze np drzewo porąbac.

w większości przypadków mózg jest zastępowany penisem. a jeśli się zdarzy że mózg facet ma to go i tak nie używa. albo niepotrafi albo z lenistwa mu się po prostu nie chce. są wyjątkowe sytuacje że zdarzy się im użyć mózgu ale to chyba jak się nie kontrolują. ;P:rofl2:

Femme- wyglądałaś CUDOWNIE ! :) byłaś piękną panną młodą .

Co do imienia to zdecydowałam się na Lilianę ( nawet bardziej mi się podoba od Maja Aleksandra) .
Ogólnie myślę, że mogła usłyszeć jak mówiłam w święta jej siostrze ( a mojej najlepszej przyjaciółce ) , że mi się te imiona podobają i chyba takie dam małej .
A wiadomo - ciągła rywalizacja między nami , no to pach , daje takie same imie jak ja chciałam dać.

Zadzwoniłam do niej dziś i powiedziałam że tak się nie robi , że bierze się bezczelnie imię . Powiedziałam jej że jesteśmy rodziną i powinnyśmy się wspierać , a nie dołki pod sobą kopać i że nie chcę żeby nasze dzieci rywalizowały między sobą .
Ona stwierdziła że ja jej UKRADŁAM imiona dla małej . To jej powiedziałam , że zaszłam w ciążę pierwsza , szybciej powiedziałam o tym rodzinie i szybciej wymyśliłam imiona . Na końcu powiedziałam tylko że niech daje imie jakie chce bo mi się spodobało inne . I żegnając się zapytałam jak się czuje z tym że babcia na leki nie ma i ledwo na jedzenie starcza a ona doi z niej kasę . Chyba jej się głupio zrobiło , bo powiedziała tylko " Nie twój interes" i się rozłączyła.

Ostatnio znalazłam taki tekst,dokładnie nie pamietam ale brzmiał mniej wiecej tak:

Mąż pyta zony bo co jej te kolczyki,sa zupełnie bezuzyteczne...na to zona :każdy ma jakas bezuzyteczna rzecz,jedni maja mózg a ja mama kolczyki ...;DDD

Ja uciekam do Galeri na szał zakupowy,a konkretnie szukac sukienki dla przyjaciólki która idzie na Komunie za tydzien wiec ostatni gwizdek;)

aaaaa u nas upał dzisiaj taki maksymalny ze nawet w domu sie nie chce siedze c:-)
z dziewczynami wyszłam przed dom , zjadłysmy lody :-) topiły sie w rekach ! ewczoraj zresztą też.. sama nie nadążałam jeść bo kapały :sorry:

mąż skosił trawę zanim poszedł do pracy i mi ładnie trawą świerza panchnie :-)

idę na dwór :-) z dziewczynami sie zaraz pobawić :p-) bo teraz same chwile biegają

Wkontrola z pracy ale widzę ze aż tak się nie rozpisalyscie :)a ja tu się zaraz zanudze :p jeszcze godzina i do domu :)

PAPITKA - może wody tak jak dziewczyny piszą lec do lekarza może lepiej

VI - wow to ty w ogóle masz dobrze to twój chynieźle zarabia co ?

ANETKA - okropny :p

BLANKA - Lilia śliczne imię :) dobry wybór :)

RENATA - ty to w ogóle masz dobrze z przedszkolem :p

Ostatnia edycja:
reklama
blaneczka dobrze jej dogadałaś,
Liliana piękne imię. na pewno też będzie śliczna córeczka.
A jak pisałaś wcześniej o studiach to możesz na rok jakieś policealne teraz spróbować, a potem zwykłe studia wtedy chęci do nauki Ci nie uciekną. Ja się zastanawiam nad studiami - psychologia medycyna lub ekonomia menadżerska ale to na rok szkolny 2013/14.

Do góry