reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

LIZA - napisała byś jak robisz dżem ?:-p chętnie też bym spróbowała tyle że byś jak dziecku musiała wytłumaczyć bo ja jestem zielona w tych sprawach

reklama
Byłam rano a tu takie wiadomości BLANECZKA czyżby to już????Powodzenia i by księżniczka była z Tobą już.

PAPITKA śliczna brzuchata mamuśka z Ciebie.

Mały śpi, Amelka rozrabia. Popołudnie na dworku spędziliśmy, nawet K wyszedł-aż dziwne:-D. Byłam z Melą w sklepie na lodach 2,5 km w jedna stronę na rowerze z Melą na siedzisku ale się zmęczyłam.

KASIEK ja tam miałam dokumenty na szczęście.

LIZA my mamy swoje truskawy, w tym roku może juz starczy i na dżemik zamiast tylko do pojedzenia. Uwielbiam zmiksowane truskawki z cukrem i śmietana i do makaronu, niestety w tym roku z tej śmietany do truskawek muszę zrezygnować ale bez też dobre.
W zeszłym roku było mało bo świeże krzaki a poza tym podejrzewałyśmy, że ktoś podkradał.

maleństwo żeby to się ronbią widoczniejsze od początku ciąży :-)
papitka fajny brzuszek :-)
blaneczka 3mam kciuki &&&&&&&
femme jak super Ninka na koniku jeździ..:-) ja myslałam wcześniej o zapisaniu Vi na naukę jazdy .. ae u nas od 5 rż jest... może da się wcześniej :-) bo ona uwielbia konie ! ma ich chyba w domu(zabawkowych) z 30 różnych i ciągle woła jeszcze :-p
tak samo jak gdzieś jesteśmy to ona chce konia pogłaskac dotknać nakarmić :-) a jak spytałam czy chciałaby jeździć to powiedziała ze tak :-p
Vi już siedziała na kucyku i na osiołku i się nie bała :-) wiec konia też sie napewno bac nie bedzie :-p
ooo i w cyrku równy rok temu jećdziła na koniu w koło areny :-) i też się nie bała :-)

a ja się znów opaliłam :-) jeszcze kilka dni i będe brązowa jak czekoladka :-p haha
dziewczyny tak się dzisiaj wyszalały że padłu o 19.15 ... :szok: zawsze xzasypiają okoł 20 no i nie tak od razu po wejściu do łózka ;-) hehe

Blaneczka to do rana dasz rade i urodzisz:-) czekam na wiesci rano ze juz tulisz małą :-)
Feemee dzem :-D ja robie tak że biore np. 2kg truskawek i gniote je w garnku :-) wstawiam na gaz, dodaje np. żelfix o 1kg cukru. i to trzeba mieszac czesto by nie przypalic, w żależności jak chcesz by truskawki sie rozpadły, gotujesz dlużej bądz krucej :-) tą piane to potem na koniec zbieram łyżką do miseczki i dzieciaki ją uwielbiają, a reszte biore do słoików :-) proste ;-) i tak każdy dzem :-)
Renata no u nas truskawek nie ma jedynie tak dla siebie :-) ale za to juz czereśni pojadłam, jabłka jesienią ;-) wszelkie warzywka (ogórki, pomidory, sałaty, bób, fasolka...) :-)

Dobra ide na łózko :-)
Miłej nocki!

Blaneczka dasz radę:)

Kamcia ooo jak fajnie że się opaliłaś:)

Dorotar
ja nic za to nie miałam tylko dowieźć na drugi dzień na posterunek prawko

blaneczka - trzymam kciukasy &&&&& . Przekazuje troche mojej siły i pomagam rodzić , chodz nawet nie wiem co to skurcz :D
Informuj nas co i jak :)
Femme - ale cudny dzień spędziłaś . Mała cusnie wygląda na koniku . Ja to sie boje , że ja sobie bardziej nie poradze niz on . Strasznie chce iść do pracy ale martwie sie on jest mały jeszcze ach ... . Ale stwierdzilam że jak sobie nie poradze ja albo on poprostu zrezygnuję
Liza- dobranoc ::)
Vi - ja to dopiero usypiam szkraba.

Ola dasz radę:) Ja też niedługo będę szukała:)

A nie mówiłam syn państwa młodych ma na imię Czarek jak mój mąż a że Domi nie umie powiedzieć CZarek to zatała za tym małym i wołała "choć tato!!" Heheh ale mieliśmy ubaw;)

reklama
Blaneczka trzymam kciuki:-)
Liza ooo zjadłabym chleb z dżemem truskawkowym:-)
Kasiek no wesoła jesteś to na pewno było fajnie:-)
Femme Oskar i nam się strasznie podoba:tak: No ale skoro mówisz, że Twój były tak ma to pewnie trochę niezręczna syt. by była dla Twojego K.

Do góry