reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

hej non nie Milena jak moglaś a juz myslalam że będe gratulować !
Femme -ciekawe zdjecia ale takiej troch ekiepskawej jakoscimi sie wydawaly jak tak na szybko luknelam a teraz ich nie ma

my dzisiaj zaliczylismy spacerek :) i ogolnie pogoda bomba

reklama
RENATAT - jakie zdjęcia ? :-p

wrzucalaś ze swojej sesji na belach :) i nie pamietam czy wczesniej zachwalalam. tzn zachwalalam, ale czy mi posta zaakceptwalo.

Nadalka witaj :)

Henleys mnie brzuch bolal jak przed @. i wszystko inne tak samo bolało.tylko ze @ sie nie pojawił a brzuch bolał do ok 9 tyg ciązy.

wstalam niedawno i taka czuje sie wczorajsza ze oj..;/ mam nadzieje ze rozchodze sie dzis ;/

a to moj brzuchal w ok 6 m-ca ciązy. moze początek 7. niepamietam dokladnie.

Zobacz załącznik 492366

Dalej w DOmu . Choć wczoraj jakby coś mnie brało . Ale nic z tego . P już się bał i pytał mnie co 15 min czy jedziemy :-D:-D:-D sądzę że poczekamy sobie długo dziewczyny ..

hej :) zameldowałam się w wątku powitalnym więc wkraczam tutaj.. pewnie trochę potrwa zanim się wdrążę w tematy ;-)
Hej , napisz coś więcej o Was !!:tak:

Wysłałam ci na pw mój nr tel, jeśli jeszcze zdążysz odczytać wiadomość, to proszę o najświeższe wieści z porodówki o tym że maleństwo już na świecie ;-)
Zdążyłam Odczytać , zapisać numer . Także oczekuj sms . Niestety dziś jeszcze w domku ...

a to moj brzuchal w ok 6 m-ca ciązy. moze początek 7. niepamietam dokladnie.

Zobacz załącznik 492366
Ładny brzuszek :-):-):-):-)

Hmm nie wiem co mogłabym więcej o sobie napisać - bo nie lubię pisać o sobie :)
Tak jak napisałam , nie długo skończę 22 lata, od 1,5 roku jestem żoną mojego męża :-D no i od 1,5mc mamą Igi :)

To w sumie moja druga ciąża. W pierwszą zaszłam we wrześniu 2010 roku (ze swoim obecnym mężem), niestety się nie udało.. potem była masa zawirowań.. znaliśmy się tylko pół roku, mieliśmy wziąć ślub właśnie z powodu dziecka, po poronieniu miałam masę wątpliwości , jednak uległam silnym namowom mojego przyszłego męża, i 25. grudnia 2010 wieliśmy ślub :)
Od sierpnia tamtego roku mieszkamy już sami (wynajmujemy mieszkanie) i jak nam z tym bardzo fajnie, bo wcześniej mieszkaliśmy z moimi rodzicami.
Druga ciąża, wyczekiwana i wystarana przez 9 miesięcy, wywalczona potem i łzami :happy2:
Ale okres tego czekania jak i ciąży mam już za sobą. Ciąża bez komplikacji - lecz na końcówce juz było bardzo ciężko.

Poród z perspektywy czasu był dla mnie super (choć wtedy to była rzeźnia:-D) w porównaniu z innymi bardzo lekki i szybki :)
Hmm no i nie wiem co tu jeszcze, muszę was trochę poczytać i tam i jak tam :)

Witam po urlopowo...;)
Strasznie szybko minęły te 4 dni....zal było odjezdzac tym bardziej ze taka piekna pogoda,przez 4 godz na plazy opaliłam sie bardziej niz przez całe lato...moze dlatego ze sie nie opalałam prawie w ogóle latem.
Juz mnie gółowa zaczynała bolec od tego słonca...

Za chwile na FB wstawie filmik jak Kaja spiewa po angielsku oczywiscie po swojemu,piosenke z serialu "Big time rush" ,codziennie wczodziła na podest i dawała występy nic sie nie wstydziła byłam w szoku;))

Było super mielismy widok z okna na morze a w łazience z wanny widok na gwiazdy;))

Jeny nie długo koniec wakacji a ja ksiazek jeszcze nie pokupowałam wrr..zamówiłam jedynie plecak...300 zł na ksiazki masakra!!;(

Do kiedy maja byc upały wie któraś??;)

Milena pewnie juz rodzi co??

Widzialam chwaliłyscie sie brzusiami a oto mój;)):
574915_429823593708199_2051408129_n.jpg

Ostatnia edycja:
Sali niestety nie rodzę .. ;-) Brzuszek śliczny .. No książki drogie , ja w tym roku mam przerwę w edukacji, mam nadzieję że potem nie będzie mi trudno wrócić do szkoły .. Oj upały to nie wiem do kiedy , ale mi one nie służą .. Fajnie żę urlop się udał ..
Nadalka Pokażesz nam się ?

Ostatnia edycja:
Sali cudny brzuchal :)

Nadalka cudni wy :) a Igusia slodziutka :)

Milena do jesieni urodzisz na pewno :D hahaha :) a co do bolu.. mnie od początku stycznia bolalo tak krocze ze chodzić nie dalam rady. siadanie to byla tragedia. mialam przykaz lezenia, ale wez i lez jak 4 latek w domu. i przez miesiąc 3 latek dodatkowo.

juz u nas duszno. jedna runda po sklepach, poczcie i gminie zrobiona. mam dosc. a os ile.. maaaaaaaaaaaaaaatko po tych dniach miodu kolo domu tyle ich lata ze mam dosc.

reklama
Do góry