reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Inka Odpoczywaj dużo , i mniej chodź .

Magda sądze ze na 56 spokojnie będą dobre , ;-)

NIe myślcie tyle o porodzie musi byc dobrze . :-)

reklama
Nom, heh w sumie mój E powiedział że sam może poród odebrać , on w sumie chce by tak było a gdy się dowiedział że jestem w ciąży od razu mówił że nie będzie go w ogóle przy tym absssolutnie ehe teraz z roboty co chwila dzwoni,pisze i pyta się czy wszystko jest ok :D

Inka, moja kolezanka miesiac przede mna urodzila corke prawie 4700 ale cc miala bo porzednie dziecko 4500 a ona drobniutka, jej maz wazyl 5kg gdy sie urodzil:-p
Magda, ja ubranka na 56 zalozylam kilka razy, chyba po tyg przeszlismy na 62 a wazyl 3,5 kg i mial 56cm wiec sredni byl:-p

moj Dennis ważył 3460g i miał 67cm i wydawał mi sie strasznie malutki:)
mały.jpg tu miał juz kilka dni :)

Inka- też bym tak chciała żeby T się interesował troche żeby dzwonił pisał i pytał jak się czuję... a on nawet sie nie zainteresuje jak wróće od lekarza czy wszystko dobrze i wgl ... :(:-(

o jaa wielgaśni.. niech już Mironek waży te 4 ale nie 5, ale patrzcie jak to jest wszyscy jesteśmy ludźmi, żyjemy na mniej więcej takich samych poziomach jakaś tam część, mamy podobne tryby życia, jedne kobity rodzą dorodne duże dzieci aż za duże następne zaś rodzą się zaledwie z wagą 2 lub nawet mniej kg, jak to jest, ta natura to jest nieobliczalna

Nisiula co Ty gadasz nic? zero zainteresowania z jego strony?????

Ostatnia edycja:
reklama
Anula wiem:) może złe go zmierzyli? misie wydawało ze jest malutki jak wcześniak:) może zamiest 57 wpisali w książeczke 67???

Do góry