reklama
Inka_18
Zaangażowana w BB
W sumie też się boję że nie zdążę wtedy będziemy miały identyczny scenariusz, tak ostatnio przeglądałam i się natknęłam
Urodziła w samochodzie - video w cda.pl
Urodziła w samochodzie - video w cda.pl
Inka_18
Zaangażowana w BB
Nom, heh w sumie mój E powiedział że sam może poród odebrać , on w sumie chce by tak było a gdy się dowiedział że jestem w ciąży od razu mówił że nie będzie go w ogóle przy tym absssolutnie ehe teraz z roboty co chwila dzwoni,pisze i pyta się czy wszystko jest ok 
Anula1989
Fanka BB :)
Inka, moja kolezanka miesiac przede mna urodzila corke prawie 4700 ale cc miala bo porzednie dziecko 4500 a ona drobniutka, jej maz wazyl 5kg gdy sie urodzil
Magda, ja ubranka na 56 zalozylam kilka razy, chyba po tyg przeszlismy na 62 a wazyl 3,5 kg i mial 56cm wiec sredni byl

Magda, ja ubranka na 56 zalozylam kilka razy, chyba po tyg przeszlismy na 62 a wazyl 3,5 kg i mial 56cm wiec sredni byl

happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Inka_18
Zaangażowana w BB
o jaa wielgaśni.. niech już Mironek waży te 4 ale nie 5, ale patrzcie jak to jest wszyscy jesteśmy ludźmi, żyjemy na mniej więcej takich samych poziomach jakaś tam część, mamy podobne tryby życia, jedne kobity rodzą dorodne duże dzieci aż za duże następne zaś rodzą się zaledwie z wagą 2 lub nawet mniej kg, jak to jest, ta natura to jest nieobliczalna
Nisiula co Ty gadasz nic? zero zainteresowania z jego strony?????
Nisiula co Ty gadasz nic? zero zainteresowania z jego strony?????
Ostatnia edycja:
reklama
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Anula wiem
może złe go zmierzyli? misie wydawało ze jest malutki jak wcześniak
może zamiest 57 wpisali w książeczke 67???