reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
23may Oczywiście że date znam ;PP P ma brata który skonczył juz w sumie 18lat niedawno ale sie uczy wiec tam mieszka. i siostre 15lat

Jejciu Milena wspolczuje takich ludzi.. A najbardziej wspolczuje P. bo napewno sie wstydzi przed toba ze ma takich rodzicow.

23may piekny torcik, wyprawiasz urodzinki?? :) co do Nikoli, hmmm, sama sobie wspolczuje :D:D:D
Mirabelka no coz, mamy agentki :D a braliscie slub jak juz bylas w ciazy czy wczesniej? Cywilny, koscielny?? :))

23may kinder bal :-D:-D Spoko spoko zapamiętam ;)

Paulina Ja P też współczuje , jak i wszystkim dzieciom ''teściów'' ...Ale nie ma sie tu czego wstydzić . Rodziców się nie wybiera! Co on może zrobić skoro do nich nie dociera że niszczą rodzinę alkoholem

milena mój synek z 30 sierpnia jest, stwierdził że się pośpieszy i urodzi jeszcze w wakacje :) i współczuję takich teściów, wiem jak to alkohol potrafi niszczyć rodzinę, mój dziadek jest alkoholikiem i pamiętam jak się go bałam jak byłam mała. Więc najlepiej trzymać maleństwa z dala od ludzi pod wpływem, nawet gdy to najbliższa rodzina :-(

milena szczerze współczuje całej sytuacji i "teściow" wiem jak to jest gdy byłam mała moja rodzina tez sie zniszczyła przez alkohol strasznie cierpieliśmy z rodzeństwem, też nie trawie ludzi nadmiernie spożywających alkohol az normalnie się we mnie gotuje wtedy.
paulina my ślub wzielismy koscielny i byłam wtedy w 5mc

reklama
Witam niedzielnie.

jutro miwliśmy jechac z Bartkiem na szczepionkę ale jak z gminy nie odśnieżą nam drogi to nici bo nie wyjedziemy. jesteśmy uwięzieni w domu.

magda dobrze że lekarz się mylił i wszystko dobrze. czasamk mogliby poczekac z diagnozą nim się coś sprawdzi,.

Kechu WItaj.

happy i jak tam? wysypka nadal jest?

Milena Współcuzję teśxiów. alkohol robi z ludźmi co chce.

23 May ładny torcik.

Do góry