reklama
Inka_18
Zaangażowana w BB
G
guest-1673535084
Gość
Inka ja na twoim miejscu bym pojechala, bo tez slyszalam ze dzidzia nie moze byc dlugo w brzuszku bez wod. Sprawdza czy wszystko dobrze i czy to napewno wody odeszly
)
Anula1989
Fanka BB :)
Witajcie;-)
U nas noc znowu kiepska az pisac nie ma o czym
Paulina ja uzywalam, dziala dobrze ale ja nie znosze takich mocnych zapachow pozniej caly czas glowa mnie boli
Inka ja bym pojechala do szpitala, &&&&&&&&&& za lekki porod
U nas noc znowu kiepska az pisac nie ma o czym
Paulina ja uzywalam, dziala dobrze ale ja nie znosze takich mocnych zapachow pozniej caly czas glowa mnie boli

Inka ja bym pojechala do szpitala, &&&&&&&&&& za lekki porod
pinky sky
Fanka BB :)
Ano teksty zajebiste małe mądralińskie przedszkolaki
Anula jejku znowu?? Współczuję Ci;/
Magda a niech tam siedzi jeszcze ze 2 tygodnie
Renata biedaczek malutki zdrówka dla niego
Paulina ja używałam suchych szamponów
Milena nie widać tej wiosny a astronomiczna już jest jutro kalendarzowa
Inka dziewczyny mają racje jedz sprawdzą Cię i tyle. Jak najbardziej już możesz rodzic mi wcale wody nie odeszły tylko zaczął czop odchodzić i przyjęli przebili pęcherz coś w dupe dali na rozkręcenie
I za szybki poród i bez bolesny&&&&&&&
Hren-dena witaj pewnie napisz nam coś osobie
Ja właśnie ćwiczenia skończyłam mam plan mieć zajebisty brzuch na lato
Byłam dzisiaj na szmatach kupiłam sobie fajne jensy ale co z tego że źle zmierzyłam trochę z uda muszę zrzucić;P I młodej skrzydełka motylka ale będzie zachwycona jak wróci z przedszkola
Anula jejku znowu?? Współczuję Ci;/
Magda a niech tam siedzi jeszcze ze 2 tygodnie
Renata biedaczek malutki zdrówka dla niego
Paulina ja używałam suchych szamponów
Milena nie widać tej wiosny a astronomiczna już jest jutro kalendarzowa
Inka dziewczyny mają racje jedz sprawdzą Cię i tyle. Jak najbardziej już możesz rodzic mi wcale wody nie odeszły tylko zaczął czop odchodzić i przyjęli przebili pęcherz coś w dupe dali na rozkręcenie
Hren-dena witaj pewnie napisz nam coś osobie
Ja właśnie ćwiczenia skończyłam mam plan mieć zajebisty brzuch na lato
Byłam dzisiaj na szmatach kupiłam sobie fajne jensy ale co z tego że źle zmierzyłam trochę z uda muszę zrzucić;P I młodej skrzydełka motylka ale będzie zachwycona jak wróci z przedszkola
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Hren-dena-witaj, zapraszamy...i napisz coś o sobie
Inka-radzę jechać do szpitala, życzę łatwego i szybkiego porodu
Ale dziewczyny dużo piszecie, ciężko mi za wami teraz nadążyć, brak czasy czasem mnie dobija, ale daje radę, dziś mam gości , przyjeżdżają znajomi na kawę, trzeba było szybko posprzątać,
A z miłych rzeczy to mój ukochany S. Pozwolił mi się wyspać, i rano zajął się Dennisiem.
Teraz lecę dokończyć obiad...eh a i mój mały nauczył się mówić :Ola(moje imie) i mówi mama bebe i tata aja
a pozatym dzieli się jedzeniem i naśladuje każdy nasz ruch, ją przeżyłam gl8we na bok on też itp.
Przepraszam ze nie odpisuje wszystkim ale brak sił
Inka-radzę jechać do szpitala, życzę łatwego i szybkiego porodu
Ale dziewczyny dużo piszecie, ciężko mi za wami teraz nadążyć, brak czasy czasem mnie dobija, ale daje radę, dziś mam gości , przyjeżdżają znajomi na kawę, trzeba było szybko posprzątać,
A z miłych rzeczy to mój ukochany S. Pozwolił mi się wyspać, i rano zajął się Dennisiem.
Teraz lecę dokończyć obiad...eh a i mój mały nauczył się mówić :Ola(moje imie) i mówi mama bebe i tata aja
Przepraszam ze nie odpisuje wszystkim ale brak sił

helloł :0
my z O juz w domu. dziś wypisali. po zabiegu ok, do piątku w domu mlody siedzi w poniedzialek juz pojdzie do p-la. za miesiac do kontroli.
Obiad juz zrobilam, z wierzchu sprzątnelam, pralka wstawiona, kawa wypita z F juz lekcje odrobione.
Inka ja bym do szpitala pojechala. nic nie stracisz.. a moze sie okazac ze rozwarcie juz masz. Na wywolanie skurczy mają lekarze sposoby.. wiec to nie problem .
my z O juz w domu. dziś wypisali. po zabiegu ok, do piątku w domu mlody siedzi w poniedzialek juz pojdzie do p-la. za miesiac do kontroli.
Obiad juz zrobilam, z wierzchu sprzątnelam, pralka wstawiona, kawa wypita z F juz lekcje odrobione.
Inka ja bym do szpitala pojechala. nic nie stracisz.. a moze sie okazac ze rozwarcie juz masz. Na wywolanie skurczy mają lekarze sposoby.. wiec to nie problem .
reklama
Czesc;-)
Milena- nr zapisany, dzieki
U nas hmm wczoraj tak mnie dopadla wena tworcza tak mnie nosilo ze wszystko wysprzatalam na blysk, nawet okno stwierdzilam ze umyje bo brudne bylo
podlogi wypucowane kurze wytarte
Wczoraj wieczorem jak poszlam do lazienki to myslalam ze z niej nie wroce.. Matko jakie skurcze w posladkach mnie zlapaly to masakra jakas byla.. Umylam zeby usiadlam na klopie i czekalam az przejdzie.. Wstalam i ciagle to samo.. Zlapalam sie drzwi i czekalam az pusci. Lekko puscilo wiec szybko do wyra a T sobie smacznie spal hehe.
Dzis boli mnie krzyz jak przy okresie czasem brzuch i czasem twardy sie robi.
Ale jedziemy zaraz do ikei po pojemniki pod lozeczko. Jak cos ma byc to i tak bedzie
Milena- nr zapisany, dzieki
U nas hmm wczoraj tak mnie dopadla wena tworcza tak mnie nosilo ze wszystko wysprzatalam na blysk, nawet okno stwierdzilam ze umyje bo brudne bylo
Wczoraj wieczorem jak poszlam do lazienki to myslalam ze z niej nie wroce.. Matko jakie skurcze w posladkach mnie zlapaly to masakra jakas byla.. Umylam zeby usiadlam na klopie i czekalam az przejdzie.. Wstalam i ciagle to samo.. Zlapalam sie drzwi i czekalam az pusci. Lekko puscilo wiec szybko do wyra a T sobie smacznie spal hehe.
Dzis boli mnie krzyz jak przy okresie czasem brzuch i czasem twardy sie robi.
Ale jedziemy zaraz do ikei po pojemniki pod lozeczko. Jak cos ma byc to i tak bedzie