aga29
Fanka BB :)
niestety wiele robi, a skutki wiadomo jakie sa....żadna matka przecież świadomie swojemu dziecku krzywdy nie zrobi![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
niestety wiele robi, a skutki wiadomo jakie sa....żadna matka przecież świadomie swojemu dziecku krzywdy nie zrobi![]()

.
Chcialabym tylko napisac, ze zal mi troche mam, ktore z takich czy innych powodow nie moga karmic piersia. Nie jestescie gorsze ale tez nie starajcie sie wydziwiac z tym menu. Badzcie cierpiwe i odczekajcie troszke bo i po co robic sobie wiecej roboty?![]()

Monika_M, jakoś niesmacznie zabrzmiały Twoje słowa, jakbyś... nas wyrzucała z czerwca?
Hmmm w koncu na czerwcu powinny sie wypowiadac mamy ktore urodzily w czerwcu ;-). Cala reszta wara na inne miesiace.

A dlaczego jest ci Nas zal ?? Moja droga bez przesady. Bo ja w niczym nie jestem gorsza matka od Ciebie.

,kazda robi jak uwaza,wedle wlasnego sumienia,oczywiscie mozna doradzic ale nie WOLNO potepiac.ja osobiscie tez nie jestem za szybkim wprowadzanniem jedzonka cale zycie jeszcze przed nimi maja czas,:-)Tylko raz zdazylo sie ze nie zrobil kupki przez caly tydzien
Chcialabym tylko napisac, ze zal mi troche mam, ktore z takich czy innych powodow nie moga karmic piersia.
A dlaczego?Szczerze żal jest mi Mam, które karmią piersią.....