reklama
she_84
Fanka BB :)
i ja popoieram kandydature wikasik
ale moze rzeczywiscie jeszcze by sie ktos przydal skoro suzi rezygnuje...
moze Katasza sie jednak zdecydujesz?
moze Katasza sie jednak zdecydujesz?
She powiem tak- mogę swoją kandydaturę zaproponować ale chciałabym żeby wybór dokonał się poprzez sondę. Może jeszcze któraś z dziewczyn się zdecyduje? Zaczekajmy może do końca tygodnia, zbierzmy kandydatury a potem kilka dni na głosowanie i zobaczymy jaki będzie efekt. Wydaje mi się, że to nie głupia propozycja.
to sonda na moda rozwiąże problem i wszyscy będą zadowoleni, kandydaci niech się zgłaszają

i oby więcej konfliktów nie było bo po przeczytaniu paru postów włos mi się zjeżył na głowie
mam tak mało czasu pewnie jak niejedna z Was i chciałoby się zastać tu raczej miłą atmosferę.....
Ach te baby......

i oby więcej konfliktów nie było bo po przeczytaniu paru postów włos mi się zjeżył na głowie
mam tak mało czasu pewnie jak niejedna z Was i chciałoby się zastać tu raczej miłą atmosferę.....Ach te baby......

suzi1
Kocham Cię synuś
Jak chcecie, mnie jest obojętneSuzi ale skoro Ty chcesz zrezygnować to może lepiej z sondą zaczekać aż będzie jeszcze jakaś kandydatura. Poza tym Wikasik jeszcze się nie zgodziła (chociaż mam nadzieję, że się zgodzi)
Zostaje jeszcze As wiec stąd sonda odnośnie Wikasika(tylko i wyłącznie)reklama
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
Wikasik jak najbardziej na moderatora. Katasza .. nie sądze.. Ponieważ nie umie zachować odpowiedniego dystansu i w konflikcie sama brała udział i nie odpuszczała.