reklama

Mój dom, moje mieszkanie

reklama
a mi to brązowe własnie ze zdjęcia 2:-), łatwiej bedzie takie ciemne utrzymac w czystości:tak:no ale musi przeciez pasiować do wnętrza całego

Sprawa przesądzona - będą brązowe ze zdjecia 2...brąz tez nam pasuje, bo w sumie u nas w takiej tonacji wszytko..mnie się podobają i Tomkowi tez...

Mysia my mamy beżowe w kuchni takie jak na ostatnim zdjęciu:tak:, ale powiem ci, że najlepiej zrobisz jak kupisz je w sklepie, obejrzysz z każdej strony. My najpierw obejrzeliśmy w sklepie, ale mimo zamówienia, nie mogliśmy się ich doczekać, z 6 tygodni nas zwodzili, w końcu znalazłam niby takie same na allegro i co się okazało, że jakość ich pozostawia wiele do życzenia i po prostu odesłaliśmy je, bo nie spełniały moich oczekiwań, przez te krzesła nerwy miałam na postronku, a maż zrzucił winę na mnie, facet z allegro nie chciał słyszeć o zwrocie towaru, ale jak mu powiedziałam, że przyczyni się do rozpadu małżeństwa:wściekła/y::-Dnie kręcił już tak bardzo nosem, krzesła odesłaliśmy niestety na nasz koszt, ale kamień spadł mi z serca, taki to był bubel. Kolejny zakup okazał się w porządku, krzesła są ładne i solidne, użytkujemy je od ponad roku i wyglądają jak nowe:tak:

pokaże Wam co sobie zrobiłam na ogordku przez te 3 dni :tak:
duzo mu brakuje do ideau, ale to sa moje początki ;-)oczywiscie za 2 ,3 lata bedzie ładniej jak wszytsko podrośnie.

reklama
Wow jak ładnie Oliwieczka :tak: A co to jest - to takie ładne czerwone do ściółkowania ?? Ja ostatnio ściółkowałam moje krzaczki korą. A dawałaś pod spód agrowłokninę? Tą plastikową, czy materiałową?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry