Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mi tez hhihi ciekawe dlaczegoMysia mi podoba sie to przed ostatnie.....hihi ciekawe dlaczego no nie;-)
;-)
, ale powiem ci, że najlepiej zrobisz jak kupisz je w sklepie, obejrzysz z każdej strony. My najpierw obejrzeliśmy w sklepie, ale mimo zamówienia, nie mogliśmy się ich doczekać, z 6 tygodni nas zwodzili, w końcu znalazłam niby takie same na allegro i co się okazało, że jakość ich pozostawia wiele do życzenia i po prostu odesłaliśmy je, bo nie spełniały moich oczekiwań, przez te krzesła nerwy miałam na postronku, a maż zrzucił winę na mnie, facet z allegro nie chciał słyszeć o zwrocie towaru, ale jak mu powiedziałam, że przyczyni się do rozpadu małżeństwa
nie kręcił już tak bardzo nosem, krzesła odesłaliśmy niestety na nasz koszt, ale kamień spadł mi z serca, taki to był bubel. Kolejny zakup okazał się w porządku, krzesła są ładne i solidne, użytkujemy je od ponad roku i wyglądają jak nowe