reklama

Mój dom, moje mieszkanie

Wolfia piękny domek, ale cena :szok: Uzbierałaby się ładna rata kredytu:tak:
Kasia bardzo fajne zestawienie kolorów:tak: I najważniejsze, że podoba się Oliwce:-D

reklama
Wolfia piękny domek, ale cena :szok: Uzbierałaby się ładna rata kredytu:tak:
Ano uzbierałaby się:sorry: Ale po pierwsze musimy gdzieś mieszkać, a po drugie kredytu nie dostaniemy:no: Nawet kredytu-pożyczki w banku (w którym mamy prawie 3 lata konto, co tydzień są wpływy i zawsze coś zostaje) na 3000e/2lata nam nie chcą dać:eek::sorry: Czasem się zastanawiamy jak to jest, bo przecież wg banku to nas na nic nie powinno stać:baffled:

Kasiad ślicznie ten pokój będzie wyglądał:tak: Taka zieleń mi bardzo odpowiada, a tapeta... no cóż o gustach dwulatki się nie dyskutuje;-) Tak ma być i już:-D Ale zestawienie naprawdę super się prezentuje:tak:

No więc ja myślę na razie nad czymś takim:
quelle.pl : Dom i ogród : Tekstylia : Firanki : Firanki : Tekstylia : Dom i Ogród : quelle.pl
Sklep internetowy bon prix - Zasłony - Zasłona "Como”, (1 szt.), pierścienie

I tak myślę co byłoby lepsze:confused: Czy może w ogóle jeszcze coś innego:-p Bosz ale mam dylemat:sorry2: Karnisze mam pojedyńcze, więc firanki i zasłonki razem odpadają(no chyba, że zamontuje coś do firanek). Zresztą mam rolety, więc tym bardziej. Najbardziej chodzi mi o okno na dole w salonie i przy wyjściu z kuchni/jadalni. Ech... ciężko coś wybrać nawet przeglądając allegro:-p
A Wy co macie/polecacie na okna?:-) Rolety rzymskie mi się podobają, ale odpadają, bo mam zwykle rolety:dry: Ewentualnie w kuchni można by je powiesić, ale to są drzwi suwane z jednej strony na ogród, więc wydaje mi się, że może się ciężko wychodzić:sorry2:
Chętnie wysłucham porad...:happy2:

Wolfia....i jedna i druga mi sie starsznie podoba
ten drugi model taki nowoczesny bardziej....zalezy jak bedziesz miala w mieszkaniu....
ALE NAPRAWDE JEDNO I DRUGIE SLICZNIUTKIE:tak::-)

U nas na razie tylko firanki popodpinane z boku.....ale to tylko i wylacznie z braku kasy na cosik lepszego.....musze troszku poczekac....

Wolfia mnie podobają sie bardziej te drugie....

Ja teraz mam podobny problem, właśnie myślę nad czymś do sypialni i pokoju Filipa...i nie mam pomysłu - a co gorsza musi być fajne za rozsądna cenę

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry