Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ano uzbierałaby sięWolfia piękny domek, ale cenaUzbierałaby się ładna rata kredytu
![]()
Ale po pierwsze musimy gdzieś mieszkać, a po drugie kredytu nie dostaniemy
Nawet kredytu-pożyczki w banku (w którym mamy prawie 3 lata konto, co tydzień są wpływy i zawsze coś zostaje) na 3000e/2lata nam nie chcą dać
Czasem się zastanawiamy jak to jest, bo przecież wg banku to nas na nic nie powinno stać
Taka zieleń mi bardzo odpowiada, a tapeta... no cóż o gustach dwulatki się nie dyskutuje;-) Tak ma być i już
Ale zestawienie naprawdę super się prezentuje
Czy może w ogóle jeszcze coś innego
Bosz ale mam dylemat
Karnisze mam pojedyńcze, więc firanki i zasłonki razem odpadają(no chyba, że zamontuje coś do firanek). Zresztą mam rolety, więc tym bardziej. Najbardziej chodzi mi o okno na dole w salonie i przy wyjściu z kuchni/jadalni. Ech... ciężko coś wybrać nawet przeglądając allegro
Ewentualnie w kuchni można by je powiesić, ale to są drzwi suwane z jednej strony na ogród, więc wydaje mi się, że może się ciężko wychodzić

i żaluzję w oknie pod kolor ;-)
Sklep internetowy bon prix - Zasłony - Zasłona "Uni" (2 szt. w opak.) Na kółkach
:-)