Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czy znacie może jakiś sposób na mocno zakamieniony kibelek?Kamień jest tylko tam, gdzie stoi woda.... myślałam nad odkamieniaczem, takim jaki się daje do czajnika... tylko czy to dobry pomysł
![]()

owszem jest skuteczny, ale smród gotującego się octu jest nie do zniesienia. Raz w mojej starej pracy odkamienialam czajnik octem i waliło na 100m2 tak, że aż w oczy szczypało. Swojej łazienki po occie przez miesiąc bym pewnie nie wywietrzyła 
rozalka póki co, znalazłam takie porady:
Kafeteria - Forum dla kobiet - kafeteria - Jak odkamieni toalet???
Octu osobiście nie polecałabymowszem jest skuteczny, ale smród gotującego się octu jest nie do zniesienia. Raz w mojej starej pracy odkamienialam czajnik octem i waliło na 100m2 tak, że aż w oczy szczypało. Swojej łazienki po occie przez miesiąc bym pewnie nie wywietrzyła
![]()

Ja w sobotę poszukam tego Brief active i wypróbuję, jak chcesz to dam Ci znać czy działa. Jeśli poradzi sobie z moim kamieniem, to z każdym innym tym bardziej![]()

Na zlewy też go stosuje i w brodziku. Tylko na metalowe zlewy nie można, bo zniszczy.