Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak sobie to wyobrażam i te drugie będą tam wyśmienicie pasowałykuchnia duża, ściany bordowo-amarantowe, meble waniliowe![]()

Jakbyś się na nie zdecydowała, to daj znać jak się prezentują;-) Będę wdzięczna:-)

PiekneOba kolory bardzo ładneDo salonu kupiliśmy farbę Dulux "Biała czekolada"
Emulsja DULUX biała czekolada 2,5l - ICI Polska w Kwasek
(taki kremowy),na korytarz Dekoral "Indiańskie lato"(intensywny pomarańczowy,ale nie żarówa)![]()
Mnie też nazwy rozbrajają, ale trzeba przyznać, że wybór barw obecnie jest imponującyMnie teraz te nazwy kolorów farb to rozbrajająBiała czekolada, karmazynowy przypływ, alpejska łąka, dojrzały groszek, cierpka cytryna, słoneczny pocałunek, tajemnica gejszy...;-)
![]()

Do salonu kupiliśmy farbę Dulux "Biała czekolada"
Emulsja DULUX biała czekolada 2,5l - ICI Polska w Kwasek
(taki kremowy),na korytarz Dekoral "Indiańskie lato"(intensywny pomarańczowy,ale nie żarówa)![]()
Rozalka miałam właśnie indiańskie lato w pokoju u rodziców - po roku miałam serdecznie dość, ale na korytarzu moze bedzie inaczej..
Biała czekolade mam obecnie w kuchni i i baaardzo mi sie podoba...

Nasz kot nam strasznie sika po całej chacie
Pierwszy raz mu się to zdarzyło po może 1-2 miesiącach od wzięcia go ze schroniska, a teraz mam wrażenie, że to nagminne. Ciężko to dokładnie wyłapać, bo dom duży, ale coraz bardziej czuć