reklama

Mój dom, moje mieszkanie

reklama
Mnie teraz te nazwy kolorów farb to rozbrajają:-D Biała czekolada, karmazynowy przypływ, alpejska łąka, dojrzały groszek, cierpka cytryna, słoneczny pocałunek, tajemnica gejszy...;-):-D

Rozalko śliczny kolorek:tak:

Do salonu kupiliśmy farbę Dulux "Biała czekolada"
Emulsja DULUX biała czekolada 2,5l - ICI Polska w Kwasek
(taki kremowy),na korytarz Dekoral "Indiańskie lato"(intensywny pomarańczowy,ale nie żarówa):tak:
Oba kolory bardzo ładne :tak:

Mnie teraz te nazwy kolorów farb to rozbrajają:-D Biała czekolada, karmazynowy przypływ, alpejska łąka, dojrzały groszek, cierpka cytryna, słoneczny pocałunek, tajemnica gejszy...;-):-D
Mnie też nazwy rozbrajają, ale trzeba przyznać, że wybór barw obecnie jest imponujący :sorry:

reklama
Laski mam problem :-( może któraś coś doradzi bo powoli mnie nerwy już biorą :wściekła/y: Nasz kot nam strasznie sika po całej chacie :crazy: Pierwszy raz mu się to zdarzyło po może 1-2 miesiącach od wzięcia go ze schroniska, a teraz mam wrażenie, że to nagminne. Ciężko to dokładnie wyłapać, bo dom duży, ale coraz bardziej czuć :no:
Co jakiś czas spotykam kałużę na kafelkach na dole, dywan już cały śmierdzi choć go z miesiąc temu prałam z tego samego powodu. Kuwetę ma czyszczoną systematycznie w każdą sobotę, kupki wyciągane rano i wieczorem chociaż przez wiekszość dnia kota nei ma w domu bo szwęda się po okolicy. Próbowaliśmy 3 różne żwirki, i nic :angry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry