Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Musiała się kotki pozbyć, bo nie dawała rady ze smrodem, oddała ją na wieś do kogoś.
dobrze że Milenka tego nie widziała. Generalnie to jest spokojna, łagodna i taka... outsiderka, ale to jej sikanie mnie zaczyna przerastać :-(

Czy któras z Was miała doświadczenie z szablonami malarskimi na ścianę,bo jestem ciekawa.Bardzo mi sie podobaja,ale jestem ciekawa jak to w praktyce wygląda,tzn.,jak sie je robi,czym przykleja do ściany....
Takie mi sie podobaja
Szablon dekoracyjny MIMOSA PRIMACOL - Szablony do malowania, Farby i lakiery w Leroy Merlin
i te,2,3,4 pozycja
http://www.szablon-studio.pl/kategorie.html?product=true&cat_id=59&sort_by=&page=15#
a pozniej malutki pedzelek i jazda 
Ja mam w kuchni jak pamietacie, (białe drzewo) mialam do malowania- odradzam, no chyba ze to jakos ja zle zrobiłam ale odklejajać plakat (wczesniej pociagłam 2 razy farbą) wszytsko mi odchodziło- wraz ze scianą!a pozniej malutki pedzelek i jazda
![]()

Właśnie tego sie obawiam.Choć ja chciałąbym małe elementy.No nie wiem,pomyslę.![]()