Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Musiała się kotki pozbyć, bo nie dawała rady ze smrodem, oddała ją na wieś do kogoś.
dobrze że Milenka tego nie widziała. Generalnie to jest spokojna, łagodna i taka... outsiderka, ale to jej sikanie mnie zaczyna przerastać :-(

Czy któras z Was miała doświadczenie z szablonami malarskimi na ścianę,bo jestem ciekawa.Bardzo mi sie podobaja,ale jestem ciekawa jak to w praktyce wygląda,tzn.,jak sie je robi,czym przykleja do ściany....
Takie mi sie podobaja
Szablon dekoracyjny MIMOSA PRIMACOL - Szablony do malowania, Farby i lakiery w Leroy Merlin
i te,2,3,4 pozycja
http://www.szablon-studio.pl/kategorie.html?product=true&cat_id=59&sort_by=&page=15#
a pozniej malutki pedzelek i jazda 
Ja mam w kuchni jak pamietacie, (białe drzewo) mialam do malowania- odradzam, no chyba ze to jakos ja zle zrobiłam ale odklejajać plakat (wczesniej pociagłam 2 razy farbą) wszytsko mi odchodziło- wraz ze scianą!a pozniej malutki pedzelek i jazda
![]()

Właśnie tego sie obawiam.Choć ja chciałąbym małe elementy.No nie wiem,pomyslę.![]()