reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Może są jakieś mamy z okolic Trzebnicy, Brzegu Dolnego, Wołowa ?????

reklama
puk puk jest tu kto ??????????

co tak zamilkłyście ????????????

byłam w pon na basenie w Trzebnicy, fajnie było, a jutro może pojadę do Brzegu Dolnego zobaczyć na basen bo nie byłam tam jeszcze z dzieciem :-):-):-)

co tam u Was???????

paulinka jak się czujesz ?????

kasia a Ty spacerujesz czasami po mieście ???? bo ja często gęsto bywam w Trzebnicy to może kiedyś Cię dopadnę :-):-)

no ja czekam cały czas na odzew od was kiedy będziecie ;-)

alijenka - ja na spacerze jestem codziennie w zasadzie więc bardzo chętnie, u mnie częste te spacery to głównie zakupy no ale zawsze mogę na trochę dłużej się wyrwać ;-) oczywiście tak jak wspominałam w poniedziałki i środy jesteśmy na "skaczących nutkach" od 10 do 11 .... a może chciałabyś zapisać Nataszkę na te zajęcia? są bezpłatne i dobywają się w TOK-u, bardzo polecam, chodzimy na nie z Natanielem już prawie 2 lata ;-) chociaż nie wiem czy ona nie jest za mała, w zasadzie niby przyjmują smyki od 2 roku życia ale ja zapisałam Natana jak był mniejszy (wpisałam na deklaracji że ma 2 lata ;-)) i wg mnie to bardziej zależy od dziecka czy się nadaje już na takie zajęcia grupowe czy nie - odbywają się oczywiście razem z rodzicami :-)

a można tam zapisać dzieci z innej miejscowości ???? mojej o 2 lat jeszcze daleko dopiero w czerwcu następnego roku skończymy dwa latka, ale może na wiosnę bym o tym pomyślała tylko dowiedz się czy mogę ją zapisać

Aljenka dzisiaj mam dzień wyjęty z życia... Mdłości od rana i wszystko śmierdzi poza serkami, dżemem, pomidorem i budyniem. Nawet normalnego obiadu przełknąć nie mogłam, ba po ugotowaniu jego godzinę dochodziłam do siebie... Masakra:( W ciąży z Mikołajkiem mdłości to była razcej rzadkość i żaden zapach mi nie przeszkadzał, za to codziennie bolał mnie brzuch. Teraz nie boli, ale inne atrakcje są...

alijenka - zapytam ;-) a skąd dokładnie jesteś? bo albo można zapisać kogoś z gminy albo z powiatu, jedno z dwóch ;-) ogólnie w czerwcu jej nie zapiszesz bo wtedy kończą się zajęcia, ale moglibyście przyjeżdżać na inne zajęcia wakacyjne i teatrzyki (także w ferie zimowe) tam nikt nie pyta gdzie kto mieszka itd. a jest bardzo fajnie :-)

paulinka - współczuję, ja przez całą ciąże nie miałam w ogóle żadnych dolegliwości typu mdłości itd.

kasia pisałam już skąd jestem :-):-):-), Oborniki Śląskie czyli jestem z Powiatu :-)

paulinka współczuję dolegliwości, ja nie miałam żadnych jak byłam w ciąży

to teraz jak Paulinka się tak źle czuje to chyba będą nici ze spotkania w trójkę, Kasia napisz mi na prv do siebie tel jak będę się wybierać do Trzebnicy dam znać bo nie zawsze tu zaglądasz, a jak tu napiszę możesz nie zauważyć

A dziewczyny bo wiem jak Wy macie na imię, a nie wiecie jak ja mam więc - mam na imię Marta :-):-):-)

reklama
Do góry