reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Może są jakieś mamy z okolic Trzebnicy, Brzegu Dolnego, Wołowa ?????

w następnym tygodniu ma być cieplej to może byśmy się gdzieś w Trzebnicy spotkały ????????????

paulinka co z Tobą???? jak się czujesz ??????????????

reklama
Jestem, jestem:) Kasia w takim razie wyprowadzki życzę:) Mój Mikołaj wysoki jest, ale raczej taki chudzielec. Tylko 10,5 kg waży... A przez pierwsze miesiące życia tak gonił rówieśników, że jadł co 1,5 godziny, a czasami częściej:) Miał 2,5 miesiąca jak lekarz kazał mu kaszki dawać:)

Co do spotkania to napiszcie jakąś konkretną datę, a ja grafik Łukasza sprawdzę:)

no pewnie zbyt szybko tej przeprowadzki nie będzie, ale i tak podtrzymuje mnie na duchu :-)

jeśli zaś chodzi o datę to ja się dostosuję, w końcu nie pracuję i na miejscu jestem ;-)

No mój Natanek tez chudziuteńki, teraz po chorobie znowu schudł, nawet nie sprawdzałam na siatce centylowej na razie, ale z 13,8 spadł na 13,1 kg przy wzroście 96 cm :-|

Ostatnio był u nas kolega mojego Ł z rodziną:) Jego żona wzięła Mikołajka na ręce i mówi- ooo jaki on leciutki. No a ich córka waży 12 kg, a ma 5 lat!!!

no to ciekawe że lekarz nic im na to nie powiedział, z tego co widzę to jest dużo poniżej siatki centylowej :-( a teraz popatrzyłam na siatkę dla Nataniela i widzę ze też nie jest najgorzej bo jeszcze 10 centyl czyli do wzrostu jeszcze ok chociaż już dolna granica :baffled: a brat przyrodniego braciszka Natanielka (który ma 2 latka) waży już ponad 16 kg :szok: ... ale klucha jest ;-)

moja waży 10 kg i ma 78 cm a ma 16 miesięcy :-D:-D:-D

ja też jesem ugodowa co do daty spotkania też siedzę w domu i jestem mobilna :-) także paulinka to od Ciebie teraz zależy kiedy :-D, tylko u mnie jest to że mała mi śpi między 11 a 14 :-(

Mi by najbardziej pasowała przyszła niedziela:) Łukasz jedzie do pracy tylko na 4 godziny, więc mogłabym być w Trzebnicy między 14 a 18:)

Z nami na szczepienia chodzi chłopczyk, który miał 15kg jak miał rok:) Okrąglutki:)))

reklama
paulinka mi niestety weekendy odpadają bo to jedyny czas gdzie mój K jest w domu i mamy ful rzeczy do zrobienia i załatwienia, a zapewne w przyszłą niedzielę będziemy jechać na obiad do jego rodziców bo jego mama wyjeżdża 15 paźdz do niemcowni
a Ty nie jesteś sama mobilna ?????

Do góry