reklama

MULTIMAMY - wątek główny

agamir a on ci nie wylazi sam w nocy z lozka?Ania wlasnie mi probuje wylazic z lozeczka-przerzuca juz cala noge jak nie jest w spiworku i sie boje ze fiknie a materac juz jest na najnizszym poziomie.Szczebelki nie sa wyciagane.Myslalam ze kupie moze nowe lozeczko z polski z wyciaganymi szczebelkami a te zostawie dla malego w maju ale jak napisalas ze juz twoj starszy spi w lozku to sie zastanawiam czy to niebylby lepszy pomysl.Ania teraz ma 15 miesiecy.

reklama
Witam Antos spi w łozku dla małych dzieci przeznczonym dla dzieci od 15 miesiaca jest iskie wiec jak spadał na poczatku czasem to nawet nie czuł . W nocy nie przychodzi ale nad ranem tak natomiast jak zasypia to stawiamy bramke w drzwiach. Wkleijam zdjecie łózeczka Antosia DSCF1374.jpg

Super lozeczko :) W sumie Ani lozeczko sie przerabia na lozko takie niskie tez ale jakos sie boje ja tam wsadzac bez szczebelek-oan jest baaardzo zywa i ruchliwa i sie budzi nadal pare razy w nocy wiec boje sie ze bedzie wylazic w nocy jak sie przebudzi.

jakoś rzadko tu zaglądamy i piszemy ze sobą, szkoda, może jest nas za mało?

Mnie nadal trzyma grypka, ale na szczęście dzieci narazie bez oznak choroby. Tylko to, że siedzimy w domu, pewnie cierpią, ale boję się doprawić całkowicie.
U nas prawdziwa wiosna. Słoneczko świeci, jest 9 na plusie, wszystko topnieje, na ulicy płynie rzeka :-)

Hej
U mnie ładnie było w poniedziałek i wtorek a dzis deszczyk pada malutki...
A tak to wszystko oki.JEdynie synek jest chory i troszkę mam ciężką noc za sobą :-( mam nadzieję ze dzis sie wyspię ale pewnie nie...

No malo nas tutaj i pewnie dlatego cisza,... zreszta dzieciaczkami tez trzeba sie zajmowac;-) a dwójka to juz nie jedno :-D u mnie niedlugo bedzie troje to juz calkiem na neta nie bede wchodzic jedynie gg....

Ahoj!
Ja trochę zapracowana ostatnio byłam, ale już wracam ;-)

A pustki to okropne :-( Może rzeczywiście nas za mało...

Elizka, jak na gg dasz radę, to może i do nas też będziesz zaglądać ;-)

Macie może wybrane imiona dla dzieciaczków? :-)

Black jak tam Ania i Julka?

Ewunia jak tam w pracy i jak dziewczynki, też Ania i Julcia? ;-)

i reszta dziewczyn, jak samopoczucie, co was?

No w sumie powinnam dać radę ;-) zobaczymy...

Ja już mam imiona dla dzidzi jakby co;-) Jesli chłopaczek to bedzie Mikołaj a jeśli dziewczynka to Lenka :-D

Cześć dziewczyny :-)
U mnie trochę ciągle zamieszanie, dlatego rzadko zaglądam.
Moje dziewczyny super, choć czasem dają mi standardowo w kość. W końcu mamy sprawny samochód, więc mąż się nade mną lituje i często pakujemy się w jedziemy gdzieś na długi spacer żeby odpocząć, bo w domu bym chyba nie wysiedziała. Wczoraj byliśmy w Sopocie. Dla wtajemniczonych fotki na Z ;-)

Ewunia gdzie Ty się kobitko podziewasz?

Elizka Mikołaj mi się bardzo podoba :tak: Lena zresztą też, ale co druga dziewczynka ma teraz tak na imię, a wolę oryginalne imiona. Zresztą moje dziewuszki też mają pospolite imiona, bo tatuś i reszta rodzinki się nie zgodzili na Tatianę i Mariettę ;-)

reklama
Pięne imona wybrałaś. No, faktycznie, przy trójce już będzie ciężko, ale faktycznie jak dasz radę na gg to i do nas będziesz co jakiś czas pisać. No ja z początku też długo na necie nie siedziałam, ale teraz... Asia tak słodko śpi, że mam z 3 godziny wolności i na zabawę z Szymusiem :-)
Dziś mamy wiosnę na całego, zaraz zjemy obiad i wyruszamy na spacer... choć nadal mnie trzyma przeziębienie... ale szkoda mi dzieci, siedzą już tydzień w domu!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry