reklama

MULTIMAMY - wątek główny

Graz pięknie wyglądacie! A malutka słodziutka! My się chrzcimy dopiero za 1.5 miesiąca.

Matajka
mieszka się ok, dopiero poznaję okolicę. Nigdy wcześniej w Redzie nie byłam, więc jak tu wylądowaliśmy byłam zielona ;-)

reklama
Graz super, że chrzciny z głowy :-) Mi się nawet myśleć nie chce o chrzcinach...
Black jak ci się mieszka na swoim? ;-)

Black Ty pisałaś o podwójnym wózku, że masz zamówiony czy coś... mogę spytać jaki model i czy jesteś zadowolona? Ja się nadal zastanawiam...

Elizka nie chwaląc się chyba na razie nieźle sobie radzę, zwłaszcza, że sama z dziewczynkami siedzę i jeszcze 4 słoiki czereśni zaprawiłam ;-)
Wysprzątałam bo położna miała przyjsc ale nie przyszła :-(

A spacerki już mamy 2 za sobą wczoraj i dziś a przedwczoraj na chwilkę na rękach była na polku :-)

Dziewczyny na początku jest łatwo, gorzej jak maluch podrośnie i już mniej śpi ;-)

A ja jestem po spacerku z Matajką :-D. Świetna dziewczyna z niej, a Kubuś jaki grzeczny! W szoku byłam, że taki mały berbeć może być taki spokojny! A jak pięknie i duzo mówi! Sary niestety nie widziałam. Chciałam wziąć aparat i kurcze zapomniałam, ale na jutro znów się umówiłyśmy, więc nadrobię zaległości. I okazuje się, że mieszkamy bardzo bliziutko :-)

Tosiaczek o to super:-)
Ja tez juz nie narzekam... Pierwsze były ciezkiem bo byłam sama i wogóle wiadomo... A teraz to ktos zawsze tam zajmie sie dzieciakami jak wyjda na dwór i daje sobie rade:-) Mikuś juz mniej spi w dzien i nie narzekam :-) ja bedzie miał miesiac to przynajmniej beda jakies stałe pory jego spania itd. Ja tam wiem że dzieci rosna i zmieniaja sie BlackWizard takze wiesz;-) mniej spia w dzien itp. to przeciez taka kolej rzeczy:-):tak: zachodząc w trzecia ciążę wiedziłam o tym :tak:

Czesc dziewczyny widze ze grono mam dzieci rok po roku sie powiekszyło i bardzo sie ciesze. Przepraszam ze nie byłam tu ostatnio ale miałąm troszke problemów . U nas wreszice wszystko zgrało chłpaki maja juz plan dnia swoj rytm chodza razem spac o tychsamych porach i wstaja tez prawie identycznie. Maksymilian wstaje o 5, Antos 5.30 potem zabawa do 11 lub sapcer i potem kimonko 2 godziny wstaja obiad , zabawa , spacer, zabawa i kapiel około 19 najpier Maksio potem Antos i tak o 19.30 chłopaki spia. Troszke trwało zanim sie to zgrało ale najwazniejsze ze jest dobrze i ciesz sie ze jest ich dwócg. Od 1 lipca chce wrocic do pracy ale nie wiem czy to dobry pomysł.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry