reklama

MULTIMAMY - wątek główny

reklama
heloł :-)

Odzywam sie by nie było ze was zaniedbuje ;-) dzieci grzeczne, popołudnia spedzamy na dworku i tak dni leca.....

Załączniki

• DSC01304.jpg
    DSC01304.jpg
    29,2 KB · Wyświetleń: 54
  • DSC01309.jpg
    DSC01309.jpg
    64,8 KB · Wyświetleń: 58
BlackWizard, skoro jesteś uwięziona w domu to musimy się wybrać na kolejny spacerek :)
k wrócił dzisiaj,ale jutro idzie już do pracy,więc jestem wolna . daj znać kiedy będziesz chciała się spotkać :)

Elizka piękne zdjęcia! A maluchy przesłodkie. Jak tak patrzę to aż chce się taką małą dzidziunie w domu :-)

Matajka mój też jest do końca tygodnia w domu, ale przyda nam się chwilowa rozłąka :-P Dam znać na kom :-)

A ja mam znów gorszy czas w życiu... Więcej napisałam na Z...

Co tu takie pustki? Dziewczyny gdzie się podziewacie? :-)

Ja niedawno wróciłam ze spacerku z Matajką. Dziewczyny wykąpane od razu poszły spać :-) Męża w domu nie ma, więc w końcu mam chwilę dla siebie ;-)

Hej
Jestem wczoraj nadrabiałam posty i juz nie mialam sily cos napisac wiec dzis pisze, ze jest ki u nas ;-) Miki śpi, ja czekam na polożną i to tyle... :-)
no musze pamietac złozyc zyczenia tacie... :-)

Cześć. Już miałam się wypisać z forum, bo nie lubię, jak ktoś mnie oczernia, a potem nawet nie przeprasza. Ale to by było głupie.
Moje dzieci narysowały dziś laurkę dla taty i wysłałam zdjęcie mms, bo jest w pracy :-)
U nas zrobił się w końcu gorąco. Z tydzień temu Asi wyszedł 1 ząbek. Wczoraj skończyła pół roku. Szok, jak to leci.
Uczę Szymusia na nocnik, ale znów kiepskie wyniki :-(

reklama
graz1974 z nocnikiem cierpliwości :) jak Kubę uczułam od lutego i też nie za ciekawie było... tzn. robił troszkę, a potem i tak gdzies tam na podłodze dokończył :) heh dawałam mu dużo picia, batoniki, ciasteczka byle by siedział :) a później to wcale nie chciał robić... ale jakieś niecałe dwa miesiące temu w końcu zaczął kojarzyć o co chodzi z tym nocnikiem i teraz już robi, ale i tak nie zawsze jeszcze w powie że chce tak więc biega pół dnia bez pampersa, a zakładam mu na drzemkę, na spacer i na noc :)

Saruni też przebił sie pierwszy ząbek :) wczoraj wieczorem gryzła mój palec jak zawsze, aż mnie coś ukłuło :) i proszę... mamy dolną prawą jedynkę :)

U nas dzisiaj śliczna pogoda więc pewnie pół dnia w ogrodzie spędzimy :) BlackWizard, wpadaj z laskami :) to się pobawią :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry