reklama

MULTIMAMY - wątek główny

O proszę, w pobodnym czasie ;-) pierwsze ząbki
No wiem, że do nocnika cierpliwość muszę mieć...ale fajnie by było tak od razu :-) co nie
U nas też słoneczko, więc kończymy obiadek i w pole :-)

reklama
Ahoj, też was czytam ale nie zawsze mam możliwość odpisać...

Black i Matajka fajnie macie, że tak blisko mieszkacie :-)

Graz pewnie, ze to by głupota była. Lepiej zostań z nami :-) my jesteśmy fajne ;-)

A my już od 2 tygodni mamy dwie dolne jedyneczki. :-) Teraz spuchnięte dolne dwójeczki, więc pewnie niedługo wyjdą. Julce też ząbki szły hurtowo, więc może i Ani ładnie pójdzie.

Matajka my dziś nad morzem siedzieliśmy, ale wiało jak cholera :/ Za to jutro cały dzień w domu jestem na pewno, więc się umówimy :-) Jesli masz czas i ochotę oczywiście.

Graz ale Ci Asia ślicznie rośnie :-)

Elizka jak tam Mikuś? Pisałaś, że mniej śpi...
Moja Renia dzisiaj miała kryzys ze spaniem. Spała od 11 do 14 a tak to dopiero padła po kąpieli o 19 :szok: oczywiście miała drzemki, ale tylko na rękach, najchętniej przy karmieniu a tak to co chwilę płacz... dobrze, że Kinia jest grzeczna i mało wymagająca.

Graz ale Ci Asia ślicznie rośnie :-)

Elizka jak tam Mikuś? Pisałaś, że mniej śpi...
Moja Renia dzisiaj miała kryzys ze spaniem. Spała od 11 do 14 a tak to dopiero padła po kąpieli o 19 :szok: oczywiście miała drzemki, ale tylko na rękach, najchętniej przy karmieniu a tak to co chwilę płacz... dobrze, że Kinia jest grzeczna i mało wymagająca.

No mój róznie spi ale sporo zazwyczaj ale teraz to ma male problemy z kupą odkąd zaczelam podawac mu VitaK. i jak narazie odkładam ją i mu co jakis czas tylko bede podawac. bo on sie meczy ja tez i to nic nie daje. a starszym dzieciom tej witaminy nie podawalam i bylo i jest oki... :dry: głupota nagle wprowadzac to..... ztreszta pediatra u nas wogole nie zwraca uwagi a ta witamine :dry: jedni kaza dawac drudzy nie... :dry::sorry2: ehhhh
No a tak to wszystko raczej oki. dajemy sobie radę, ;-) oby tak dalej.
Tosiaczek Pochwal sie zdjeciami malej :-)
Pozdrawiam was:-)

Ostatnia edycja:
A my dziś po południu jedziemy do przychodni do Pruszcza, tam gdzie wcześniej mieszkaliśmy, bo Julka jest cała w wysypce. Z początku myślałam, że to może uczulenie, bo wysypka tylko na policzkach i szyi była, a z dnia na dzień jest jej więcej, a dziś to nawet stopy ma wysypane. Nie jadła nic nowego, proszku do prania też nie zmieniałam, więc nie ma opcji żeby to było uczulenie...
Matajka mnie nastraszyła, że tutaj w Redzie jest epidemia różyczki i boję się, że Julka podłapała od jakiegoś dziecka.

U nas też była ale ospy... i jak lekarka zobaczyła parę krost to już myślała, że to to.. ale to tylko potówki
Gdy mama karmi piersią witamina K jest obowiązkowa, gdyż pokarm matki nie zawiera jej dużo, a jeśli będzie jej mało to prowadzić może do
"Choroba krwotoczna dotyczy noworodków i niemowląt poniżej 3-go miesiąca życia. Choroba ta jest skutkiem niedoboru witaminy K – do 3-go miesiąca życia organizm dziecka nie syntetyzuje witaminy K w jelicie grubym"

reklama
no tak graz, ale kiedyś organizm malucha też nie syntezował tej witaminy, a nie była ona podawana... ;-) wiem, że na pewno nie dawno to odkryli, że krwotoki są wywoływane właśnie w skutek tego, ale ja nie uważam tego za niezbędne
moi chłopcy mają skazę krwotoczną i nie przyjmują żadnych leków...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry