reklama

MULTIMAMY - wątek główny

reklama
Ja nic nie podawałam. :-)

Ładna pogoda za oknem, więc pustki na forum :-)

A ja od rana sprzątam, robię generalne porządki. W mieszkaniu mieliśmy już taki nie ład, że aż się prosiło ;-)
Wczoraj cały dzień spędziliśmy nad morzem. Ale Julka miała radochę. Z początku bała się chodzić na boso po piasku, później się przyzwyczaiła. A największy ubaw był jak poszliśmy nad wodę. Cały czas trzymała mnie za ręce i podskakiwała, żeby woda pluskała. Tak jej się spodobało, że wcale nie chciała wrócić na piasek :-)

Ja tez dzisiaj sprzątam :) co prawda aż takiego bałaganu nie ma, ale muszę jakoś na książkę i kino zasłużyć heh :) chcę sobie kupić ale K powiedział "jak zasłużysz" :D i tak mi da, ale posprzątać nie zaszkodzi :)

My wczoraj byliśmy z K i dzieciakami na spacerze i zaprowadziło nas nad oczko wodne :)
BlackWizard spotkaliśmy naszego kolegę niepełnosprawnego :) oczywiście się przywitał :) K go zna i mówił że jest nieszkodliwy :) hehe

A ja już posprzątałam. Jeszcze tylko pranie muszę zrobić. W końcu się uporałam ze stertą prasowania, która zalegała od ponad tygodnia :-)

Matajka wyruszamy dziś na spacer? :P

tygodniowe pranie... hihih u nas nawet jest i 3 tygodniowe... nie cierpię prasować... i nie ma kiedy, lepszy jest spacer :-)

U nas znów słoneczko od rana. Wczoraj jak wyszliśmy o 14 do domu wróciliśmy o 19 i szybkie mycie, amu i spanie ;-)
Dzisiaj pewnie będzie tak samo.

U mnie pewnie tez by było 3-tygodniowe gdybym miała gdzie to przechowywać, a na dwóch pokojach o łącznej wielkości 33 m kw ciężko o miejsce :-)

Ania śpi, ale jak się obudzi też uciekam na spacer co by mi Julka znów nie nabałaganiła :-)

Ja bym mogła koło 16, tylko nie wiem właśnie co G ma w planach po pracy, bo telefon mu się rozładował :/ I nie mam pojęcia czy będziemy gdzieś razem wychodzić czy będę wolna

reklama
witam.
moge do was dolaczyc????
pozwulcie że sie przedstawie jestem ola, mam21 lat i dwojkę dzieci... Kacper 20miesiecy i majka 7miesiecy. jestem z Sierakowic, woj pomorskie.
bylam kiedys na tym forum pewnie jedne dziewczyny mnie kojarza bo ja juz widze dwie znajome (back i matajke ):-), juz tlumacze przez pewien okres nie mialam internetu dlatego zniknelam ale juz nie uciekne:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry