reklama

MULTIMAMY - wątek główny

nie no, wózek jest całkiem spoko! najważniejsze, że wygodny, no i ten kosz! :-)
kurcze, muszę sie przejść też za jakiś czas po komisach skoro takie fajne rzeczy można wyszukać za bezcen.

reklama
wozek swietny, ja stwierdzilam ze nie kupie bo kacper juz sam chodzi, a jak sie zmeczy to go sadzam na ten plastik z przodu, uciazliwe to ale wiem ze niedlugo bedzie lepiej.

black moj maz akurat pracuje w pruszczu...czasem tam bywam bo chrzestna tam mieszka:-D

Oleńka no suwaczki prawie identyczne :)
My tez nie mamy podwójnego wózka, ale dajemy rade jakoś na spacerkach :) zawsze siostra mi pomaga jak K nie ma :)

Ale dzisiaj cieplutko :)

A bym zapomniała :) od 3 dni mamy drugi ząbek :)

Ostatnia edycja:
Ano ciepło. Aż za ciepło. Nie znoszę takich upałów, no ale co zrobić. Jutro z moją mamą jedziemy nad morze, mam nadzieję, że woda będzie już cieplejsze i Julka będzie się mogła dłużej pluskać :-)
Ja bez podwójnego wózka życia sobie nie wyobrażam.

ale mavcie sobie dobrze, ja to nawet na dwor nie wychodze przez jutrzejszy egamin kuja caly tydzien a dupe wiem.

matajka gratuluje zabkow...my jeszcze jestesmy szczerbaci:-)

witam Dziewczyny :-)
przyznam się bez bicia, że Was czytam, ale jakoś brak weny na pisanie :zawstydzona/y:

co u nas?
Olkowi wczoraj wyszedł 12 ząb, Maks ma 16, ale ostatnio maruda straszna, więc może wreszcie piątki :tak:
poza tym Maks nadal na diecie - bardzo mało je, strasznie wybrzydza, schudł już 1,5kg :-(
no i mamy problem z obcięciem włosów :wściekła/y: Oluś bezproblemowo, ale Maks wrzeszczy jak opętany, a chciałabym go obstrzyc, bo ciągle się drapie od tych upałów :-( macie jakieś sposoby?

kupiliśmy chłopcom basen, ale teraz jest aż za ciepło, żeby siedzieć w takim słońcu :-(

poza tym zrobiłam badania krwi - nadal mam złe, więc w poniedziałek jadę do hematologa...
z Olkiem tez byliśmy w Akademii, ale nadal nie ma wyników :wściekła/y:

gratulacje Martusiu :-) udanego pobytu nad morzem ;-) my nie mamy daleko, ale jeszcze nigdy nie byliśmy z chłopcami, bo to żaden odpoczynek, tylko wieczna bieganina :-D

graz ciesze się z Twojego zakupu ;-) chociaż ja osobiście nie kupiłabym takiego wózka, bo nie upchałabym go z moimi klopsami :-D
co do spacerów - jeździmy na dwa wózki; pół spaceru Maks idzie na nóżkach, reszta w wózku, ale podejrzewam, że zimą zrezygnujemy całkowicie z pojazdu...

chyba tyle ;-)

reklama
hej

Ja tez sie przyznaje bez bicia ze was czytam ale nic nie pisze bo jakoś nie mogę sie wbic w temat...:dry:
U nas wszystko oki (pócz moich jeszcze pociążowych humorkach i stanach "płaczowych" :dry:) Miki rośnie, teraz to pewnie ma z 5kg... :-)
Ja dzis z Hania i z sobą bylam u fryzjera, włosy wycieniowałam i jest super. a Daniela 2 dni temu ostrzyglam, nie bylo juz tak tragicznie z płaczem w trakcie ale jeszcze byl...;-)
No i tyle...
Gorrrrrrrąąąąąco.......

Załączniki

• DSC01556.JPG
    DSC01556.JPG
    61,9 KB · Wyświetleń: 59
  • DSC01551.jpg
    DSC01551.jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 63
  • DSC01559.jpg
    DSC01559.jpg
    21 KB · Wyświetleń: 62