reklama

MULTIMAMY - wątek główny

reklama
hejka

Ola witaj

U nas wszystko oki, teraz walczymy z potówkami u malego ale my wyszlismy na prowadzenie :-D wiec jest dobrze.:-) :tak: no i ogólnie cóz wiecej.... lato .... goraco.....v:Dry: troche za gorąco...:baffled::dry::cool:

Pozdrawiam was :***

Ola - witaj!

Elizka - fajnie, że u Was wszystko w porządku :-) a potówki w sumie nawet i same zniknął :-)

upały rzeczywiście okrutne....
aż ciężko spać...
Jasiek dziś się strasznie kręcił i wiercił w nocy, nie mógł spać przez to gorąco i komary.. trochę nas pożarły

fajnie ze sa dziewczyny w mojej sytuacji...jak wy sobie radzicie??? bo ja dobrze, zadnych problemow tylko te spacery bo wozka blizniaczego nie mam...ale tak to si:-)

matajka nie mogee sie napatrzec na nasze suwaczki praktycznie takie same...;-)

U mnie bywają lepsze i gorsze dni. Julka ma bunt dwulatka i czasami jest strasznie -nawet Matajka miała okazję widzieć jej humorki :-), ale pocieszam się że z miesiąca na miesiąc jest łatwiej i że jeszcze kilka lat i dzieciaki będą bardziej samodzielne :-)

Dziś u nas znów dogrzewa.. nie mamy gdzie dać baseniku, więc dzieci bawią się w wiaderku ;-) Wczoraj przeszła u nas burza z deszczem i aż lepiej się zrobiło.
A... kupiłam wózek -rok po roku aż za 5 zł :-)

W komisie sobie stał, strasznie brudny i nawet nie wiedzieli co mieli. Ja prawdę mówiąc, też go wziełam z myślą, że z 2 może 1 zrobię :-) ale jak się mu w domu przyjrzałam, to on o wiele lepszy od tamtego. Zaraz pościągałam materiały i wyprałam w pralce, zeszyłam 2 dziurki i jest SUPER wózek. Jest cięższy..ale stabilniejszy. Są pasy z przodu i z tyłu i przód mogę dać na leżąco nie ściskając nóg dziecku z tyłu, a buda z tyłu tak się rozkłada, że nie muszę kupować parasolki. SUPER - tak się cieszę z niego

Zdjęcie 001.jpgZdjęcie 003.jpgZdjęcie 004.jpgZdjęcie 002.jpg

Jak pisałam są 2 dziurki- jedna z boku i wogóle jej nie widać, druga na budce, zeszyłam... a może później coś tam naszyję. Nie rzuca się to w oczy. Szukałam nazwy Firmy, ale mam tylko naklejkę z telefonami i drugą z nazwą TUV Osterreich, co poczytam przyznają stopien bezpieczeństwa ale to widać po wózku

No i ten niesamowity kosz pod spodem... uż próba była, wiele rzeczy wejdzie ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry