reklama

MULTIMAMY - wątek główny

reklama
Ewuniu zgadazam się co do tego moderatora :tak::tak:

U nas chwilowo jest spokój z teściową bo ma swoje problemy z teściem to w nasze sprawy się nie wtrąca. Co nie zmienia faktu że też byśmy chcieli mieć swoje mieszkanko :-(:-(

W czwartwk byłam na USG. Mój dzidziuś ma już 5 cm a termin porodu mam na 25 maja :-):-) Może na dzień matki zrobie sobie prezent :laugh2::laugh2:

Ewunia, jak najbardziej modem będziesz dobrym :-D:-D:-D

Black, to nieźle masz z mamą, współczuję, no ale może trafi Wam się mieszkanie tylko dla Was. Ja nie rozumiem dlaczego Twoja mama się tak rządzi, skoro za wszystko płacicie Wy... To dziwne

A ja o 4 rano zaczęłam płakać jak mała dziewczynka - ból stawów kolanowych jest okropny.... czas zgłosić się do lekarza

Sasanka rozumiem Cię, ja mam okropne bóle stawów biodrowych. To takie uczucie jak by mi ktoś wbijał gwoździe w biodra, dosłownie :szok:
Nasiliło się to w 1 ciąży a teraz wraca. Miałam też okropne skurcze łydek w 1 ciąży, z 8 razy w ciągu 1 nocy mnie łapały, mam nadzieję, że teraz mnie to ominie...
Ewunia popieram Twoja kandydaturę na moderatora :-):-)
BlackWizard trzymam kciuki za dzisiaj :-) Bo dzisiaj sobota ;-)
No nie macie łatwo z Twoją mamą. Ja też usłyszałam od teściowej, że jestem wyrodną matką... Ale od teściowej, a od mamy to co innego, chociaż z moją mamą też nie miałam łatwo :-(

JA się czuję fatalnie, w nocy nie mogłam spać, bolał mnie brzuch i nadal boli. Mam zawroty głowy. Do tego rano ścięłam się z mężem. On ma to gdzieś jak ja się czuję, woli iść pomagać tacie, ważniejsze koszenie kukurydzy jak zatroszczenie się o nas. A mógł jechać trochę później...

Normalnie mam okropne myśli :-( buuu

Sasanka rozumiem Cię, ja mam okropne bóle stawów biodrowych. To takie uczucie jak by mi ktoś wbijał gwoździe w biodra, dosłownie :szok:
Nasiliło się to w 1 ciąży a teraz wraca. Miałam też okropne skurcze łydek w 1 ciąży, z 8 razy w ciągu 1 nocy mnie łapały, mam nadzieję, że teraz mnie to ominie...
Ewunia popieram Twoja kandydaturę na moderatora :-):-)
BlackWizard trzymam kciuki za dzisiaj :-) Bo dzisiaj sobota ;-)
No nie macie łatwo z Twoją mamą. Ja też usłyszałam od teściowej, że jestem wyrodną matką... Ale od teściowej, a od mamy to co innego, chociaż z moją mamą też nie miałam łatwo :-(

JA się czuję fatalnie, w nocy nie mogłam spać, bolał mnie brzuch i nadal boli. Mam zawroty głowy. Do tego rano ścięłam się z mężem. On ma to gdzieś jak ja się czuję, woli iść pomagać tacie, ważniejsze koszenie kukurydzy jak zatroszczenie się o nas. A mógł jechać trochę później...

Normalnie mam okropne myśli :-( buuu

To chyba norma w ciązy z tymi myslami, bądź dobrej myśli, masz prawo do focha! :-)
Ja w pierwszej ciązy utyłam 20 kg i wtedy się zaczęło łamanie w stawach, zarówno biodrowym jak i kolanowym, w drugiej ciąży chodziłam jak kaczka każdy ruch to był ból czasem nie miałam sił wyjśc z łóżka i to nie przez wagę a właśnie stawy :-(
teraz po ciąży z najmłodszym co jakiś czas łupią mnie kolana, i nawyk z ciąży tzn. poduszka między nogami by odciążyć stawy i te i te nadal jest ze mną :-(
od czerwca boli mnie jedno kolano, czasem to tak denerwuje że... ech :wściekła/y:
dlatego chyba czas wybrać się do lekarza :/

Dzięki szanowne kobiety za poparcie !!!

A tak w ogóle witam i o zdróweczko przy sobocie pytam :-p

U nas ok, młoda się wyspała i gada do swoich nóżek, starsza śpi już prawie 3h. U nas piękne słonko, więc pewnie jak Juluś wstanie, to walniemy na spacerek, bo aż żal nie skorzystać z ostatnich promyczków słonka :tak: może znajdziemy jakieś liście i kasztany...

A czy wiecie, że......

na forum naszym pojawil sie nowy temat - Modowe porady i inspiracje... - Forum BabyBoom - goraco zapraszam do korzystania z niego bo to tez i moje dziecko :) ... na razie ruch slaby ale to pierwsze dni i foremki sie wstydaja. Piszcie smialo... przeciez chyba kazda laseczka lubi pogadac o ciuchach i modzie, i wiekszosc z nas otwierajac szafe mowi - nie mam w co sie ubrac .. :)

stworzone przez znajome moderatorki, spójrzcie, zobaczcie, może znajdziecie coś dla siebie, zapraszam w ich imieniu :tak: byłam, widziałam, super...

Witam Kobitki :) Ja znowu sie w pracy mecze tym razem mam nocke a spalam od wczoraj cale dwie godziny :) Tak wiec moge z wami dzis popisac troszke... Jesli chcecie oczywiscie. Ewunia jestem za tym zebys byla moderatorem. Blackwizard tak sobie poczytalam na temat Twojej mamuski i szczerze wspolczuje wiem co przechodzisz ja mam jeszcze gorzej ale nie chce soe dolowac. Milego wieczoru kochane. Ps.Dajcoe swoje namiary na NK

reklama
Dziewczyny powiem krótko mamy mieszkanie 2-pokojowe w zasięgu ręki. Nawet 3 pokojowe jest możliwe do osiągnięcia, ale raty kredytu większe. Teraz zostaje nam przemyśleć wszelkie możliwe opcje, podowiadywać się czy w innych deweloperach nie było by jeszcze taniej i zaczynamy działać na poważnie.
Liczymy, że może między czerwcem a sierpniem uda się nam już przeprowadzić na własne 4 kąty. Jestem przeszczęśliwa!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry