Ewunia22
VI 2008 VI 2009
ewuniu nie tylko ty dziś nie wyspana - ja położyłam się o 4 a o 8 wstałam, ale to z własnej nieprzymuszonej woli, bo z mężem wykorzystaliśmy ostanie chwile wolności od pani adamsowej :-d.
:-d:-d:-d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ewuniu nie tylko ty dziś nie wyspana - ja położyłam się o 4 a o 8 wstałam, ale to z własnej nieprzymuszonej woli, bo z mężem wykorzystaliśmy ostanie chwile wolności od pani adamsowej :-d.
roztocza tez nie...
Wojtek zaczal kaszlec.. a ta do mnie ze dlaczego chore dziecko ciagam do banku.. mowie ze maly ma astme i szkodzi mu dym z papierosów... zla bylam... 

. No i w końcu mam wszystko co potrzebne mi do szpitala, jeszcze tylko jakaś koszula do karmienia i będzie komplecik. Tylko teraz muszę się zebrać i wszystko spakować i niech czeka na właściwą chwilę. No i oczywiście nie mogłam się powstrzymać i wróciłam z 2 parami spodenek dla Julki, bluzą i bluzeczką. Dodatkowo moja mama przywiozła kilka ciuszków z Holandii. Tak więc Julci szafa pęka w szwach, na razie nic do ubrania nie potrzebuje. Zamówiliśmy w końcu łóżeczko na allegro. Teraz czekam aż przyjdzie i wyprawka dla córuni gotowa. Nie macie pojęcia jak bardzo chcę już urodzić